Filmpje – Shoplog National Glamour Day

shoplog-national-glamour-day-1

Afgelopen zaterdag was het weer National Glamour Day, de dag waarop je je herfst/wintercollectie in kunt slaan door met die leuke Glamour te zwaaien en bij veel mooie winkels 20% korting te krijgen. Benieuwd wat ik allemaal geshopt heb?

Klik hier als je de video niet kan zien en klik hier als je je wilt abonneren op mijn kanaal, zou ik superleuk vinden!

Nog even op een rijtje:
Only Olivia Coated Jeans (bruin en donkergrijs) – €39,95
Hema fluffy vest (gebroken wit) – €25,-
Vila jurk met Aztex print (beige/grijs) – €29,95

Wat is jouw favoriete item van deze shoplog? Bedankt voor het kijken!

Nieuwsbrief

12 comments

 1. Claudia

  Oooh dat fluffy vest is echt leuk! Misschien moet ik ook eens bij de Hema kijken 😀

  1. Miss Craftsy

   Dankjewel! In mijn winkel was er alleen de witte, maar volgens mij zag ik op de webshop dat er wel meer kleuren beschikbaar zouden moeten zijn!

 2. Evelien

  Leuke aankopen heb je gedaan! Ik wil ook graag een fluffy vest, zo lekker zacht en warm <3. Je jurkje is prachtig en staat je goed. Ik vroeg me al af wat ik hoorde en of ik je lens nou de hele tijd hoorde, maar dat is dus zo, lees ik hierboven. Gelukkig heb je het al weten op te lossen bij je volgende filmpje, want het zou zonde zijn als dat afleid van de leuke inhoud :).

  1. Miss Craftsy

   Thanks Evelien! Jaa die fluffy vesten zijn echt geweldig! En dankjewel voor je lieve compliment, echt leuk! Ja die stomme lens (en ik)! Ik dacht slim te zijn, maar dat was niet zo helaas. Ik wist ook geen andere oplossing, ik vind het zelf ook heel storend, dus ik ben echt blij dat je mijn filmpje wel bekeken hebt, lief!

 3. Marcella

  Leuke video! Die jurk is inderdaad erg mooi. Ik baal nu wel een beetje dat ik niet wist dat er een glamour day was, ik kan wel wat nieuwe kleren gebruiken.. Geef je voor de lente versie een waarschuwing van te voren?

  Het muziekje vond ik deze keer eerlijk gezegd een beetje irritant. Er zat een heel raar geluidje in wat me heel erg afleidde.

  1. Miss Craftsy

   Dankjewel! Ik zal een waarschuwing doorgeven haha! And I know! Ik wilde ook geen muziekje doen (tenminste niet waar ik praat) maar het irritante geluidje wat je hoort is mijn lens. Ik ben nog wat aan het uitproberen met mijn camera en toen ik de video aan het bewerken was, kwam ik daar dus achter en had ik geen tijd meer om opnieuw de video op te nemen. Bij de volgende shoplog van de Primark zul je dan niet merken! Maar thanks voor de opmerking 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.