citytrip praag 1

Enjoyce My Life: Vrijgezellenfeesten, Ouwehands & Rockmusical

Wedding season als je het mij vraagt, want met twee vrijgezellenfeesten, een bruiloft en een weekendje Praag zat mijn september maand dus boordevol mooie momenten. Kijk je mee?lunch borboleta nijmegen

Wat doe je als paps en jij een dagje vrij zijn? Juist spontaan lunchen bij een hotspot waar je nog nooit geweest bent. Mijn keuze kwam uit op Borboleta in Nijmegen, een supercozy lunchtentje met heerlijk eten. Mijn vader was overduidelijk niet gewend aan het maken van foto’s vooraf, want hij dook al meteen in zijn soepje ;).

toetjes bij het zusje

Over nog meer eten gesproken: ik en mijn 2 vriendinnen kunnen er ook wat van. Wij gaan graag eten bij het Zusje en die toetjes… hemels!

vrijgezellenfeest lunch

Mijn oud huisgenoot ging deze maand trouwen en daar hoort ook een vrijgezellenfeest bij! Met een gezellige groep dames starten we onze dag met een zelfgemaakte lunch. Zo maakte ik deze kaas uienbrood.

vrijgezellenfeest wipeout

Onze hele toffe middagactiviteit bestond uit wipeout! Ik heb het weleens eerder in Thailand gedaan in het water, maar deze ‘droge’ versie was ook heel tof! Maar man, ik heb de dagen erna de meest heftige spierpijn gehad haha. Vooral mijn armen hadden een opdonder gekregen!

tiramisu

Ons driegangen diner was in Italiaanse stijl, my favorite! En natuurlijk kon ik het tiramisu toetje niet overslaan. Hallo voor de toetjesmaag!

stokstaartjes dierentuin

Hallo hallo, wie is daar?! Kijk nu hoe cute deze stokstaartjes zijn! Ik kan er wel uren naar kijken!

ouwehands dierenpark

De dag daarna ging ik namelijk met ons gezin naar de dierentuin! We bezochten Ouwehands dierenpark, een dierentuin waar ik in al geen jaren meer was geweest. Superleuk om weer eens te bezoeken dus!

panda ouwehands

En ze hebben natuurlijk nu ook het Pandasia…

cute reuzepanda

…met deze cutie <3!

pinguin dierentuin

En uiteraard kunnen mijn favo animals niet ontbreken.

nemo dierentuin

Ik vind Ouwehands echt een hele leuke en interactieve dierentuin. Topdagje :).

flamingo dierentuin

Mooi hè?

citytrip praag 3

Het weekend erna was het broer en zus weekend, want toen gingen we samen naar Praag! Twee jaar geleden waren we ook al naar Londen geweest en we vonden het wel weer eens tijd voor een nieuw reisje.

citytrip praag 1

Persoonlijk hoogtepuntje ;).

citytrip praag 2

Ik vond Praag echt bijzonder mooi en erg vergelijkbaar met Boedapest. De uitzichten van en naar de rivier waren prachtig, vooral wanneer het donker is. Ook hebben we een bezoekje gebracht aan concentratiekamp Terezin, wat ook erg bijzonder en aangrijpend was. Meer over Praag vind je binnenkort op mijn blog :).

vrijgezellenfeest ijstaart

Fast forward naar nog een week later, waar vrijgezellenfeest nummer 2 op het programma stond van een studiegenootje. Na een vossenjacht, high tea en popquiz, aten we heerlijk tapas en werden we getrakteerd op een heerlijke ijstaart. Wow!

vrijgezellenfeest stappen

Uiteraard hoorde er een avondje stappen ook bij en hebben we een fantastische dag gehad!

bedrock het boek

Elke keer als ik mijn bloglovin feed doorscroll, ben ik benieuwd wat voor Bedrock artikelen ik weer kan verwachten. Des te blijer was ik toen ik het boek in mijn brievenbus kreeg. Ik ben er meteen al in begonnen met lezen en kan je vast meegeven: echt een aanrader!

gezonde kokosmacronen

Ik had even zin in een lekkere gezonde snack en maakte deze kokosmacronen met pure chocolade!

regenjack

Als ik ga wandelen, vind ik het fijn om een goed wind en regenjack te hebben, maar die had ik nog niet in mijn bezit. Tot nu! Ik ben er megablij mee :).

halloumi ananas salade

Een heerlijke salade tip: de halloumi ananas amandel salade van chicks love food!

linzencurry met naanbrood

Of deze kokos linzencurry met naanbrood. Recept komt snel online!

bruiloft

Vorige week mocht ik bij de bruiloft van mijn oud huisgenoot en goede vriendin zijn. Wat een bijzondere, mooie en emotionele dag was dit. Ik vond het een eer om erbij te zijn en heb ook wel een paar traantjes weggepinkt. Kijk nu ook hoe mooi ze is!

landgoed

De ceremonie vond plaats op dit prachtige landgoed, waar we ook een rondleiding kregen. Ik zou hier zo kunnen wonen!

me and my ride

Het bruidspaar werd in deze mooie auto vervoerd en ik maakte mijn broertje hier even jaloers mee ;).

pompoen chili

Nog meer eet inspiratie: een heerlijke pompoen chili. Een soort van chili con carne, maar dan vegetarisch en met een pompoen. Ideaal voor de herfst!

no refugee rockmusical

Wisten jullie al dat ik zing in een popkoor? Nog niet zo heel lang en dit is nu mijn lichtpuntje van de week. Lekker zing met een enorm leuke groep en op dit moment zijn we ook met een eigen musical , rockmusical No Refugee, bezig waar het koor een grote rol in speelt. Dit is een lokale productie dat gaat over en met de vluchtelingen uit Syrië die nu in Nijmegen wonen. Op 14 en 15 oktober treden we op in de Lindenberg in Nijmegen. Ben jij erbij?

kwark met amaranth

En dan heb je nog een beetje amaranth over en wat doe je daar dan mee? Nou dit herfst ontbijtje maken met kwark, peer, pecannoten en een amaranth pap met melk en speculaaskruiden.SET YOUR HIGHLY CHARGED GOALS TRAINING

Never going back to square 1 or realising that you haven't many of your goals.
Feel motivated, confident and excited to set, plan & achieve all your health & happiness goals.

Enrol in my FREE 5 DAY training (JAN 11-15)
and make 2021 the year where you do follow through on your goals
!


* indicates required

Leave a Reply

Your email address will not be published.