Enjoyce My Life: Zelfgemaakt eten & nog meer eten

Ik en overal foto’s van maken is geen goede combinatie meer haha. Nu heb ik ook niet hele bijzondere dingen meegemaakt, maar wel op eetgebied. Want eten is altijd een goed idee ;). Kijk je mee?

ribsfactory

Vorige week ging ik met mijn broertje uit eten. Weliswaar nog voor zijn verjaardag, maar het was oprecht heel erg leuk om even te bonden met mijn broertje omdat ik hem eigenlijk nooit heel vaak één-op-één spreek. Een goede tip dus om zelf met je broertje te doen.

brownies

Uiteraard kon een toetje niet ontbreken. We aten trouwens bij de Ribsfactory, een ideaal restaurant voor mannen die van vlees houden. Praktisch iedere man dus ;). En ze hebben waanzinnig lekkere burgers en spare-ribs.

zoete-aardappel-kikkererwten-salade

Die dag erna kwam een vriendinnetje bij me eten en ik maakte deze gezonde salade klaar. Dit maak je heel eenvoudig door zoete aardappel en kikkererwten te roosteren in de oven en daarna veldsla, tomaat en feta toe te voegen. Jum!

appeltoetje

Ook maakte ik nog een gezond herfsttoetje. Appel met kaneel uit te oven met wat kwark en honing en pecannoten on top.

columbus

Ik ben naast mijn werk ook bezig met een cursus commercieel tekstschrijven dat me gaat helpen om onze website teksten en andere communicatiemiddelen een boost te geven. Ik mocht daarbij een tijdschrift abonnement uitkiezen en koos naast de Santé ook voor Columbus, een reistijdschrift. Wat een heerlijke inspiratie en het past natuurlijk perfect bij mijn branche.

salade-met-kipfilet

In de avond nog snel een salade opeten die eigenlijk als lunch bedoeld was. Precies, zo hectisch waren de afgelopen twee weken. Wij zijn op dit moment bezig met een nieuwe website en dat vraagt veel (positieve) energie. Het is druk, hectisch en ik ben er zelfs in mijn dromen mee bezig, maar ik krijg er ook ontzettend veel energie van. Wow, wat wordt dit gaaf zeg! Vandaar dat ik eigenlijk ook gewoon niet heel veel laat zien behalve eten hihi.

kaasbroodjes

Na een zaterdag waar ik even helemaal niets heb gedaan, ging ik zondag lekker naar mijn nichtje toe waar we kaasbroodjes en pepernoten hebben gebakken. Die kaasbroodjes waren echt heaven!

homemade-pizza

Ook hebben we zelf pizza gemaakt die ook echt waanzinnig lekker was. Die avond zijn we nog naar oma geweest om bij te kletsen en hebben we een aantal fanatieke potjes pesten gespeeld. Dat is zooo leuk om te doen! Een geweldige afsluiter van het weekend!

een-gezonde-leefstijl-behouden

Afgelopen maandag plaatste ik alweer mijn derde Happy & Healthy verhaal. Mijn weg naar gezond leven en wow wat heb ik daar veel mooie reacties op gehad. Echt bedankt jullie! Wil je mijn fitness journey verhaal nog teruglezen?

pindakaas-ijs

Hectische week nummer 2. Dit is ook letterlijk de enige foto die ik heb gemaakt doordeweeks. Na twee dagen gewoon op het werk, twee dagen bij de webdevelopers, een etentje met een vriendin waar ik risotto maakte, kwam ik bij donderdagavond uit die ik met een andere vriendin behandelde als een vrijdagavond. Dat hield in: kapsalon, rode wijn en deze pindakaasijs. Lekker cheaten en heerlijk genieten. Een hele fijne avond.

reunie1

Gisteren ging ik in de middag nog lekker aan het werk, want ik ging fotograferen en filmen op de reünie van de High School studenten. Iedereen die afgelopen schooljaar met ons naar een High School in het buitenland is gegaan kon weer even lekker bijkletsen op deze reünie. Zo gezellig en leuk!

 

Bewaren

Bewaren

BewarenSET YOUR HIGHLY CHARGED GOALS TRAINING

Never going back to square 1 or realising that you haven't many of your goals.
Feel motivated, confident and excited to set, plan & achieve all your health & happiness goals.

Enrol in my FREE 5 DAY training (JAN 11-15)
and make 2021 the year where you do follow through on your goals
!


* indicates required

Leave a Reply

Your email address will not be published.