be true to who you are

Enjoyce My Life: Jazzfestival Breda & Family Time

De zomer is begonnen, juni is voorbij, hoog tijd voor een Enjoyce My Life en alle dingen die ik heb beleefd in juni, zoals het jazzfestival in Breda en veel leuke dingen met familie.schommelen bij puick

Begin juni ging ik met Lori een dagje naar Breda. Wij vinden het dan heel leuk om nieuwe dingen te ontdekken en zo ontdekten we Puick, een zaakje waar je binnen ook kunt schommelen. En dat vinden wij leuk :).

schommelen

Daar word je toch blij van?!

lunch puick

Gelukkig kun je hier niet alleen lekker schommelen, maar ook lekker lunchen. En helemaal in industriële stijl.

liefmans yell'oh

Laatst zag ik dat Liefmans een nieuwe smaak heeft en die moest geproefd worden. Hij zit tegen een Radler aan, maar ik vind hem fruitiger en wat zwaarder smaken. Hij heeft een heerlijke zomerse ananas smaak. Jam!

jazzfestival breda

Wij troffen niet alleen een warme dag in Breda, maar ook het jazzfestival was aanwezig en wat is dat leuk zeg!

jazzdance

Ik mocht niet alleen genieten van de fijne muziek, maar ook van iedereen die enthousiast op de muziek mee danste. Wat een genot om naar te kijken!

sangria

Warm weer vraagt om sangria en tapas. Een ultieme combi :).

de markt breda

En die tapas aten we bij restaurant De Markt in Breda. En check deze gezellige lichtjes!

toblerone mousse

Ook hebben ze een toetje dat je echt moet proberen, namelijk de toblerone mousse!

foodstock eindhoven

De volgende dag zocht ik een vriendin in Eindhoven op en bezochten we Foodstock. Dit foodtruck festival was opgezet bij de universiteit en er hing een hele fijne en rustige sfeer. De hele middag hebben we genoten van het eten, de drankjes en de fijne muziek.

pinguin ballon

Zo was er ook genoeg entertainment. In principe voor kinderen. En voor Joyce :). Een ballonartiest maakte namelijk hele mooie dieren en mijn lieve vriendin die ze is, zorgde dat ik wel een hele speciale pinguïn kreeg!

scrambled eggs

Tijd voor even een gezond ontbijtje naast al dat lekkers wat ik gegeten heb. Ik startte mijn ochtend met scrambled eggs en veggies.

dreaming outfit

Ik kocht dit shirtje bij My Jewellery en ik ben er superblij mee. Lekker een zomerse outfit erbij :).

pizza pizzabakkers

Mijn collega en ik zijn twee handen op één buik als het gaat om pizza. Altijd als we samen gaan eten is de kans dan ook groot dat we pizza eten. Nu at ik voor het eerst bij De Pizzabakkers. En dat was smullen!

la vie est belle parfum

Als je niet goed in je vel zit, mag je jezelf soms best wel even opvrolijken. En aangezien mijn favoriete parfum op was, moest en zou ik een nieuwe krijgen. En daar kreeg ik ook nog eens een minizusje bij. Cute he!

bier proeven

Tijdens Pinksteren heb ik met mijn familie een bierproeverij gedaan voor mijn vaders verjaardag. Okee, ik heb zelf een biertje op voordat ik overstapte op de wijn, maar he ik heb een poging gedaan ;).

bierproeverij black fox

We hebben ons in elk geval goed vermaakt!

baliey bomb

Als er iets is wat je moet weten over Bailey is dat ze altijd blij is en houdt van kusjes geven. Dit keer was ze zo blij dat ze op mijn schouders kroop en vervolgens mijn gezicht wilde likken. En dan krijg je de Bailey Bomb :).

bleeckerstreet

Met vriendinnen ging ik uit eten bij Bleeckerstreet. Voor mij de eerste keer en het bestond weer uit tapas. Ik zie een trend hier haha. Conclusie: een heel leuk restaurant, met heerlijke gerechtjes. Vooral deze tapas waren een groot favoriet voor mij, zo hadden ze namelijk een spaanse carpaccio!

