broodpudding en bavarois

Enjoyce My Life: uit eten like you mean it

Soms lijkt het alsof mijn leven alleen maar uit eten bestaat. Wat eigenlijk ook zo is haha. De laatste 2 weken ben ik heel veel met vrienden uit eten geweest en wat blijft dat toch leuk en gezellig om te doen :). bikini's

Over een maand ga ik naar Marokko en omdat al mijn bikini’s te groot zijn geworden, moest ik, heel vervelend, een aantal nieuwe bikini’s kopen. Ik wilde er eigenlijk maar een, maar ik kon bij dit model niet kiezen tussen de kleuren. Dus heb ik ze allebei genomen. Oepsie!

the black fox

Die avond ging ik met een vriendin eten bij The Black Fox. Eigenlijk best een mannenrestaurant waar je een goede steak kunt bestellen. Wij gingen voor de hamburger, kippendijen, frietjes en gepofte biet. Heerlijk!

broodpudding en bavarois

En die toetjes zijn verre van manproof. Want wow, ik zweer dat dit de beste toetjes zijn die ik sinds tijden op heb. Meestal heb je in restaurants de standaard toetjes, maar nee niet hier hoor! Wij namen een bavarois van bloedsinaasappel met chocolademousse en amandelen. Die bavarois smaakte naar een cheesecake en die mousse smolt heerlijk op je tong. Fantastisch! Als tweede toetje hadden we een broodpudding met een gekarameliseerd laagje suiker (net als bij de crème brulee) en malaga ijs erbij. Wow man man man, wat was dit lekker.

glutenvrije producten

Na een hard dagje werken kwam ik thuis en stond er een huge doos voor mijn deur. Nu bestel ik wel vaker dingen via het internet, maar ik kon zo ook even niet bedenken wat ik (nu weer) had besteld. Totdat ik zag dat het een pakketje van mijn PR bureau was. Ik maakte de doos langzaam open (okee scheurde) met mijn jas nog aan om te zien wat er in zat en daarin kon ik weer een doos openklappen. En het ene na het andere product kwam eruit. Vol met deze heerlijke, glutenvrije producten. Ik was als een kind zo blij en heb de hele avond lopen springen dat ik zo gelukkig mag zijn om dit te ontvangen. Dankjewel!

traktatie op het werk

Meestal probeer ik op de dag dat ik uit eten ga niet zoveel te eten, zodat ik in het restaurant lekker kan eten. Helemaal omdat ik die avond onbeperkt tapas ging eten. En toen kwam ik om kwart voor 11 ‘s ochtends in de kantine en zag ik dit. Mijn manager denkt altijd dat we omkomen van de honger thuis hihi. Wat een heerlijkheden!

griekse tapas

Ik en mijn vriendinnen hebben maar 1 doel in het leven: eten. En dat het liefst met zijn 3en. Dit keer gingen we naar een Grieks restaurant waar we Griekse tapas konden bestellen. Dus denk gyros, tzaziki en feta. En heel veel daarvan. Jam!

ijskoffie grieks

We hadden elkaar weer lekker veel te vertellen. Zoveel dat wij uiteindelijk de laatste in het restaurant waren hihi.

pinguin naam

Ik ben voor mijn werk teksten aan het schrijven voor alle landen die we aanbieden en toen ik voor Australië bezig was kwam ik erachter dat ze daar een dierentuin hebben waar ze hun pinguïns namen geven. Ik bedoel, waaat?! Weer iets voor op mijn bucketlist en don’t blame mijn zoekskills op Google ;).

flammkuchen

Om de een of andere reden is mijn goede voornemen van gezond en gebalanceerd eten veranderd in zoveel mogelijk met vrienden afspreken en zoveel mogelijk uit eten gaan. Dus nadat ik een dag eerder nog Grieks had gegeten, ging ik op vrijdag uit eten bij Eetbar Dit in Den Bosch waar ik genoot van deze heerlijke Trump flammkuchen. Als je daar nog nooit bent geweest, ga er zeker heen! Die menukaart is al een feestje om in te kijken met al die leuke woordgrapjes.

cheesecake met ijs

Een toetje kan natuurlijk niet ontbreken. We kregen cheesecake, met ijs, fruit en snoepjes. Jam!

sneeuw

Op zaterdagochtend moest ik al heel vroeg op staan en terwijl ik naar buiten liep sneeuwde het gewoon. My inner child kwam naar buiten. Zo mooi dat witte wereldje! En een goede reden om mijn fantastische winterwandelschoenen aan te doen :).

shaslick kip

Dacht je al dat we er waren met uit eten gaan? Nope! Vorige week zondag ging ik met mijn broertje en schoonzusje uit eten bij de 4 Heeren in Nijmegen waar ik onder andere genoot van deze kip shaslick. Het leuke was dat je een lamp had die je kon omdraaien en dan rood werd zodat de bediening wist dat je hen nodig had. Fantastisch ding om mee te spelen hihi.

whiskey parfait

Toetje! Ik had een whiskey parfait met caramelsaus. Erg lekker, wel een beetje sterker dan ik had verwacht haha.

scintilla

Een vriendin van me is heel creatief en vind dat handletteren heel erg leuk om te doen. En zo kreeg ik zomaar dit kaartje van haar. Zo leuk! Kaartjes maken me heel blij!

orchidee

Verder heb ik afgelopen week niet erg veel foto’s gemaakt omdat ik ziek geworden was :(. Wel ging ik zaterdag met vrienden even naar de Intratuin om deze orchidee in kopen vaas te kopen. Zo mooi! Ik wil wat nieuwe accessoires in mijn huisje hebben en ik ben echt verliefd geworden op deze kopertrend. Zo warm en mooi vind ik dit!

 

BewarenSET YOUR HIGHLY CHARGED GOALS TRAINING

Never going back to square 1 or realising that you haven't many of your goals.
Feel motivated, confident and excited to set, plan & achieve all your health & happiness goals.

Enrol in my FREE 5 DAY training (JAN 11-15)
and make 2021 the year where you do follow through on your goals
!


* indicates required

Leave a Reply

Your email address will not be published.