Enjoyce My Life: Ontbijtroulette & Pasen

Hee guys! Happy Easter! Hoe is jullie Pasen! Ik ben vooral aan het genieten van mijn familie en eten, want ja wanneer geniet ik nu niet van eten? Ook geniet ik van deze extra vrije dag, die kon ik zeker goed gebruiken!

muscle muesli

Afgelopen week moest ik elke dag met iets anders ontbijten. Voor mijn ontbijt is dat nog wel een uitdaging, maar het is me gelukt! Maandag begon ik dus maar meteen met mijn meest favoriete ontbijt: kwark! En natuurlijk met een appeltje en mijn favoriete granola van dit moment: de muscle muesli van de Body & Fit Shop met extra proteïnen.

bessen fruit bowl

De dinsdag startte ik met een fruit bowl soft serve, of hoe je het ook wilt noemen ;), van bessen, banaan, eiwitpoeder, melk en cacao nibs. Dit was echt heerlijk en deze gaat op mijn lijstje voor als het weer lekkerder weer wordt.

rijstwafels met kalkoenfilet en ei

Woensdag was het ontbijt iets wat ik nog nooit als ontbijt had gegeten, hoe simpel het ook lijkt. Rijstwafels met kalkoenfilet en een gekookt eitje. Wel erg lekker en heel erg vullend. Zo zie je toch maar weer hoe leuk een ontbijtroulette kan zijn.

beschuit met muisjes

Woensdag kwam ook mijn collega op het werk buurten met haar pasgeboren dochtertje. En daar hoort natuurlijk beschuit met muisjes bij. Wow, dat had ik al lang niet meer op! Dan geniet je er extra veel van vind ik :).

havermoutpap met bessen

Donderdag is havermoutpap dag. Het was toch al niet zo’n mooie dag, dus daar past een warm ontbijtje heel erg goed bij. Het is ook heel leuk om naast wat je bij houdt qua ontbijt, ook op te schrijven hoe lekker je het vond en hoe je je er bij voelde. Heel erg fijn in elk geval!

shepherds pie

Donderdagavond ging ik bij Majo eten en we hadden shepherd’s pie met bladerdeeg en kaas in plaats van aardappel. Dat was echt zo lekker!

huge paasei

Toen ik daar trouwens de keuken binnenliep, kon ik niet om deze huge paasei heen. Hij is gewoon groter dan mijn hoofd, wow! Voor het idee: hij woog ruim 800 gram en met een gewoon calorieënbehoefte kan je er wel 4 dagen van eten. Bam!

zoete aardappel pannenkoek crumble

Vrijdag probeer ik om pannenkoeken te bakken van zoete aardappel. Ik had er alleen iets teveel melk bij gedaan waardoor het beslag te vochtig was en ik dus geen mooie pannenkoeken kreeg. Gelukkig was de smaak wel fantastisch en heb ik er gewoon een crumble van gemaakt.

paastaart

Ik kwam die ochtend net uit een meeting toen mijn general manager voor ons paastaart had gehaald en ons vertelde dat we een uurtje eerder naar huis mochten. Zo ontzettend lief! Kijk nou hoe prachtig deze taarten eruit zien!

paasgebak

De keuzestress was dit keer redelijk makkelijk. Ik had het donderdag nog over de combinatie van chocolade en kersen gehad en hoe fantastisch lekker ik dit vond, dus deze kersen chocoladetaart met schnitt was voor mij. Ongelofelijk lekker! Let op: het maakt je hyperactiever dan je denkt!

bacon and eggs

Zaterdag ging ik voor een lowcarb dag en ontbijt. Mijn favoriet is dan bacon and eggs. Ik bak de bacon dan eerst en breek dan de eieren erbovenop. Maar meestal worden die of te vochtig of te hard. Dus dit keer prakte ik de dooiers los met een vork zodat ik de eieren wat beter kon verdelen en flipte ik ze nog eens om zodat de eieren goed kunnen bakken. Dan krijg je dit als resultaat, maar wel erg lekker!

nieuwe brillen

Mijn huidige bril is al een jaar kapot, maar ik kon hem nog wel dragen. Nu is het kunststof echter zo verbogen dat het glas niet meer blijft zitten. Tijd voor een nieuwe! Ik heb gekozen voor de groene die erg mooi mijn oogkleur doet laten uitkomen. Dit framboosroze kreeg ik er gratis bij en daar laat ik zonnebril glazen inzetten op sterkte en heb ik er meteen een mooie en kleurige zonnebril bij. Ik ben heel erg benieuwd!

paas ontbijt

Happy Easter! Het laatste ontbijtje van mijn dag bestond natuurlijk uit een paasontbijt. Ik wist er nog een heerlijk en gezond ontbijt van te maken waarbij de gele mango natuurlijk niet kon ontbreken voor het paas effect. Verder had ik er nog kwark, cacao nibs, kokosrasp en gepofte amaranth bij.

arretjescake

Later die dag ging ik richting mijn moeder om daar Pasen te vieren en lekker te relaxen. Voor de gelegenheid had ik een heerlijke arretjescake gemaakt met paaseitjes. Jam!

kapsalon

Geen 3-gangenmenu voor ons, maar een heerlijke homemade kapsalon! Dat had ik al even niet meer gehad en stiekem vind ik het nog lekkerder dan de kapsalon uit de cafetaria. Een perfecte eerste paasdag dacht ik zo!

Tweede paasdag houden jullie nog van me tegoed en voor nu wens ik jullie nog een fijne Pasen! Wat ga jij vandaag nog doen?The secret to losing weight without a diet?

Download my FREE ebook and discover how you can work towards your ideal, natural and healthy body and mindset without overwhelm, frustration and a diet. But will all the fun, food and flexibility that fits your life!
* indicates required

2 comments

  1. Manon

    Wat een lekkere ontbijtjes heb jij altijd zeg

Leave a Reply

Your email address will not be published.