pinguin kaart

Enjoyce My Life: These are a few of my favorite things

De afgelopen twee weken waren echt superleuk! Ik heb heel veel dingen gedaan en gezien die echt tot mijn favoriete dingen horen. Eigenlijk dus mijn happy list :).

cappuccino

Op het werk hebben we nu een melkopschuimer. Ik wilde dit al een tijdje proberen, maar ik vergeet altijd melk mee te nemen. Toen vroeg mijn collega of ik ook een kopje koffie wilde. Et voila, ik kreeg zomaar dit heerlijke kopje cappuccino. Zo lekker en zo lief! Lichtpuntje!

muntthee

Ook een trend van die week: muntthee drinken! Verse munt is echt een verwennerij en soms moet je jezelf ook een beetje verwennen. Bovendien helpt munt tegen een honger gevoel en om je niet zo opgeblazen te voelen. Ideaal :).

wijnspel

Vorige week ging ik naar de Nacht van de Noordkade in Veghel. Dit was een food en kunstfestival met allerlei muziek, dans, musical en eten. Een perfecte combinatie voor mij en ik heb heel erg genoten van allerlei coverbandjes in deze mooie fabriekshal.

fietswinkel

Op zaterdag ging ik met een vriendin naar Eindhoven en na even in de stad te zijn geweest, zijn we naar Strijp S gegaan. Ik deel nu een paar foto’s met je, want later deze week lees je meer over deze hotspot.

wine to go nuts about

Wat ik echt nog niet kan laten is deze afbeelding te delen, want hoe vet is deze quote? Ik houd van wijn! En zo erg dat ik dit plaatje nu als achtergrond op mijn telefoon heb :).

pinguin kaart

Ook kwam ik dit kaartje tegen. Niet alleen is hij perfect voor mij omdat ik zo van pinguïns houd, maar ook omdat het zo lekker tegendraads is tegen het reguliere. Zo ben ik ook wel een beetje :).

la la land

Die avond gingen we naar La La Land en wow wat een geweldige film is dit! Als je houdt van musical, muziek, droge humor, jazz, lichtjes en geweldige cameratechnieken, kijk dan zeker deze film!

slapende kat

Op zondag ging ik op visite bij een vriendin om haar nieuwe huis te bekijken en ook kennis te maken met haar katten logeetjes. Kijk nou hoe lief?

pinguin onesie

Ze had ook nog een verjaardagscadeau voor mij, namelijk deze pinguïn onesie! Ik ben er zo blij mee, hij is lekker warm en hij heeft zelfs een staartje!

broodje pulled beef

Op het werk worden we soms weleens getrakteerd op een lekkere lunch en afgelopen week was het weer zo’n dag. We mochten een heerlijk broodje kiezen en ik koos voor pulled beef. Zoooo was een feestje zo op de dinsdagmiddag!

gevulde couscous paprika

Woensdag kwam er een vriendinnetje bij mij eten en ik maakte voor ons deze gevulde paprika’s met couscous, kip, rozijntjes en ui, met als topping gekruide kwark. Jammie!

stoom burger

Donderdag ging ik uit eten bij Stoom, een bier en burger restaurant in de Honig fabriek in Nijmegen. Ik nam de Stoomburger, wat een cheeseburger met bacon en pulled pork was. Een perfect maaltje en avond :).

lichtjes restaurant

En kijk nu ook hoe het restaurant eruit zag! Sooo pretty!

decoratie

Een mooie decoratiefoto al zeg ik het zelf! Een prachtig boeketje (met een pinguïn erop!) en mooie posters en lichtjes erachter.

liefmans

Want ik ging lekker met een vriendin borrelen op de vrijdag! Dit doe ik helemaal niet zo vaak, maar dit is zo fijn om je weekend mee in te luiden. Lekker drankjes doen en bijkletsen, ik kan me niets fijners voorstellen!

nachos

En uiteraard hoort daar ook een heerlijke snack bij en smulde we van deze nacho’s. Jammie!

kwark ontbijt

Zaterdag was een pamperdagje! Ik begon mijn dag met een heerlijk rondje hardlopen waarbij ik zelfs een PR scoorde en daarna genoot ik van dit ontbijtje.

nagellak catrice

Daarna heb ik lekker gelezen en geblogd en mezelf getrakteerd op dit mooie lakje van Catrice. Ook ben ik lekker de stad in geweest, heb ik mooie kleertjes gekocht en heb ik een massage gehad. Dit wilde ik al heel lang weer eens doen en omdat een afspraak niet meer doorging, ben ik dit gaan doen. Zo fijn en zen was deze massage. Dit moet ik echt vaker doen!

 

Bewaren

BewarenSET YOUR HIGHLY CHARGED GOALS TRAINING

Never going back to square 1 or realising that you haven't many of your goals.
Feel motivated, confident and excited to set, plan & achieve all your health & happiness goals.

Enrol in my FREE 5 DAY training (JAN 11-15)
and make 2021 the year where you do follow through on your goals
!


* indicates required

Leave a Reply

Your email address will not be published.