startnummer marikenloop

Enjoyce My Life: Persoonlijke update & Marikenloop

De laatste Enjoyce My Life is door mijn vakanties alweer een tijd geleden, dus tijd voor een extra dikke en persoonlijke update, waar ik onder andere de 10 kilometer tijdens de Marikenloop liep!

Even terug naar Koningsdag, want ja, daar waren we gebleven. Twee dagen nadat ik terugkwam uit Engeland, vierde ik Koningsdag in Den Bosch. Wat eerst nog leek op een regenachtige dag, bleek uit te monden in een heerlijke zonnige dag en hebben we lekker van alle muziek genoten.


Een aantal dagen gingen we uit eten voor mijn vaders verjaardag. Toen we het restaurant uitkwamen hingen deze lichtjes er allemaal. Daar werd ik heel gelukkig van!


Ik maakte laatst een heel lekker gerecht. Ik had zoete aardappels gepoft en daarbij gegrilde kikkererwten, paprika en een sausje van hummus erbij geserveerd. Jam!


Ik wandel de laatste tijd veel vaker, helemaal doordat ik nu mijn fitbit heb. Nu wandelde ik door een park waar er allemaal witte pluisjes van de bomen  af waren gevallen, waardoor het net sneeuw leek. Winter wonderland in spring!


Deze kaart kreeg ik van een goede vriendin van me. Find yourself and be that. De reden waarom het de laatste tijd niet zoveel van me heb laten horen is omdat ik niet zo lekker in mijn vel zit en overspannenheid bij me is geconstateerd. Om die reden zit ik nu ook even thuis om hieraan te kunnen werken. Ik heb getwijfeld om dit te delen met jullie, maar aangezien 1 op 7 mensen een burnout krijgen en ik graag aan jullie wil overdragen om meer naar jezelf te luisteren en op tijd aan de bel te trekken, wil ik dit toch graag doen. 


En eindelijk is het weer mooi weer geworden! Tijd om uitgebreid te ontbijten met banaan ei pannenkoekjes in de tuin.


Even steun zoeken thuis en even afleiding. Dat lukt wel met schattige Bailey die wel van een Radlertje houdt!


Ook een aanrader, een tosti met mozzarella en paprika.


Eindelijk kreeg ik mijn startnummer voor de Marikenloop binnen! Ik ga de 10 kilometer lopen en heb hem tot nu toe maar 2 keer gerend. Spannend!


Even socializen met vrienden. Ook al voel ik me op veel dagen down of zelfs ziek, is het heel fijn om op de goede dagen leuke dingen te doen zodat je weer meer van het leven gaat genieten. Zo ontdekte ik dat er een gele Liefmans is. Yell to the oh! Die moet ik maar snel eens uitproberen!


Als het warmer weer wordt is niets lekkerder dan een fluff! In deze zit banaan proteïnen, mango, kokosmelk, verival abricot coconut cereal, kokosrasp en cacao nibs. Yum!


Om me beterschap te wensen, kreeg ik deze slagroomtaart. Superlief! Ik heb er zelf maar een klein stukje van op aangezien ik niet zo van slagroomtaart houd, maar ik heb mijn familie er heel blij mee gemaakt haha.


Vorige week vroeg mijn moeder of ik zin had om te gaan lunchen. Daar had ik wel zin in en hebben we lekker gegeten en bijgekletst bij Tati in Nijmegen. Omdat we niet konden kiezen deelden we heerlijke knapperige en smaakvolle banaanpannenkoeken met pecans en maple syrup en een broodje met pastrami, kaas en zuurkool.  Ook genoten we later nog van een lekkere smoothie. Top tentje dit!


De volgende dag ging ik weer lunchen, en dit keer met een vriendin bij Gusto in Den Bosch. Soms is het gewoon zo fijn om je verhaal kwijt te kunnen en dat er iemand is die naar je luistert en je advies geeft. Een fijn middagje! En een heerlijk zacht tomatenbroodje met hele verse carpaccio!


Zondag 21 mei was het dan zover: de Marikenloop is on! Met perfect weer en de nodige zenuwen ging ik op weg.


Het festival terrein zag er superleuk uit. Heel sfeervol en leuke tentjes. Na een warming up startte ik om 2 uur dan eindelijk. En ik ging goed en snel van start! Ik werd gedreven door het wedstrijdgevoel en alle mensen die meeliepen. Na 4 kilometer voelde ik alleen blaren opkomen aan de binnenkant van beide voeten. Chips! Bij de 6 kilometer was het bijna noet te houden en toen ik eenmaal bij de 8 kilometer was, ging ik er weer vol voor! Ondanks de blaren heb ik een superfijne run gehad en finishte ik in 57 minuten. Supertrots ben ik!


Trotse ik met mijn welverdiende medaille!


Ik heb steeds meer koperen items en lichtjes aan mijn kamer toegevoegd en ik vind het er super gezellig uit zien. Zo fijn om in de avond alle lichtjes aan te kunnen doen.


Nog een laatste maaltje. Ik maakte een heel eenvoudig gerecht van julienne rasp met veldsla, komkommer en pikante hummus en een kaiserbroodje samen met gekruide zure room en kipblokjes gekruid met shoarma kruiden.


Een perfecte en fijne start van mijn dag: de vanilla sweet cream cold brew van de Starbucks. Een aanrader!

Op dit moment gaat het gelukkig al iets beter hoewel ik nog steeds mijn ups en downs heb en er nog veel werk aan de winkel is. Heb jij ook ervaring met een burn-out of heb je tips? Dan hoor ik ze graag en ik ben benieuwd naar jouw verhaal. SET YOUR HIGHLY CHARGED GOALS TRAINING

Never going back to square 1 or realising that you haven't many of your goals.
Feel motivated, confident and excited to set, plan & achieve all your health & happiness goals.

Enrol in my FREE 5 DAY training (JAN 11-15)
and make 2021 the year where you do follow through on your goals
!


* indicates required

1 comment

  1. Robin

    Mijn vader heeft een burn out en daarbij een depressie. Het gaat ook met ups en downs. Soms doet ie best veel en dan heeft ie het verkeerd ingeschat en ligt hij weer 2 dagen veel te slapen. Hij is ook met een mindfullness cursus bezig (wat tegenwoordig wel een trend is) maar het helpt hem wel. Vooral ook om te accepteren.

    Luisteren naar je lichaam is zo belangrijk!

Leave a Reply

Your email address will not be published.