Feestelijke nagels voor elke dag

glitter4
Soms heb je gewoon zin een glittertje. En dat kan en mag ook gewoon :). Ik heb al een tijdje een heel fijn en mooi glitternagellakje in mijn kast staan, maar eigenlijk al heel lang niet meer op gehad. Nu had ik eigenlijk wel weer zin in mooie nude nails met een lekker glittertje.

Hoe mooi en leuk glitternagels ook zijn, ze zijn echt waardeloos wanneer het komt op het verwijderen van deze nagellak. Echt, ik heb nog nooit een nagellak remover gehad die mijn glitternagels snel en goed verwijderen. Er is altijd wel een glittertje die zo’n goede relatie met mijn nagel heeft ontwikkeld dat die hardnekkig blijft vastzitten. Dus bedacht ik een hopelijk slim idee: glitternagellak aanbrengen met gelnagellak. Door een mooi laagje onder en boven de nagel aan te brengen, hoop ik dat de nagellak er makkelijker afgaat en dat er een mooi glad laagje op de glitters komt.

glitter3

Ik ging enthousiast aan de slag. Ik maakte mijn nagels goed schoon, zoals dat bij gelnagels moet en bracht een gel base coat aan. Om een mooie nude look te creëren gebruikte ik Dulche de Leche van O.P.I. Het is wel mogelijk om gewone nagellak te gebruiken tussen je gelnagels, maar ik heb persoonlijk wel gemerkt dat dit iets langer duurt dan normaal, omdat de lak niet zo goed en snel droogt onder de LED lamp. Wat ik nu dus doe en wat ook echt werkt, is om na het aanbrengen van een laagje de nagellak gewoon in de open lucht te laten drogen en na 5-10 minuutjes de lak nog even een minuutje onder de lamp te drogen.

Voor deze nagellook heb ik maar 1 laagje Dulche de Leche gebruikt, omdat ik hem bij mij goed vind dekken en het toch een nude look is. Ik ging daarna dus verder met de glittertjes. Omdat ik wel wat glitters wilde, maar niet op al mijn nagels, vond ik het leuk om alleen mijn ringvingers geheel te bedekken met glitters en bij de middelvingers alleen het bovenste gedeelte van mijn nagel. Zoals bij glitternagelak altijd het geval is lak ik altijd eerst heel snel een normaal laagje en daarna dep ik er met mijn kwastje nog overheen om ervoor te zorgen dat er lekker veel glittertjes zitten. De glitterlak is trouwens ook van O.P.I. en heet Pink yet Lavender. Ook de top van mijn middelvingers heb ik met het kwastje gedaan.  Ook deze laag heb ik even in de lucht laten drogen en daarna onder de lamp gedaan. Daarna volgens de aanwijzingen een top coat gelnagellak en klaar zijn je feestelijke nagels!

glitter1
Ik moet zeggen dat ik er nu al heel tevreden over ben. Je krijgt het mooie glazende effect van gelnagels waar ik zo enorm van houd en je voelt de glitters nauwelijks, waardoor ik hoop dat ze lekker lang blijven zitten en makkelijk weg te halen zijn. Zodra ik de nagels ga verwijderen, plaats ik hier een update om jullie te laten weten of dit dan dé oplossing is om makkelijk en snel glitternagels te verwijderen.

 The secret to losing weight without a diet?

Download my FREE ebook and discover how you can work towards your ideal, natural and healthy body and mindset without overwhelm, frustration and a diet. But will all the fun, food and flexibility that fits your life!
* indicates required

1 comment

  1. SENSATIONAILS | Miss Craftsy

    […] per stuk. Maar je kan ook je gewone nagellak ‘er tussen doen’ zoals ik bij mijn glitternagels gedaan […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.