Enjoyce My Life: Slag om Arnhem & Pinguïns

Dit keer een verslagje van de afgelopen twee weken waar ik toch ook weer heel veel leuke dingen heb gedaan, zoals in Arnhem afspreken en daar vervolgens verrast worden door de festiviteiten van de Slag om Arnhem.

De vaste lezers zullen het wel gemerkt hebben dat vorige week de Enjoyce My Life niet is geweest en dat terwijl ik gewoon in Nederland was. Ik merk dat ik even een break nodig heb en dat ik ook minder posts ga schrijven de komende tijd. Het schema zal er een beetje als volgt uit zien: twee dagen achter elkaar een artikel, dan een dag niet en zo weer opnieuw. Ik merk dat, hoe leuk ik bloggen ook vind en blijf vinden, er andere aspecten in mijn leven zijn die op dit moment heel veel energie opslokken waardoor ik nu niet zo lekker in mijn vel zit en wat meer rust wil nemen. 

ontbijt-to-go

Dus hopelijk hebben jullie daar een beetje begrip voor. Gelukkig ben ik daarnaast ben een supertof project bezig dus daar ben ik ook heel excited over! Terug naar vorige week. Daar werden we ineens getrakteerd op een ontbijt to go. Maar wat voor eentje ook, wat een lekkers. Dat werd een heerlijk tweede ontbijtje ;).

buddha-op-het-werk

Ook hebben we een nieuwe college erbij. Meet mr. Buddha!

smoothiebowl

De laatste tijd ben ik een beetje verslaafd aan smoothie bowls. Dit zijn echt lekker en het is zo leuk om te variëren met de toppings.

rugzak-action

Ik zag deze tas bij mijn collega en ik vond hem superleuk! Blijkt dat hij van de Action komt en maar € 8,50 kost! Ik heb dus even mijn vader op pas gestuurd die altijd langs een huge Action komt vanaf zijn werk en hij scoorde die tas voor me! Hij is er in het grijs met bruin en ik heb de blauw met bruin. Zo mooi!

pulled-pork

Vorige week was sowieso een week waarop ik veel met vrienden en familie afsprak. De leukste was toch wel vrijdag toen we het weekend inluidde met pulled pork en wijn. Deze pulled pork kwam van de Aldi en hoewel we sceptisch waren, is deze echt verrukkelijk en heerlijk gekruid.

doedelzakken-band

Die zaterdag sprak ik met een vriendin af in Arnhem en op die dag vond ook de herinnering om de Slag om Arnhem plaats. Dus toen wij van het station afkwamen stond er een hele doedelzakkenband uit Engeland voor onze neus die gingen spelen. Heel erg mooi was dat!

arneym lunchen-in-arnhem

Vervolgens gingen we eten bij Arneym, een tentje waar je volgens het tapas principe heerlijk kunt lunchen. Zo hebben wij van heerlijke broodjes genoten en natuurlijk een toetje toe. 

slag-om-arnhem

Gedurende de hele dag kwamen we de band weer tegen en genoten we van de muziek. Ook zagen we deze legerauto’s in een stoet voorbij rijden. Natuurlijk was er ook tijd voor shoppen en heb ik met een vriendin heerlijk de Primark leeg geshopt waar we heel erg excited werden van de dikke winterpyjama’s die ze hadden. We konden het niet laten om ze te shoppen haha! 

pinguin-sloffen

En wat mijn vetste aankoop was? Deze pinguïn sloffen! Ik had in Amerika terwijl ik in de rij stond van de Forever 22 deze pinguïn sokjes al gezien waar 2 pinguïn verliefd op staan met een hartje, so cute! En toen ik de slofjes bij de Primark zag kon ik het niet laten ze te kopen en nu ben ik in pinguïn heaven!

wrap-met-feta-en-appel

Ik kwam deze foto ook nog even tegen! Hier at ik een wrap met kaneel kip, appel en feta. Misschien een rare combi, maar ik vond hem heerlijk.

nachos-popo

Maandag was een superleuke dag! Na met mijn nichtje te hebben gewerkt die nu stagiaire bij ons is, gingen we heerlijk eten bij Popo waar ik aanviel op de nacho’s. Maar hee wat een bord vol zeg, ik kreeg het echt niet op!

bridget-jones-baby

Daarna gingen we dan eindelijk naar Bridget Jones’ Baby! Ik had al zoveel over deze film gehoord en alles is waar. Ik heb echt dubbel gelegen om de goede en flauwe humor die er in de film zit, hij ks echt hilarisch. Ik bedoel, de film begint met een playbackende Bridget die Jump Around zingt en met een pinguïn pyjamabroek aan. Ik was verkocht! Pinguïn pyjamabroek! De film was echt fantastisch!

breda

Op dinsdag moest ik voor mijn werk naar Breda toe en hoewel ik er al eerder was geweest, zag de stad er op die dag op haar mooist uit. We moesten door een prachtig park heen lopen om bij onze eindbestemming te komen en omdat we tijd genoeg hadden, konden we mooi een kleine fotoshoot doen haha. Leuke stad!

park-breda

Die avond kwam mijn oud-stagiaire nog gezellig bij mij eten en ben ik de hele week sowieso heel spontaan mensen tegen het lijf gelopen, zo leuk! Gisteren ben ik nog de stad in geweest om op zoek te gaan naar een winterjas, maar ze hadden mijn favoriet niet in de winkels… Zo jammer! Gelukkig heb ik heerlijk van het weer kunnen genieten, wow!

Bewaren

BewarenSET YOUR HIGHLY CHARGED GOALS TRAINING

Never going back to square 1 or realising that you haven't many of your goals.
Feel motivated, confident and excited to set, plan & achieve all your health & happiness goals.

Enrol in my FREE 5 DAY training (JAN 11-15)
and make 2021 the year where you do follow through on your goals
!


* indicates required

Leave a Reply

Your email address will not be published.