Filmpje – Boekreview Gezond Bakken van Amber Albarda

gezond-bakken

Vandaag heb ik weer een leuke video voor jullie! Ik ben stiekem een klein beetje fan van de boeken van Amber Albarda en die hebben me ook zeker geïnpireerd om gezonder te gaan eten en leven. Daarom ben ik reuze benieuwd naar het nieuwste boek van Amber, Gezond Bakken en review ik hem graag voor jullie. Kijk je mee?


Gezond Bakken van Amber Albarda is te koop voor €19,99.

Wat vind jij van het boek Gezond Bakken?The secret to losing weight without a diet?

Download my FREE ebook and discover how you can work towards your ideal, natural and healthy body and mindset without overwhelm, frustration and a diet. But will all the fun, food and flexibility that fits your life!
* indicates required

10 comments

 1. Claudia

  Wat leuk dat je dit in een review doen. Die boekenlegger is wel erg handig.

  1. Miss Craftsy

   Dankjewel Claudia! Die boekenlegger is inderdaad geniaal, heel fijn!

 2. Svenja

  De boeken van Amber zijn zo fijn! Deze wil ik ook heel graag nog aan mijn gezonde kookboeken stash toevoegen!

  1. Miss Craftsy

   Ja echt he! Ik ben er in elk geval heel blij mee :). ik hoop dat jij dat ook gaat zijn!

 3. Manon

  Wat een super leuke review om te zien in een video

  1. Miss Craftsy

   Dankjewel! Ik vond het wel een keer wat anders en leuk om te doen 🙂

 4. Esther

  Leuke review! Ik ken het boek nog niet maar ben nu wel enthousiast

  1. Miss Craftsy

   Ah leuk om te horen! Ik hoop dat, als je hem ook gaat kopen, je er net zo blij mee zult zijn als ik!

 5. Curly Creative

  Hey Joyce,

  Leuke review heb je gemaakt! Ik was nog aan t twijfelen om het boek te gaan halen maar na een aantal reviews te hebben gelezen denk ik dat ik toch maar naar de winkel moet gaan.

  Wat me wel opviel is dat je het constant hebt over afvallen maar het is ook vooral om gezonder te eten, denk dat je dit ook wel mag benoemen dan alleen het afvallen 😉 just a little note.

  xx

  1. Miss Craftsy

   Hoi! Wat leuk om te horen! Aaah dat is helemaal niet mijn bedoeling. He wat stom! Dat komt voornamelijk omdat Amber het zelf ook in haar boek zet. Ik wilde zelf natuurlijk altijd wel afvallen, nu ben ik ook gewoon bezig met een gezonde en fitte leefstijl. Ik heb dit boek dan ook echt gekocht om meer variatie op te doen en te bakken om lekker gezond te kunnen eten. Thanks voor je reactie 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.