films 2017

Films die ik in 2017 heb gezien

Een hele lijst aan films die ik het afgelopen jaar heb gekeken en die jou veel inspiratie voor dit jaar zullen bieden. Welke films ik heb gezien?

Ik moet zeggen dat het rijtje me nog meevalt. Normaal kijk ik veel meer films maar ik heb mijn prioriteiten denk ik net wat verzet en ook heel veel tv series gekeken hihi. Oja en I have to admit: ik ben denk ik ook wat titels vergeten over de tijd omdat ik ze vergeten ben op te schrijven. Een goede resolutie voor dit jaar is daar dan ook secuurder in zijn. En sowieso: lekker veel films gaan kijken. Er zijn er in elk geval een hoop uitgekomen die ik nog wil gaan zien, dus daar zal het zeker niet aan liggen!

Hopelijk zitten er een aantal films tussen die jij graag aan jouw lijstje wilt toevoegen. And if so, dan wens ik je alvast veel kijkplezier. Achter elke titel vind je het aantal sterren (maximaal 5) dat ik persoonlijk geef aan de film en hopelijk geeft je dat een kleine indicatie. Vijf sterren is echt megagoed, 3 sterren is gemiddeld en 1 ster is wel okee Twee en vier bevinden zich er natuurlijk tussenin. Hoewel smaak natuurlijk altijd verschilt, hoop ik dat je hier wat aan hebt.

 1. La La Land *****
 2. How I Live Now **
 3. Onze Jongens **
 4. Passengers ****
 5. Jersey Boys ***
 6. Beauty & the Beast *****
 7. The Single Man *
 8. Whiplash *****
 9. Moana *****
 10. Girl in the Train **
 11. The Huntsman: Winter’s War ***
 12. Patriots Day *****
 13. Bad Moms ****
 14. Lion *****
 15. Zookeeper’s Wife *****
 16. The Secret Life of Pets ***
 17. Keeping Up With the Jonesses **
 18. Zootopia ***
 19. Miss You Already ***
 20. Going in Style ****
 21. The Circle *
 22. Snatched **
 23. Ice Age Collision **
 24. Bad Neighbours 2 ***
 25. Finding Neverland ***
 26. Pitch Perfect 3 ****

Welke van deze films die ik in 2017 heb gezien ga jij zeker kijken? En welke films heb jij het afgelopen jaar gezien die je mij en anderen zeker aanraad om nog te gaan kijken?SET YOUR HIGHLY CHARGED GOALS TRAINING

Never going back to square 1 or realising that you haven't many of your goals.
Feel motivated, confident and excited to set, plan & achieve all your health & happiness goals.

Enrol in my FREE 5 DAY training (JAN 11-15)
and make 2021 the year where you do follow through on your goals
!


* indicates required

Leave a Reply

Your email address will not be published.