boeken 2019

Fictie & Non-Fictie boeken om te lezen in 2019

Heb jij als goede voornemen om meer een boekenwurm te zijn in 2019? I got you covered! Dit zijn de boeken die ik in 2018 heb gelezen en wie weet zijn ze net wat jij ook graag wilt lezen. Happy reading!

 • The 7 habits of highly effective people – Stephen R. Covey. Hoe kan je nu het meest effectief door het leven gaan? Hoewel het boek al oud is, kan je er heel veel goede lessen uithalen zoals echt je eindgoal in mind hebben en daarin proactief zijn.
 • Coachen met NLP voor dummies – Kate Burton. Met mijn plannen om een life coach te worden, wilde ik wat meer leren over NLP. Niet alleen handig voor als je een coach wilt worden, maar ook om effectiever met anderen te communiceren op een gelijk niveau.
 • Same beach, next year – Dorothea Benton Frank. Op een vakantiepark komt Adam zijn High School Sweetheart Eve tegen, terwijl ze beiden gelukkig getrouwd zijn. De koppels worden goede vrienden, maar of het bij vriendschap blijft?
 • Option B – Sheryl Sandberg. Een persoonlijk verhaal van Sheryl dat gaat over haar succes in haar job en het plotseling overlijden van haar man en hoe ze daarmee gedeald heeft. Want ook al gaan dingen niet zoals je wilt dat ze gaan, er is altijd een Option B.
 • Attachments – Rainbow Rowell. Een internet geek controleert alle emails van het bedrijf waarvoor hij werkt en valt hopeloos voor de emailgesprekken tussen Beth en Jennifer. Maar durft hij dit ook in het echt te vertellen zonder als een stalker over te komen?
 • You and Me Always – Jill Mansell. Via de brieven van haar overleden moeder, probeert Lily meer informatie te winnen over haar moeders eerste en enige liefde, terwijl ze ondertussen oog in oog komt te staan met popster Eddie. Een sprookje dat uitkomt, of staat er iets anders in de sterren voor Lily?
 • Catching Air – Sarah Pekkanen. Voor Kira komt het opzetten van haar eigen B&B met haar man, broer en zijn vrouw als een verademing. En niet alleen voor hen, maar ook voor vreemdeling Dawn die zomaar op de drempel staat. Terwijl ze met zijn alleen een grote bruiloft plannen, komen de geheimen langzaam boven water.
 • You’re a Badass – Jen Sincero. Het beste boek dat ik in 2018 heb gelezen. Wil jij een power women zijn, niet meer onzeker zijn, van jezelf leren houden en een echte badass worden om het leven te leiden waar je van droomt? This is your jam!
 • Always Hungry – David Ludwig. Heb je altijd maar honger en kan je maar blijven eten? Girl, I get you! En dat is waarom ik dit boek las. Leer hoe je met cravings omgaat, je vetcellen traint en gewicht verliest met een slim plan.
 • Eat Smart – Naomi Smart. 2018 was ook het jaar waarin ik zoveel mogelijk plant based en vegan ging eten door mijn intoleranties voor gluten en lactose. Het boek van Naomi Smart die ik al op YouTube volgde, heeft me geholpen om een aantal heerlijke recepten te maken.
 • Ladies Night – Mary Kay Andrews. Wanneer bekende blogger Grace haar man op heterdaad betrapt met haar assistent raakt ze furious waarna ze van de rechter in therapie moet. Echter, er lijkt nogal iets mis te zijn met haar therapeute en ze zet alles op alles om erachter te komen wat dat is en haar leven weer vanaf de grond af aan op te bouwen.
 • Skinny Bitch – Kim Barnouin. Wil jij een echte Skinny Bitch worden? Hoewel de titel van dit boek dat is, is dit boek geen dieet boek, maar een no nonsense boek dat je soms hard vertelt over hoe het wel moet en hoe je op een gezonde manier voor jezelf kunt zorgen. Heel verfrissend!
 • Spring Fever – Mary Kay Andrews. Annajane’s huwelijk met Mason is echt over op het moment dat Mason opnieuw gaat trouwen met Celia. Of toch niet? Als het huwelijk onverhoopt niet doorgaat lijkt dat een teken te zijn voor Annajane om wederom weer voor Mason te gaan.
 • Getting Things Done – David Allen. Ben je altijd dingen maar aan het uitstellen? Lukt het maar niet om productief te zijn? Met Getting Things Done krijg je een goede strategie aangeleerd om productiever met je leven om te gaan.
 • Swear on this Life – Renee Carlino. Wanneer Emiline eindelijk het bestseller boek van de geheimzinnige J. Colby leest, klinkt dat verhaal wel heel bekend in de oren. Het is namelijk haar jeugdverhaal en de jeugdromance die ze had met Jase. Is de schrijver dan echt Jase en durft ze hem onder ogen te komen?
 • The Animators – Karly Rae Whitaker. Het robuuste leven van twee makers van animaties wordt verstoord wanneer een van de twee komt te overlijden.
 • True Colors – Kristin Hannah. Drie zussen, jaloezie en vallen voor dezelfde mannen. Wanneer een van de zussen een affaire heeft met een Indiaan met een gewelddadig verleden en met hem trouwt en een kind krijgt, zorgt dat voor de nodige rumoer binnen de familie. Wanneer hij uiteindelijk in de gevangenis belandt, staat niemand daarvan te kijken. Maar is hij ook wel echt schuldig?The secret to losing weight without a diet?

Download my FREE ebook and discover how you can work towards your ideal, natural and healthy body and mindset without overwhelm, frustration and a diet. But will all the fun, food and flexibility that fits your life!
* indicates required

Leave a Reply

Your email address will not be published.