rocky road taart

Enjoyce My Life: verjaardag & het leven is een feestje

Dit is zo’n beetje heel januari in een overzichtsblog gestopt. Dus bereid je voor op heel veel verjaardagsfoto’s, eten en nog meer plezier! Want het leven is een feestje en daar moet je op en top van genieten :).

glitter nagellak

Even helemaal terug naar begin januari waar ik met nagels voor oud en nieuw nog lakte met deze glitternagellak. Helaas is hij te droog geworden waardoor hij niet fijn meer lakt, dus 2017 heeft hij niet meer gehaald.

mulan

Na Mulan in Disney on Ice te hebben gezien, kon de film niet achterblijven. Want ik had de film namelijk nog nooit gezien. Oeps! Maar wat is hij leuk zeg!

pinguin banaan

Het moment dat je naar de supermarkt gaat en denkt dat je zo’n pinguïn fan bent dat je ze ziet vliegen. Totdat je je beseft dat je ook echt pinguïns ziet. Op de bananensticker! Hoe awesome?

tomatenrisotto

Ook een heerlijk gerecht is deze tomatenrisotto. Misschien wel mijn beste risotto’s ooit!

het zusje

Twee weken geleden gingen we met een aantal collega’s uit eten omdat een collegaatje ons ging verlaten. Daarom gingen we lekker eten bij Het Zusje.

mcdonalds traktatie

Dit was serieus de beste traktatie ooit. Een collega van mij besloot om zijn verjaardag te vieren met McDonalds.

verjaardagscadeaus
En toen kwam mijn verjaardagsfeestje! Op zaterdagavond vierde ik mijn verjaardag en kwamen gezellig mijn vrienden bij me langs. Zo kreeg ik onder andere dit 999 vragen aan jezelf boekje en deze mooie zelfgemaakte verjaardagskaart. Ik heb zoveel leuke cadeaus gekregen! Daarna zijn we ook nog lekker wezen stappen en dat was fantastisch!

rocky road taart

Uiteraard verraste ik mijn vrienden ook met een heerlijke taart. Zo maakte ik een rocky road taart.

happy italy

De volgende ochtend zaten ik en mijn nichtje om 12 uur alweer in de bios in Arnhem waar we de film The Passengers keken. Wat echt een toffe film was. Het is eigenlijk een sci-fi, actie en romantiek film en hoewel ik niet zo van sci-fi houd, vond ik dit wel een echte toffe film! Een aanrader dus!

pizza calzone

Helaas had ik wel een probleempje, want mijn telefoon was ineens stuk gegaan. Superjammer! Maar gelukkig was ik de volgende dag jarig en dus mocht ik mezelf wel trakteren op een nieuwe telefoon. Dus nu ben ik een trotse eigenaar van een Samsung Galaxy S7. Om daarna lekker te lunchen bij Happy Italy. Hoewel ik toch een beetje sad was omdat mijn telefoon stuk is gegaan, was het toch een hele toffe dag.

verjaardag

Toen ik maandag op mijn werk kwam werd ik verrast op een mooi versier kantoor. Inclusief een pinguïn verjaardagsblaadje op mijn beeldscherm.

smores taart

Ook op mijn werk ging ik trakteren. Zo maakte ik deze oreo cheesecake sticky brownies en deze smores taart.

tapas nibbles

Die avond had ik een heerlijk diner met mijn vader om mijn verjaardag te vieren. Hier hadden we onze voorgerechtjes waar ik vitello tonnato, een zalmtaartje, carpaccio, chorizo kroketjes en risotto kroketjes.

verjaardagsdiner

We hadden ook lekkere kleine hapjes. Ik was wel benieuwd wat mijn vader ervan zou vinden omdat hij niet zo van tapas en kleine hapjes houdt. Gelukkig was het een groot succes. Als hoofdgerechtjes hadden we gegrilde groenten, citroenkip, rode baars, patatas bravas en steak.

nibbles

Uiteraard kon een toetje bij Nibbles ook geweldig. We konden een brownie en cheesecake delen en omg die cheesecake was echt te geweldig. Wat een genot! En die bordjes. Vinden jullie ze ook niet leuk?!

