Filmpje – voeding voor een betere concentratie

concentratie-1

Soms heb ik best wel moeite me te concentreren, helemaal als opdrachten ook echt af moeten. Hoewel kleine afleidingen vaak boosdoeners zijn, kan je met goede voeding je concentratieboog wel verhogen. Welke dat zijn en waarom laat ik je vandaag zien!


YouTube Preview Image

Klik hier als je je zou willen abonneren op mijn kanaal en als je de video niet kunt zien, klik dan hier!

En wil je nog meer weten over een gezonde leefstijl, concentratie of voeding? Laat het dan hieronder even je idee of vraag weten en wie weet maak ik er dan een video van!

Helpt bij jou bepaalde voeding om je beter kunnen concenteren?

Join the LTE Newsletter!

Do you want to live your best life yet and work on that every single day? Let me help you! Subscribe to my newsletter and receive actionable & inspiring steps to reach your highest potential.4 comments

 1. Xaviera

  Fijn zo’n video! Ik zeg altijd dat ik de concentratie heb van een goudvis dus dit komt als geroepen ūüėČ Ik eet gelukkig al wel elke dag een banaan, drink veel groene thee en eet een paar keer per week avocado. De andere producten die je noemt zou ik zeker meer kunnen toevoegen aan mijn voeding.

  1. Miss Craftsy

   Haha thanks! Ah kijk, dan komt het vast goed! Voedsel helpt je er natuurlijk bij, maar er komen natuurlijk ook andere factoren bij kijken. Succes!

 2. Manon

  Heel handig filmpje voor mij, want ik moet ook betere concentratie krijgen

Leave a Reply

Your email address will not be published.