Enjoyce Your Meal Healthy Weekmenu #27: Pad Thai & Lady Brownies

Een gezond en gemakkelijk weekmenu voor iedereen die op een easy manier een gezonde leefstijl wil leven. Met deze week pad thai van courgette noodles en lady brownies.kip bacon ei salade

Maandag: Maaltijdsalade met kip en bacon

In de zomer is niets fijner dan te dineren met een vullende maaltijdsalade. Lekker fris en gezond en lekker licht met het warme weer. Zo maakte ik deze salade met veldsla, tomaat, komkommer, ei, bacon en gekruide kip.

pad thai met courgette noodles

Dinsdag: Pad Thai met courgette noodles

Een hele lichte maaltijd boordevol groenten, maar die toch heel erg vult. Deze paleo pad thai bestaat uit licht geroerbakte courgette noodles met gekruide kip, paprika, prei, taugé en pinda’s.

kikkererwtenschotel

Woensdag: Kikkererwtenschotel met gehakt

Nog een heerlijke paleo maaltijd die je in een kwartiertje rul maken. Rul het gehakt met een uitje en voeg daar de paprika, kikkererwten en wat kruiden aan toe. Een simpel maar heerlijk maaltijd vol met groenten.

zuid-afrikaanse bobotie

Donderdag: Echte Zuid-Afrikaanse bobotie

Bobotie met sperziebonen en appel? Nee een echte Zuid-Afrikaanse bobotie maak je met mango (chutney), rozijnen en ui. En is natuurlijk superlekker!

chili frietjes

Vrijdag: Chili frietjes

Dit lijkt toch net een fastfood maaltijd? Yep en daarom is het een ideale vrijdagmaaltijd. Hoewel het een hele ongezonde maaltijd lijkt, is niets minder waar! Deze paleo chili frietjes zijn gemaakt van zoete aardappel en zijn daarmee een perfecte comfort food maaltijd!

pannenkoekjes-met-rode-biet-2

Zaterdag: Pannenkoekjes met rode biet

Een ideale manier om je zaterdag mee te starten: pannenkoekjes met groenten erin. Deze pannenkoekjes bevatten rode biet en daarmee zien ze er niet alleen schattig roze uit, maar krijg je ook nog eens groenten binnen zonder dat je er ook maar iets van proeft. Verantwoord gezond eten ;).

lady brownies

Zondag: Lady brownies

Mijn succes brownies die het geweldig op mijn verjaardag deden dit jaar. Ze waren binnen een mum van tijd verorbert door mijn collega’s en ze bevatten meer chocolade dan gewone brownies. Een must make and treat!

Bewaren

Join the LTE Newsletter!

Do you want to live your best life yet and work on that every single day? Let me help you! Subscribe to my newsletter and receive actionable & inspiring steps to reach your highest potential.Leave a Reply

Your email address will not be published.