santa-buddies

Films die je deze kerstvakantie wilt zien

Yay kerstvakantie! Tijd om lekker te ontspannen en genieten. En hoe kan je dat beter doen dan met (kerst)films!

Santa Buddies

Dit is misschien wel mijn favoriete kerstfilm hihi. Het is een film over kerst met puppies. Volgens mij kan ik me geen betere combinatie voorstellen. Santa Buddies gaat over het zoontje van de hond van de kerstman die niet meer in kerst gelooft en gewoon een normale pup wil zijn. Daarom reist puppy paws af naar Amerika om daar kennis te maken met 5 te schattige golden retriever puppy’s. Maar gaat het hen lukken om weer van kerst te houden en de kerstspirit te redden? Dit is echt een te schattige film!

YouTube Preview Image

The Night Before

Nog een kerstfilm! Dit is leuk om te kijken met je vriend. Je volgt 3 vrienden die al jarenlang samen kerstavond vieren sinds 1 van de vrienden zijn ouders is verloren. Dit jaar wordt het het laatste jaar en Ethan wil er alles uithalen wat er in zit. En dat met de nodige humor, drugs en alles wat mannen doen voor een typische mannenavond. Een niet zo typische kerstfilm is The Night Before, maar dat maakt hem misschien juist wel heel erg leuk!

YouTube Preview Image

Now You See Me 2

Wat een magische film! Een groep van magici die tegelijkertijd ook criminelen zijn, komen weer op het slechte pad wanneer ze gedwongen worden iets te stelen. Op de een of andere manier vind ik dit zo controversieel dat je iets leuks gebruikt om de wet te overtreden, maar het kan je niet ontgaan dat Now You See Me 2 een toffe film is. Zelfs als je totaal niet van magie houdt (ben er zelf ook geen fan van) is dit zeker een must see.

YouTube Preview Image

While Were Young

While Were Young is eigenlijk een soort van midlifecrisis verhaal. Josh en Cornelia zijn in een sleur belandt totdat ze Fletcher en Darby ontmoeten. Zij veranderen hun leven en maken dat ze zich weer jong voelen. Of is er een onderliggend motief te vinden waarom deze jongeren met dit stel omgaan? 

YouTube Preview Image

Joy

Joy is een film met Jennifer Lawrence in de hoofdrol. Als kind had ze al de gave om dingen te creëren en nu ze op het kruispunt van haar leven staat besluit ze iets uit te vinden en op de markt te brengen. Jennifer is echt zo’n goede actrice vind ik. Je gelooft haar echt en ook al maakt ze niet de beste beslissingen, je wilt toch dat het haar gaat lukken. Een ontroerende film over het achtervolgen van je dromen.

YouTube Preview Image

Welke films ga jij kijken tijdens jouw kerstvakantie?SET YOUR HIGHLY CHARGED GOALS TRAINING

Never going back to square 1 or realising that you haven't many of your goals.
Feel motivated, confident and excited to set, plan & achieve all your health & happiness goals.

Enrol in my FREE 5 DAY training (JAN 11-15)
and make 2021 the year where you do follow through on your goals
!


* indicates required

Leave a Reply

Your email address will not be published.