Enjoyce Your Meal Healthy Weekmenu #9 Courgettebootjes & Jachtschotel

Een gezond, gevarieerd en makkelijk weekmenu? Hier vind je jouw weekmenu voor komende week, met onder andere courgettebootjes en een jachtschotel.

courgettebootjes

Maandag: Courgettebootjes

Bootjes voor lekkers! Heerlijke slowcooked chicken met een enchilada sausje in een uitgeholde courgette. Helemaal gezond en paleo, tenzij je net zoals ik verslaafd bent aan kaas haha ;).

gezonde kip salade

Dinsdag: Thaise kipsalade

Oh oh jongens ik blijf het maar zeggen maar Thais eten steelt mijn hart. Ik ben hem deze keer verloren aan deze salade met pulled chicken, lekker veel groentjes en een sausje van onder andere pindakaas. Je wilt deze kipsalade bijna met je vingers gaan eten, zo fingerlicking good is hij!

quesadillas

Woensdag: Quesadillas met ricotta

Quesadilla’s met kaas, maar niet de kaas die je zou verwachten. Ik maakte een variatie met ricotta, kip, mais en ui en dat was jammie!

jachtschotel

Donderdag: Jachtschotel

Een lekkere warme dish voor een koude avond en een goede variant op hutspot als je het mij vraagt. Wat gehakt met ui, paprika en kruiden bakken, doe het in een ovenschaal met gepureerde zoete aardappel en Parmezaanse kaas, 10 minuutjes in de oven op 200 graden en klaar is je jachtschotel!

lasagne

Vrijdag: Groentenlasagne

Een favoriet! Lasagne is mijn lievelingseten en door de bladen te vervangen door gegrilde courgette, heb je meteen een regelrechte gezonde winner!

havermoutpap 4

Zaterdag: Havermoutpap

Ik houd van havermoutpap! Echt een van mijn favoriete gerechten in de winter. Lekker warm en lekker filling!

courgette-bananenbrood-6

Zondag: Bananenbrood met courgette

Lekker bakken op zondag! Deze snack kan je op een luie zondag bakken en vervolgens elke dag een stukje van meenemen, jam! En het leuke hiervan is dat je in het bananenbrood  groenten in verwerkt en je er niets van proeft. Dat is waar we van houden!

Er staat in elk geval weer genoeg lekkers op dit menu! Weet jij al wat jij komende week gaat eten?The secret to losing weight without a diet?

Download my FREE ebook and discover how you can work towards your ideal, natural and healthy body and mindset without overwhelm, frustration and a diet. But will all the fun, food and flexibility that fits your life!
* indicates required

Leave a Reply

Your email address will not be published.