Enjoyce My Life: Muziekvideo’s & Lente outfits inspiratie

Wat een toffe week was dit! Ik heb geweldig nieuws gekregen waar ik nog niet al teveel over kan zeggen, maar ik ben zo excited! Verder heb ik lekker veel leuke muziekvideo’s gekeken en inspiratie opgedaan voor leuke lente outfits.

 

YouTube Preview Image

Van de week zei mijn collega: oh dit is zo’n mooi liedje! Ik kon zelf niet direct horen wie het was, totdat ze zei dat het om Kelly Clarkson ging. En dat ik zeker haar filmpje moest kijken, waarbij ze een spetterend en emotioneel optreden gaf bij Idols. Dit bovenstaande filmpje dus, pak je zakdoekje er maar bij!

happy

Soms heb je een dag waarop alles perfect lijkt te gaan. Zo perfect dat niemand of iets je nog wat kan doen om die glimlach van je gezicht te halen. Eerder deze week schreef ik al over dat je wat liever voor jezelf moet zijn en dat het niet erg is om eens een stapje terug te doen om vervolgens twee stappen weer vooruit te kunnen. Dat is deze week zo gebleken! Ik kan niet wachten tot ik jullie definitief kan vertellen wat er staat te gebeuren, maar het is zo Tijgertje springend leuk!

c & a

Voor mijn werk vind ik het leuk om er netjes uit te zien en ben ik altijd te porren voor jurkjes, rokken en blouses. Het leukste is om lekker online te kijken naar al die mooie kleren. Zo had ik al een tijdje niet meer gekeken op de webshop van C&A en nu de lente outfits allemaal zo’n beetje in de winkels liggen, kon ik het niet laten om eventjes een kijkje te nemen. Wat ben ik verrast zeg! Wat een leuke, mooie en elegante lentecollectie heeft C&A. Ik ben helemaal verrast door al die leuke blouses die ze nu hebben. Zo erg dat ik even een overzichtje heb gemaakt van mijn 4 favoriete lente outfits. Welke is jouw favoriet?

minions

Ik kreeg deze foto doorgestuurd. Isn’t it so fluffy that I have to die? <3

YouTube Preview Image

Humor op het werk is ook belangrijk toch? Wij luisteren vaak het Foute Uur en daar kwam het liedje Boom Boom Boom bij. We waren lekker aan het luisteren, totdat mijn stagiaire zei of ik al eens een andere versie van dit nummer had gehoord. Ehh nee? Bij deze!

kaas plukbrood

Weekend! Vrijdag ben ik het weekend perfect gestart! Met Marjolein hadden we een vrijdagmiddag diner borrel met rode wijn. Voor het eerst en ik vond het nog lekker ook. En natuurlijk kon dit pluk brood met kaas ook niet ontbreken. Perfect dit!

spare ribs

We voegden er ook nog wat ‘mannelijkheid’ aan toe met deze spare ribs en kipspiesjes. Niet ladylike, wel onweerstaanbaar lekker. Cheers!

proteine maaltijd

Zaterdag was het zulk mooi weer! Ik heb een heerlijk lange wandeling gemaakt en heerlijk gerelaxed. Als avondeten nam ik lekker veel proteïnen tot me. Gebakken eitjes, sla en restjes spare ribs en kipspiesjes. Jam!

YouTube Preview Image

Zaterdagavond ging ik lekker bloggen met het nieuwe seizen van The Voice op de achtergrond. Ik heb nu aflevering 1 gezien en meteen al een favoriet haha! Alison Porter speelde Curly Sue, speelde in verschillende musicals en wil nu doorbreken met haar echt passie: zingen. Wow en wat een waanzinnige stem heeft zij!

chocolade havermout

Sundays are for chillings! Ik heb lekker gerelaxed gisteren met onder andere deze chocolade havermout met mango als lunch. Wow wat is dit goed gelukt!

florence

Ook ben ik steeds meer met mijn vakantie bezig! Mocht je het nog niet weten: ik ga in juni Interrailen door Europa: 3 weken lang, 4 landen en 10 steden. Ik heb nu mijn hostels geboekt om toch zeker te zijn van een plekje en gewoon lekker te kunnen relaxen tijdens mijn reis. Ik heb er zoveel zin in!

Weet jij al wat jij komende zomer gaat doen? Let me know!The secret to losing weight without a diet?

Download my FREE ebook and discover how you can work towards your ideal, natural and healthy body and mindset without overwhelm, frustration and a diet. But will all the fun, food and flexibility that fits your life!
* indicates required

Leave a Reply

Your email address will not be published.