keulen

Enjoyce My Life: Keulen & Taart

De afgelopen weken heb ik weer heerlijk gegeten en ben ik weer een dagje naar het buitenland gegaan. Dit keer ging ik een dagje shoppen in Keulen!

pasta-pesto

Ik merk dat de laatste tijd echt rustig word van lekker zelf in de keuken te staan. Vooral op zondag om dan lekker iets te gaan bakken. Maar zo ook bij deze pasta pesto. Ik maakte zelf pesto van spinazie en walnoten en kookte daarbij mijn pasta die ik in Italië kocht in hartjesvorm. Want liefde gaat door de maag haha.

loempia-en-sate

Een feestje op het werk. Een van de managers was jarig geweest en trakteerde op loempia’s en kipsate van de Chinees. Daar zeg je natuurlijk geen nee tegen op een vrijdagmiddag. Thank god it’s Friday!

kathedraal-keulen

De volgende dag ging ik naar een stad waar ik nog nooit heen was geweest: Keulen! Een stad met in elk geval een prachtige kathedraal.

shoppen-keulen

Ik ging met een vriendinnetje naar Keulen om lekker een dagje te shoppen. Met het grote winkelcentrum is dit echt een perfecte stad om te shoppen. Winkels genoeg en een Zalando Outlet Shop! Ook leuke winkels zijn Tezenis en Gina Tricot.

pizzahut

Van shoppen krijg je honger en dus moet er geluncht worden. En wat is er beter dan pizza als lunch? Ik vind het zo jammer dat er geen PizzaHut in Nederland is, want deze pizza’s zijn delicious. En het handig van pizza als lunch? Je kan er nog superlang mee shoppen en je hebt de rest van de dag geen honger meer. Hier hadden we de ceasar salad pizza en de texas barbecue. Zo lekker!

keulen

In Keulen heb je ook echt gigantisch veel barretjes waar je zelfs nu nog met een zonnetje buiten kon zitten en gezellig een biertje kunt drinken. Zo zo leuk!

dagje-keulen

En nog een laatste foto, omdat ik Keulen zo leuk vond! Als je een keertje in het weekend iets leuks wilt doen. Ga dan ook een dagje naar Keulen of kies voor een andere stad om heen te gaan voor een ultiem vakantiegevoel.

open-je-wereld

Een blije ik, want onze algemene poster die ik heb ontworpen was binnengekomen. Ik heb hem samen met een andere collega opgezet en omdat zij ziek was, stuurde ik haar deze oppepper.

open-haard

Dinsdag ging ik eten bij mijn nichtje na ons werk en na heerlijk burrito’s gegeten te hebben, konden we onszelf lekker opwarmen bij de open haard. Dit is zo fijn en relaxed he! Ik houd van warmte haha!

pizza

Vrijdag en zaterdag was superleuk! Vrijdag ging ik na het werk met een aantal collega’s op kraamvisite bij mijn manager, waarna ik naar een afscheidsfeestje ging van een vriend die vandaag naar Nieuw-Zeeland vertrekt. Echt een gezellige topavond. Op zaterdag ging ik met een aantal collega’s bij mij pizza eten en cocktails drinken, waarna we lekker een avondje gingen stappen. Ik was al een tijdje niet meer echt uit geweest dus dit was echt heerlijk!

tosti-bagel

Na een avondje stappen moet er goed gegeten worden, dus ik ging lekker met mijn nichtje brunchen bij Bagels & Beans, waar ik mezelf trakteerde op een tosti bagel en een ijskoffie.

oreo-taart

Dat is niet het enige waar ik op werd getrakteerd: mijn huisgenoot had namelijk zelf oreo taart gemaakt en ik mocht een stukje proeven. Wat een verwennerij!

BewarenSET YOUR HIGHLY CHARGED GOALS TRAINING

Never going back to square 1 or realising that you haven't many of your goals.
Feel motivated, confident and excited to set, plan & achieve all your health & happiness goals.

Enrol in my FREE 5 DAY training (JAN 11-15)
and make 2021 the year where you do follow through on your goals
!


* indicates required

Leave a Reply

Your email address will not be published.