a dog's purpose

Film aanraders voor augustus [A Dog’s Purpose]

Wat deze vijf films bijna allemaal gemeen hebben, is dat ze over dieren gaan of er dieren in voorkomen. Vooral A Dog’s Purpose is wat mij betreft een aanrader!

A Dog’s Purpose

Ik heb iets met honden. Deze beestjes zijn voor mij het perfecte huisdier en als er een film uitkomt van de makers van Hatchi en A Safe Haven, dan kan A Dog’s Purpose niets anders dan goed zijn. Je volgt hond Bailey, bijster slim en wil erachter komen wat zijn purpose is. Want alleen ravotten kan hij niet voor gemaakt zijn. Gedurende zijn leven in verschillende gedaantes probeert hij hierachter te komen. Deze film zit boordevol compassie en humor want je volgt de complete gedachtegang van een hond wat erg grappig is. Zoals dat Bailey het vreemd vindt wanneer zijn baasje aan het zoenen is. Waarom? Zit er dan eten in haar mond? Te hilarisch en echt een must see!

YouTube Preview Image

Sing

I got faith in you baby, I got faith in you now. De titelsong van Sing, gezongen door Ariana Grande en Stevie Wonder, sluit perfect aan bij het moraal van het verhaal. Je volgt namelijk een aantal dieren die meedoen aan een talentenshow om daarmee een geldbedrag te winnen. Sommigen zijn heel zelfverzekerd en anderen weten niet of ze wel goed genoeg zijn. Uiteindelijk gaat het om faith hebben in jezelf en dat de talentenshow gaat werken. Uiteraard is een dierenanimatie heel erg leuk naar te kijken en zit er lekker veel humor in. Wat ik ook leuk vond aan deze film is dat je veel kunt herkennen in de karakters die in deze film zitten waardoor je al snel een favoriet personage krijgt.

YouTube Preview Image

Despicable Me 3

Nog een animatie! Na de andere 2 films te hebben gezien, mocht ik deze so fluffy that I’m gonna die film in de bios zien. Ik had er geen hoge verwachtingen van, en daardoor vond ik Despicable Me 3 ook een hele goede aanvulling. Hier ontmoet Gru zijn tweelingbroer en moet er opnieuw een schurk gevangen worden. Deze schurk is echter hilarisch omdat hij al zijn streken op liedjes uitvoert, zoals Bad van Michael Jackson en ja het dansje is inclusief. Kortom een leuke en gezellige familiefilm met de nodige flauwe humor die ik wel kan waarderen. 

YouTube Preview Image

The Edge of Seventeen

Dit is een film met Hailey Steinfeld in de hoofdrol die een tiener op een high school speelt. Ze heeft al geen gemakkelijk leven gehad en als haar enige en beste vriendin een relatie krijgt met haar handsome broer, lijkt haar wereld in te storten. Het leven van een 17-jarige tiener gaat natuurlijk niet over rozen. Ze struggelt, maar komt ze er weer bovenop? The Edge of Seventeen is een heerlijke, typische Amerikaanse tienerfilm.

YouTube Preview Image

Fantastic Beasts and Where to Find Them

Nadat ik naar de Harry Potter expo was geweest moest en zou ik die avond iets in die trant gaan kijken. Mijn vriendin raadde me Fantastic Beasts and Where to Find Them aan en ik vond hem zo zo leuk! Je volgt een Britse jongen die afreist naar Amerika met een koffer vol bijzondere dieren die hij gevangen heeft om hen te beschermen en te verzorgen. Wanneer ze ontsnappen ontstaat er een hele zoektocht met alle gevolgen van dien. Net als Harry Potter is het een hele magische film die je vasthoudt van begin tot eind. 

YouTube Preview ImageThe secret to losing weight without a diet?

Download my FREE ebook and discover how you can work towards your ideal, natural and healthy body and mindset without overwhelm, frustration and a diet. But will all the fun, food and flexibility that fits your life!
* indicates required

Leave a Reply

Your email address will not be published.