Enjoyce Your Meal Healthy Weekmenu #25: Nacho’s en Taughetti

Een heerlijk weekmenu waar je niet alleen van kunt genieten, maar wat ook nog eens goed en gezond voor je is. Zo kan je bijvoorbeeld met een gerust hart nacho’s eten maar dan in een paleo versie van zoete aardappel.

taughetti-5

Maandag: Taughetti

De courghetti is geen geheim meer op deze wereld, maar heb je al eens kennis gemaakt met taughetti, ofwel spaghetti gemaakt van taugé? Ook heerlijk en waanzinnig crispy. Ideaal voor wanneer je in een hartige bui bent.

kip in sojasaus met quinoa

Dinsdag: Japanse kip met komkommersalade

Ik vind niets lekkerder dan mijn kip te marineren in een sojasaus. Het heerlijke aan dit gerecht is dat ik dat niet alleen met de kip heb gedaan, maar ook met de quinoa. Serveer er daarnaast een komkommersalade bij en je Japanse kipgerecht is klaar!

paddenstoelenburger-3

Woensdag: Paddenstoelenburgers

Woensdag is burgertime want dat breekt zo lekker de week! Ik kies dan wel voor een gezonde en vegetarische versie door de burgers van paddenstoelen te maken. En zeg nou zelf: het ziet er toch echt als een hamburger uit of niet?

kip-dim-sum2

Donderdag: Kip Dim Sum met kokosbroodjes

Nog een Aziatische gerecht, maar deze is wel heel erg lekker met zelf gemaakte kokosbroodjes. Die smaak is onweerstaanbaar en bijzonder om te eten naast je kip dim sum.

nacho's met zoete aardappel

Vrijdag: Nacho’s van zoete aardappel

Het perfecte gerecht om je weekend mee te starten. Heerlijke crispy nacho’s van zoete aardappel met gehakt, salsa en avocado. En ook nog eens paleo!

suikervrije fruit crumble

Zaterdag: Cranberry peer crumble

Tijd om te genieten met je vrienden en familie door ze dit heerlijke toetje voor te schotelen. Ik denk dat ik dat het lekkerste vind van al het eten. Okee, misschien ontbijt, maar het toetje speelt ook een grote rol. En deze cranberry peer crumble behoort zeker tot mijn favorieten.

quinoareep1

Zondag: Quinoarepen

Zondag is een perfecte prepdag. Maak bijvoorbeeld deze sticky quinoarepen als tussendoortje voor komende week. Erg gezond, lekker en natuurlijk vullend zodat je er weer even tegenaan kunt op je werk of school.

BewarenThe secret to losing weight without a diet?

Download my FREE ebook and discover how you can work towards your ideal, natural and healthy body and mindset without overwhelm, frustration and a diet. But will all the fun, food and flexibility that fits your life!
* indicates required

Leave a Reply

Your email address will not be published.