finding-dory

5x Films (Finding Dory & The Intern)

It is movie time! Ik heb weer 5 fijne films gekeken en vandaag vertel ik je, as usual, wat ik ervan vond en waarom jij ze ook moet zien. Met onder andere Finding Dory en The Intern.

Finding Dory

Jaaaaa eindelijk het tweede deel van Finding Nemo. Na jarenlang mine mine mine en just keep swimming te hebben geroepen, kon ik eindelijk genieten van een nieuwe film. In Finding Dory herinnert Dory zich ineens haar ouders en begint ze haar zoektocht naar haar ouders. Dat gaat niet zonder kleerscheuren en de nodige humor en Dory is gewoon een geweldig karakter die zich altijd in de meest onmogelijke situaties bevindt. Ook leuk is dat je veel meer over Dory’s verleden te weten komt en je leert hoe zij nu walvis kan spreken. 

Cijfer: 9

YouTube Preview Image

Divergent: Allegiant

Deel 1 van het laatste Divergent boek. Als je deze hebt gelezen dan zul je merken dat de film Allegiant eigenlijk best anders en dat er veel meer technische snufjes zijn gebruikt. Op zich is dat ook wel beter want het eerste deel is in het boek best saai vind ik. In de film ontsnappen Tris, Four en hun vrienden uit de gemeenschap om de echte wereld te ontdekken. Ze belanden in Chicago waar ze erachter komen dat ze al die jaren in de gaten gehouden zijn. Tris wordt meteen naar de directeur David en ze gelooft alles wat hij zegt terwijl Four sceptisch is. Wat is de waarheid en kunnen ze op tijd voorkomen dat Fours moeder de gemeenschap ten gronde richt? Een leuke film en ik ben vooral benieuwd naar het allerlaatste deel.

Cijfer: 7

YouTube Preview Image

The Scorch Trials

Ik denk dat ik stiekem toch niet zo heel goed ben met boekverfilmingen. Nadat ik het boek had gelezen, keek ik ook meteen de film. Op zich was hij wel leuk en zat er veel meer actie in waardoor hij voor een film wel veel interessanter en leuker werd om naar te kijken, maar de verhaallijn van het boek werd eigenlijk teniet gedaan. Ik denk dat The Scorch Trials film er uiteindelijk wel beter van werd, maar ik vind het jammer dat het gewoon niet meer op het boek zelf leek. De film dus zonder het boek te lezen kijken dus (of andersom haha).

Cijfer: 6.5

YouTube Preview Image

The Intern

Om de oudere mens die zich verveeld een handje te helpen, stelt een up and running kleding webshop een vacature op voor een senior stagiaire. Ben (Robert de Niro) die nog vol leven zit, maar zielig alleen thuis, besluit te solliciteren. Hij wordt aangenomen en hij valt direct onder directrice Jules (Anne Hathaway) die geen stagiaire wil. ben probeert zijn eigen weg te vinden door alle technologie en daarmee de aandacht van Jules voor zich te winnen. The Intern is echt zo’n leuke en heartbreaking film! Ik vind het idee hiervan echt geweldig en hoe jong en oud, ambitieus en ervaren met elkaar samengaan en tot iets beter leidt. Een hele schattige en zoete film met een mooie ondertoon.

Cijfer: 8

YouTube Preview Image

Mike & Dave Need Wedding Dates

Een hele flauwe en humoristische film die soms net een tikje te ver gaat. Mike en Dave zijn broers die het leven met een korreltje zout nemen. Wanneer hun zus gaat trouwen moeten ze wedding dates regelen met meiden die nu wel eens serieus en netjes zijn. Uiteindelijk blijkt dat niet gelukt te zijn met alle gevolgen van dien. Mike & Dave Need Wedding Dates is een hele leuke film om met je vriend of andere mannen te kijken. Lekker laid back en lachen in het mooie Hawaii.

Cijfer: 7

YouTube Preview ImageSET YOUR HIGHLY CHARGED GOALS TRAINING

Never going back to square 1 or realising that you haven't many of your goals.
Feel motivated, confident and excited to set, plan & achieve all your health & happiness goals.

Enrol in my FREE 5 DAY training (JAN 11-15)
and make 2021 the year where you do follow through on your goals
!


* indicates required

2 comments

  1. Anneleen

    Finding Dory vind ik zo’n mooie en leuke film! 🙂 Ik ben ook fan !

    1. Miss Craftsy

      Haha ja toch?! Echt een feelgood film 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.