reis om de wereld scheurkalender

Met Kerst heb ik een Reis om de wereld scheurkalender gekregen en het is elke keer een feestje om te zien wat voor leuke tips en weetjes ik nu weer heb gekregen. Zoals deze over Frozen! Deze moet echt op mijn travel bucketlist!

pita met haloumi en pompoen

Wowie! Ik maakte deze pitabroodjes met haloumi en pompoenpurree van Chicks Love Food. Superlekker waren ze. En dit bordje heb ik ook gekregen voor mijn verjaardag. Ben er zo blij mee!

broodje kip kerri ehummus
Afgelopen vrijdag moest ik onverwachts mijn team helpen en dus verliet ik vrijdagmiddag kantoor om vervolgens bijna drie uur te rijden om de internationale studenten te begeleiden tijdens de oriëntatieweek. En dus mocht ik mezelf onderweg trakteren op een ciabattabroodje met gerookte kip, pijnboompitjes en kerrie hummus.
 Verrassend lekker en knapperig!

5 jaren dagboek

De zaterdag was ik nog steeds lekker aan het werk op de oriëntatie en maakte ik foto’s van de studenten. Eenmaal thuis kwam ik in de chill modus, om vervolgens naar de verjaardag en afscheidsfeestje van mijn nichtje te gaan. Daar gaf ik haar dit Q&A boekje waar je 5 jaar lang elke dag een vraag invult. Gelukkig vond ze het net zo leuk als ik het vond om te kopen hihi.

selfie telefoon

Ook maakte ik selfie met mijn andere nichtje. Wij hadden namelijk ontdekt als je met je hand voor het beeldscherm gaat zitten, dat ie automatisch een foto maakt. Zooo handig!

m&m kitkat twix kaart

Maandag was mijn nichtje, en tevens stagiaire, eindelijk jarig en had ze deze fantastische chocolade m&m taart met kitkat en twix gemaakt. Zo lekker was dit. Echt een feestje!

webwinkel vakdagen

Afgelopen woensdag mocht ik naar de Webwinkel Vakdagen om wat meer diepgang en inspiratie op te doen over marketing en communicatie. Ik volgde een aantal interessante lezingen en heb stands bezocht. Heel erg fijn om dit bezocht te hebben en om weer wat dingen on top of mind te hebben.

henkie

Ik had ook een date met dit katje Henkie. Kijk nou hoe lief hij is?! Echt een poepje!

onze jongens

Donderdag ging ik met mijn huisgenoten naar de film Onze Jongens. Een lekker typische film met echt fantastische humor en ik heb dan ook de hele avond gelachen en afgesloten met een aantal wijntjes. Super gezellige avond weer :).

cheeseburger pizza

Thank god it’s Friday! Ik luidde mijn vrijdag in door met collega’s lekker pizza, wijntjes en cabaret stukjes te kijken. Ik nam een halve pizza americana met gehakt, salami en ham en een halve pizza cheeseburger. Dat leek met voor het bestellen al the best of both worlds en hij was lekker joh. Echt een superlekkere pizza!

pinguin awareness day

Vrijdag was het ook meteen mijn favoriete dag: penguin awareness day! Kijk nu eens naar al die schattige pinguïns :). Ik vind die little blue fairy wel echt so cute!

broodje pulled pork

Zaterdag was een perfecte dag. Een heerlijk typische weekend dag van heerlijk uitslapen, in mijn huisje rommelen en vervolgens de middag spenderen met een vriendinnetje door lekker te lunchen, theetjes te drinken en lekker te kletsen. Hier kan ik zo van genieten. Fijne en inspirerende gesprekken :).

Hoe was jouw week?

 

 

 SET YOUR HIGHLY CHARGED GOALS TRAINING

Never going back to square 1 or realising that you haven't many of your goals.
Feel motivated, confident and excited to set, plan & achieve all your health & happiness goals.

Enrol in my FREE 5 DAY training (JAN 11-15)
and make 2021 the year where you do follow through on your goals
!


* indicates required

Leave a Reply

Your email address will not be published.