kerstkaarten

Enjoyce My Life: In kerstsferen, lieve vrienden & hondjes

Wat doe je als je superdrukke weken hebt, met een krappe deadline? Juist, genieten van de kerstvoorbereidingen en leuke dingen doen met je vrienden! Enjoyce My Life: de kerstsferen editie!pizza-eten

Na een drukke dag op het werk, kwam ik in weekendsferen door bij een collega te gaan eten. En het beste medicijn om te ontspannen? Pizza, wijn en de film Santa Buddies.

kantoorhond

Bij onze partner hebben ze een kantoorhond. Dit is de beste kantoorhond ooit. Ik en mijn andere collega willen Sem heel graag meenemen. Is het geen schatje?

winter-wonderland

Tijdens een dagje in Breda, waren ze in het centrum alles volop aan het bouwen voor hun Winterland. I was walking in a winter wonderland!

taart

En die dag werd nog beter toen we getrakteerd werden op een taart met een marsepein laag :). Heerlijk was hij!

kerstlichtjes

En het was ook helemaal niet erg om terug te lopen naar het station.

breda-kerst

Zoveel mooie lichtjes! Ik kan er wel uren naar kijken! Hiervan kom ik echt in de kerstsferen!

do-you-wanna-build-a-snowman

Soms leer je iemand kennen en heb je er meteen zo’n goede klik mee en ken je elkaar al zo goed. En toen kreeg ik ook nog eens deze handgemaakte kaart. Is hij niet geweldig?! En als kers bovenop de taart kwam Frozen afgelopen zaterdag ook op tv. Echt die film is voor mij gemaakt. Ik ben net Olaf. Ik wil namelijk ook kunnen zeggen: “Hoooooi ik ben Joyce en ik houd van warme knuffels”.

kerstkaarten

Ik heb de kaartjes meteen op mijn bureau gezet. Sommige mensen kennen mij te goed haha!

adopteer-een-pinguin

En over pinguïns gesproken, je kan er gewoon eentje adopteren. Dit zou ik zo graag willen!!

hond

En had ik het eerder nog over een kantoorhond bij onze partner, eerder deze week had ik tijdens het overwerken mijn eigen kantoorhond. Is hij niet schattig?

kerstversiering

Vinden jullie deze kerstversiering ook zo mooi? Die kerstboom is helemaal homemade, kunnen jullie het geloven? Ik wil dit zo graag!

kerstlichtjes-baard

Ik en mijn vriendinnetje waren zo geobsedeerd door kerstlichtjes, dat we het ook wel een goed idee vonden om ze in een baard te hangen hihi. Welkom in de kerstsferen!

pinguinknuffel

Nog een collega die weer eens ergens was en een pinguïn zag. Ik geloof dat niemand meer een pinguïn kan zien zonder aan mij te denken hahaha.

kerstborrel

Afgelopen vrijdag had ik kerstborrel. Met een aantal collega’s ging ik lekker naar de kroeg in Venlo en ik heb een fantastische avond gehad. Ik bof echt met zulke fijne collega’s. We zijn net een familie!The secret to losing weight without a diet?

Download my FREE ebook and discover how you can work towards your ideal, natural and healthy body and mindset without overwhelm, frustration and a diet. But will all the fun, food and flexibility that fits your life!
* indicates required

Leave a Reply

Your email address will not be published.