citytrip-gdansk

Enjoyce My Life: the Bodyguard & Gdansk

Ha! Daar ben ik weer! In de afgelopen 2 weken ben ik onder andere naar de musical the Bodyguard geweest en maakte ik samen met mijn nichtje een citytrip naar Gdansk.musical-bodyguard

Twee weken geleden ging ik naar de matinee van the Bodyguard. Afgeleid van de gelijknamige film met Whitney Houston kon ik nu twee uur genieten van al haar liedjes en het tragische verhaal.

swirl

Hoewel wij niet Romy hadden en daardoor de liedjes veel minder goed overkwamen, vond ik het wel een hele mooie musical. Ik vond Nurlaila (die de zus speelt) geweldig zingen, Dave was natuurlijk heel fijn om naar te kijken en Ferry was echt het meest geweldige personage. Wat speelde hij dat goed en hilarisch. 

bodyguard-the-musical

Nu ben ik nog regelmatig de Whitney Houston liedjes aan het YouTuben, want dat zijn stiekem toch wel hele mooie nummers!

pinguin-kerst

Ook kreeg ik deze pinguïn in kerststijl. Kijk nu eens wat een guitige glimlach!

wally-burgers

Die dinsdag ging ik met collega’s uit eten. Zij willen dat altijd naar een soort van fastfood restaurants als tegenstrijdigheid dat ik altijd zo gezond eet. Dus nu gingen we hamburgers eten bij Wally’s. 

hugo-en-cheesecake

En cheesecake en meer drankjes als toetje!

paprika-met-huttenkase

Ik probeerde ook wat nieuwe tussendoortjes uit. Zo vulde ik een halve paprika met lekker wat hüttenkäse en peper en zout.

toast-met-avocado-en-kipfilet

En at ik als lunch spelttoast met avocado en kipfilet.

bobotie-knorr

Ook lekker: bobotie! Heel fout maakte ik dit met een pakje toen ik bij een vriendin at, maar ik verbaasde me erover hoe cheap het eigenlijk was!

beurs

Vrijdag en zaterdag moest ik ook werken, maar niet op kantoor. Ik ging voor Travel Active naar de onderwijsbeurs om mensen te informeren over unieke mogelijkheden in het buitenland. Dit is zo leuk om te doen omdat je zo ook echt in contact bent met mensen die graag naar het buitenland willen. En natuurlijk zit je ook niet 40 uur achter de computer wat een welkome afwisseling is. Ook was ik waanzinnig trots op hoe onze stand eruit zag. Mijn collega en ik hebben het concept bedacht en ontworpen dus het was zeker heel erg leuk om het nu in het echt te zien.

zondag-ontbijt

Zondag was een enorme lazy day. Ik ontbeet heerlijk in bed met series om even bij te komen van de drukke week.

gdansk

Gelukkig had ik nog een paar extra daagjes vrij, want ik ging op citytrip naar Gdansk met mijn nichtje!

stedentrip-gdansk

Gdansk ligt in het noorden van Polen en wordt gezien als de mooiste stad van all the land. En dat kan ik zeker beamen want ik werd helemaal vrolijk van alle mooie gekleurde huisjes en schattige straatjes.

citytrip-gdansk

Ook vond ik dat Gdansk veel Oostenrijkse invloeden had met de soort van Alpen huisjes die overal in de stad stonden. Aan de andere kant deed het ook wel Amsterdams aan door alle grachten en riviertjes. Gdansk is dan ook een Hanzestad geweest.

shopping-mall-gdansk

Het leukste was misschien nog wel dat ons hotel bij een hele grote shopping mall was. Na daar ontbeten te hebben ontdekten we dat er een selfie booth was met een green screen waar je zelf een achtergrond kon kiezen en ermee op de foto kon. Hier een kleine selectie:

fun-in-gdansk selfie-booth

Wat een schik hebben we ook gehad. Lekker sightseeing doen en veel lachen en eten. Dat is kort samengevat hoe onze citytrip was en hoe leuk ik het met mijn nichtje heb gehad.

kip-korma-met-naanbrood

Eenmaal terug ben ik nog lekker met vriendinnen gaan eten en hadden we deze kip korma gemaakt. 

open32-shirt

Na nog twee dagen gewerkt te hebben was het ook tijd voor online shoppen en heb ik onder andere dit shirtje van de Open32 gekocht. 

nomnom-den-bosch

Afgelopen zaterdag meette ik met mijn oud huisgenootje in Den Bosch om even lekker bij te kletsen. Ik had haar al even niet meer gezien nu ze zo aan de andere kant van het land woont 😉 en het was zo fijn om haar weer te zien en lekker bij te kletsen. Overigens zat er in deze fajita van NomNom groene asperges waarvan ik dacht dat ik ze niet lekker vond, maar wow wat waren deze jammie! Een paar fijne weekjes gehad!SET YOUR HIGHLY CHARGED GOALS TRAINING

Never going back to square 1 or realising that you haven't many of your goals.
Feel motivated, confident and excited to set, plan & achieve all your health & happiness goals.

Enrol in my FREE 5 DAY training (JAN 11-15)
and make 2021 the year where you do follow through on your goals
!


* indicates required

Leave a Reply

Your email address will not be published.