goede-voornemens

9x goede voornemens voor op jouw lijstje

Happy New Year! Wil jij jouw jaar starten met een paar goede voornemens? Bekijk dan eens deze goede voornemens.

De 10 kilometer hardlopen

Hoewel ik nu een winterstop heb, wil ik heel graag trainen voor de 10 kilometer met als doel om in de zomer de Marikenloop in Nijmegen te doen.

Loslaten

Ik ben heel erg perfectionistisch en een echte denker. Dat zit me vaak meer in de weg dan me lief is en ook dat heb ik in 2016 ondervonden. Een vriendin stuurde me laatst een artikel toe en ik ben echt elke letter. Tijd om van Let it Go ook mijn lijflied te maken ;).

loslaten

Meer tripjes en reizen plannen

Als er iets is waar ik gelukkig van word, dan is het wel reizen. Dit jaar wil ik zoveel mogelijk tripjes en reizen plannen als ik kan. Ik ga sowieso naar Engeland en ik wil heel graag naar Cuba. Lekker erop uit, tot rust komen en nieuwe culturen ontdekken. Ik kan niet wachten. 

Goed naar mijn lichaam luisteren

Ook dit jaar wil ik fit en gezond blijven. Het liefst zou ik ook nog iets strakker willen zijn, maar bovenal wil ik me goed en gezond voelen. Dat betekent gezond eten en goed naar mijn lichaam luisteren. Daar bombardeer ik nu nog wel eens overheen en daar wil ik graag verandering in brengen.

naar-je-lichaam-luisteren

Concretere doelen stellen

Doelen stellen en lijstjes maken vind ik heel leuk om te doen, maar de uitvoering gaat soms niet altijd vlekkeloos. Dit jaar wil ik concretere doelen gaan stellen en bijhouden om zo erachter te komen wat ik graag wil doen.

En voor nog meer inspiratie mijn goede voornemens van vorig jaar:

 • Een boek schrijven. Daar ben ik niet mee begonnen en hoewel ik dat nog steeds heel graag wil, kon ik er in 2016 niet genoeg prioriteit aan geven.
 • Mindfuller leven. Deze is gelukt! Ik ben veel mindfuller door het leven gegaan door meditatie. Dit geeft zo’n fijn gevoel! Alleen in hele stressvolle situaties schiet ik terug in mijn oude patroon.
 • Wereldreis maken. Hoewel vooruitschuiven ook niet goed is, ben ik op dit moment nog zo blij met mijn baan dat ik hier nog niet aan toe ben. Ondertussen heb ik me dit jaar wel lekker ingelezen.
 • Back to clean eating. Best wel goed gelukt. Ik eet over het algemeen heel gezond, maar niet al te streng. En als ik een paar weken slecht heb gegeten, doe ik het de volgende paar weken gewoon weer extra streng. Goede balans is key!
 • Lekker blijven sporten. Gelukt! Ik sport nog steeds 4 tot 6 keer in de week en dit is zo’n routine dat het er waarschijnlijk niet meer uitgaat.SET YOUR HIGHLY CHARGED GOALS TRAINING

Never going back to square 1 or realising that you haven't many of your goals.
Feel motivated, confident and excited to set, plan & achieve all your health & happiness goals.

Enrol in my FREE 5 DAY training (JAN 11-15)
and make 2021 the year where you do follow through on your goals
!


* indicates required

2 comments

 1. manon

  Meer tripjes heb ik al gepland dit jaar en ik heb er zin in! Loslaten moet ik echt wat meer proberen.

  1. Miss Craftsy

   Aah leuk Manon, waar ga je allemaal heen? Loslaten is zo moeilijk. Dat heeft echt tijd nodig is mijn ervaring ūüôā

Leave a Reply

Your email address will not be published.