paaspop terrein

Enjoyce My Life: Paaspop & even weer in Nederland

Noem het luxe maar op dit moment ben ik twee en een halve week in Nederland om van de ene vakantie naar de andere te gaan en tussendoor nog even te genieten van Paaspop. kwark met aardbei chocolade amandel

Eenmaal terug van vakantie, moet ik altijd even weer acclimatiseren. Weer normaal eten, een normaal werkritme, weer van alles moeten en anders gaat weer even wat anders. En dus ook even weer gezond eten. Wel met een stukje verwennerij, want deze keer ontbeet ik met kwark, aardbeien, 80% pure chocolade en amandelen. Pfff het valt niet mee hoor, weer terug gaan in je ritme.

new york bagel burger

En dan gebeuren er dit soort dingen op de vrijdagmiddag ;). Collega’s die je overhalen om te lunchen bij de Mac en jij die toch de bagel wilde uitproberen hihi. Man ik zat zo vol dat ik die avond nauwelijks hoefde te eten. Teruggaan in mijn clean eetpatroon blijkt de laatste weken toch moeilijker dan gedacht.

hardlopen in het park

Met de Marikenloop op mijn hielen, is het toch wel belangrijk om goed te blijven trainen. Gelukkig was het vorige week enorm mooi weer. Perfect dus om een aantal rondjes te rennen in dit mooie park, motiveert dan weer net even wat meer ;).

donut chocolademousse toetje

Vorige week maandag ging ik met de familie uit eten bij het Zusje. En die toetjes zijn altijd waanzinnig. De brownies sla ik nooit over en het seizoenstoetje was te heerlijk voor woorden. Een donut met witte chocoladesaus en een pure, smeuïge chocolademousse. Jam!

koffie lovers

Ook was de versiering echt heel leuk. Kijk nu hoe gezellig?!

beauty and the beast film

Dinsdag ging ik met een vriendin naar de film Beauty and the Beast. Ik was met haar al naar de musical geweest en ik kreeg een bioscoopbon om samen met haar naar deze film te gaan. En hoe vet was dat? Ik vond hem zo zo mooi! Het was heel gaaf gefilmd, er zaten verhaallijnen in die niet in de originele film en musical zaten en ik voelde me gewoon een prinsesje en een klein meisje terwijl ik de film aan het kijken was. En toen ie afgelopen was? Wilde ik hem dolgraag nog eens zien. Wow!

paaspop

Afgelopen vrijdag was ik weer een dagje vrij omdat ik voor het eerst naar Paaspop ging! De eerste keer ook dat ik echt full on een meerdaags festival bezocht en ik vond het super fantastisch!

paaspop terrein

Er waren echt heel veel stages en alles was echt superleuk aangekleed en er heerste een heerlijke sfeer. Er waren niet heel veel bekende acts die ik moest zien en sommige kon ik ook niet zien omdat de tenten te vol waren, dat was wel erg jammer. Aan de andere kant heb ik nu ook bands gezien waar ik nog nooit van gehoord had, maar waar ik helemaal los op ging. Zo leuk!

lichtjes op paaspop

Ook leuk: Paaspop bij nacht. Alles was dan helemaal mooi verlicht en vooral dit gedeelte van het festival leek net op de Efteling, hoe leuk is dat? :).

foodtruck festival

Van festivals ben ik ook gewoon gewend dat je allemaal van die barakken hebt waar je friet en snacks kunt halen en waar je uren lang in de rij staat om je eten te krijgen. Hier hadden ze allemaal van die leuke foodtrucks waar je het meest heerlijke eten kunt halen, zoals deze tortilla met nacho’s, biefstuk en salade. Je moet alleen wel oppassen dat het niet voor je neus wordt opgegeten ;).

crystal fighters

Na de Crystal Fighters al twee keer gemist te hebben bij Appelpop en Pinkpop, stonden ze dit keer ook op het programma. Hopelijk zou de leadzanger dit keer niets met zijn been hebben en zou ik deze band eindelijk eens kunnen zien. Wat een geweldige band is dit! Ze maken er echt een feestje van en in zomerse en Afrikaanse sferen, kun je alleen maar dansen. En van deze vrolijke liedjes werd ik alleen maar blijer :). Paaspop, je was ontzettend leuk!

koperen lichtjes

Op tweede Paasdag sliepen we lekker uit van Paaspop om daarna gezellig familie te bezoeken. Die avond ging ik uit eten bij restaurant Noot in Schijndel, een heerlijk luxe, gezellig en mooi restaurant. Sja, als je koperen lichtjes hebt, ben ik al gauw tevreden :).

Daar namen we het 4-gangen verrassingsmenu waar we werden getrakteerd op heel veel lekkers. Hier zie je mijn hoofdgerecht van entrecote, salsa, zoete aardappel purree, asperges, paddestoelen, courgette en tomaatjes.

paas toetje

Uiteraard kon ik niet wachten om het toetje met jullie te delen. Van links naar rechts was het een warme beignet, een chocolade ei met mousse, een cakeje, merengue, ijs (ik weet niet meer welke) en nog iets lekkers hihi. Elk gerecht was stuk voor stuk waanzinnig lekker en hoewel ik iemand ben die niet alles lust, ben ik echt compleet verrast door alles :). Foodie in Heaven!

marokko fotoboek

Toen ik weer op mijn werk aankwam, lag daar mijn Marokko fotoboek op me te wachten. Wow, dan ben je meteen weer even helemaal terug op vakantie. Wat mooi om zo terug te kijken :).

lemon curd cheesecake

Ook was er weer eens een collega jarig en zij had lemon curd cheesecake gemaakt. Wow wat lekker! En nog een feestje om te vieren: vandaag zit ik in het vliegtuig om mijn nichtje en een vriendin in Engeland op te zoeken! Ik ben een kleine week weg, dus als jullie je afvragen waarom het weer even wat stiller is op mijn blog, dan weet je waarom ;). Goodbye loves en tot snel!

 The secret to losing weight without a diet?

Download my FREE ebook and discover how you can work towards your ideal, natural and healthy body and mindset without overwhelm, frustration and a diet. But will all the fun, food and flexibility that fits your life!
* indicates required

Leave a Reply

Your email address will not be published.