Gadget it all the way

krasbare wereldkaart

Stiekem ben ik een sucker voor nutteloze dingen. Die je dan vindt in een winkel en dan van denkt: dit is zo awesome, dit moet ik hebben! Zulke gadgets zijn een musthave.

Okee ik geef toe, bij meer dan de helft van de gadgets kom ik er uiteindelijk achter dat ze echt nutteloos zijn, behalve dat ze mijn kasten en lades lekker opvullen. Maar, gelukkig zijn er ook talloze gadgets die op het eerste oog nutteloos zijn maar uiteindelijk super nuttig en leuk zijn om te gebruiken. En dat maakt het natuurlijk extra tof! Oja en gadgets zullen gadgets niet zijn als ze niet ook heel erg leuk zijn om te geven als cadeau. Vaak zijn het dingen die je anders nooit had gekocht en wel leuk zijn om te krijgen.

Nu heb ik serieus de meest leukste gadgets die ik graag met jullie wil delen.

citroenspuit

Als eerste de citroenspuit. Ik ben van het type dat graag zo natuurlijk mogelijk eet. En soms wil je een schijfje citroen in of bij je eten en soms wil je graag alleen citroensap gebruiken. Jullie kennen allemaal vast wel de citroensap die je in de supermarkt kunt kopen en ook in zo’n citroen zit. Daar zitten natuurlijk ook toegevoegde ingrediënten bij en dat is niet zo natuurlijk dan echt en vers citroensap gebruiken. En als je net als ik een beetje lui bent en geen hele citroen wilt opensnijden om er een beetje sap uit te persen, dan is er deze gadget. Deze spuit steek je in een verse citroen en spuiten maar. Geniaal toch? Natuurlijk heb ik hem ook voor jullie getest en het werkt niet helemaal optimaal en het is wat bewerken, maar uiteindelijk komt er wel citroensap uit! Ik word er ook heel happy van, want hoe grappig is het dat je met een spuitje gewoon citroensap uit een verse citroen kunt halen? Een leuke gadget is het zeker, uiteindelijk werkt het waarschijnlijk wel sneller om gewoon in je citroen te knijpen om er sap uit te krijgen.

reizen

Niet alleen houd ik van eten, maar ook van reizen (en natuurlijk de combinatie van die twee). Ik zou zoveel mogelijk landen willen zien en wanneer jij ook zo bent of iemand kent die zo van reizen houdt, dan is deze gadget perfect als cadeau: de krasbare wereldkaart! Hoe perfect is dit? Een mooie wereldkaart als decoratie voor aan je muur én je kunt bijhouden waar je allemaal al bent geweest en nog heen wilt. Ik had al eens gehoord van deze krasbare wereldkaart en ik ben zo ongelofelijk blij dat ik hem nu eindelijk heb! Mocht je nog op zoek zijn naar een tof en uniek cadeau dan kan ik je zeker deze wereldkaart aanraden.

north carolina

Ik vond het zelfs een beetje eng om te gaan krassen, omdat de kaart er zelf zo mooi uit ziet. En natuurlijk was het eerste wat ik ging krassen de staat waarin ik een semester heb gewoond, North Carolina! En hoe tof is het dat ze Charlotte er dan ook in hebben gezet? Alsof het voorbestemd is! Het grappig is namelijk dat Raleigh de hoofdstad is van NC, en niet Charlotte. Het is wel de grootste stad, dus wel begrijpelijk. So excited!

radbag gadgets

Ben jij ook een gadgetfreak of iemand die graag toffe cadeaus geeft aan je vrienden (tuurlijk!)? Neem dan een kijkje op de gadgetwebsite Radbag en kies uit honderden cadeautjes en gadgets, en vergeet ook niet te lachen om de soms meest bizarre items, echt heel leuk!

Wat is jouw meest toffe gadget die je ooit gekocht of gekregen hebt?

*dit is een gesponsord artikelThe secret to losing weight without a diet?

Download my FREE ebook and discover how you can work towards your ideal, natural and healthy body and mindset without overwhelm, frustration and a diet. But will all the fun, food and flexibility that fits your life!
* indicates required

4 comments

 1. Anneleen

  Wow, die citroenspuit! Lijkt me super handig en ik wist helemaal niet dat dat bestond!

  1. Miss Craftsy

   Haha ja echt he! Ik dus ook niet, echt een grappig ding!

 2. Tessa

  Dat vind ik zo’n toffe kaart van de wereld. Zelf zou ik graag nog een wereldbol willen voor op mijn bureau.

  1. Miss Craftsy

   Dankje! Aja dat is ook heel erg leuk en authentiek om te hebben vind ik

Leave a Reply

Your email address will not be published.