gin tonic proeverij

Bleeckerstreet staat ook bekend om haar Gin Tonics. Ik had het nog  nooit gehad en had geen flauw idee wat ik lekker zou vinden. Gelukkig hadden ze een proeverijtje voor me. Vijf verschillende en ze waren echt heel lekker. Die met aardbei is toch wel mijn favoriet, toch die sweettooth he ;).

dolce gusto koffiezetapparaat

Nu ik al even thuis zit, mis ik de koffie op het werk toch wel. Ik drink niet vaak (okee tot voorheen) koffie, en als ik het wilde waren mijn werk en Starbucks mijn go to places. Toen een vriendin een aanbieding zag van Dolce Gusto heb ik hem spontaan gekocht. En nu kan je me best verslaafd noemen haha. Ik koos voor de Dolce Gusto Genio 2, puur omdat deze alles heeft wat ik nodig heb, niet te duur was en de reviews goed waren.

pindakaas mug cake

Wow dit is al lang geleden! Ik maakte weer eens een chocolade mug cake met een lik pindakaas erbij. Jam!

balletvoorstelling ariel zeemeermin

Mijn vriendin Meike doet al jaren aan ballet, maar ik had nog nooit een voorstelling van haar gezien. Met haar hele school deden ze een voorstelling over Ariël terug naar de zee en het was echt te mooi om te zien. Een mix van klassiek en jazz ballet en van jong en oud. Fantastisch!

lunchen bij nibbles

Een reisboek cadeau geven aan je nichtje is een slecht idee, want dikke kans dat ze die al heeft. Daarom nam ik haar mee uit lunchen bij Nibbles om haar verjaardag te vieren. Ik had hier eerder alleen nog maar gedineerd, maar lunchen is zeker net zo lekker! We deelden de pittige kip en de kofte.

nichtje en ijsje

Deze dag mondde uit in een familiereünie en blije meisjes die ijsjes eten. Een gezellige dag!

de dromaai

De volgende dag bestond uit nog meer familie toen ik samen met mijn broertje en schoonzusje ging eten bij De Dromaai in Nijmegen. Daar was ik al heel lang niet meer geweest en ik was vergeten hoe vol ze je bord ook alweer scheppen haha.

tony chocolonely cheesecake

De werkelijke reden waarom we hierheen gingen was het toetje van de maand waar mijn huisgenoot me op wees: de Tony Chocolonely cheesecake. God-de-lijk!

pathe arnhem

Deze zonnige dag vind plaats in Arnhem. Nadat ik lekker met mijn nichtje door de stad ben gaan lopen, was het tijd voor afkoeling bij de bios.

a dog's purpose

Daar keken wij de film A Dog’s Purpose. Misschien een van de mooiste films van de laatste tijd. Honden zijn mijn zwakte en deze hond en de gedachten van hem die je meekrijgt is fantastisch en tranentrekkend tegelijk!

pizza aardbei mascarpone

Daarna aten we ons blij bij Happy Italy. Ik weigerde netjes mijn avondeten te eten en nam in plaats daarvan gewoon een toetje haha. Een pizza mascarpone met aardbei. Een heerlijke combi die me doet denken aan scones.

be true to who you are

“One of the simplest ways to be happy is to let go of the things which make you sad”. De afgelopen weken zijn in sneltreinvaart voorbij gegaan met best veel nare momenten en teleurstellingen. Hoewel huilbuien zeker niet uitblijven, ben ik nu op een punt waarop ik leer loslaten. Te accepteren dat dingen gebeuren om een bepaalde reden, daarvan te leren en positief te blijven.

terrassen

Wat is het lekker warm weer geweest afgelopen maand he? Zo fijn om dan lekker te terrassen, mensen te kijken en te genieten.

zonnen op waalstrandje

Of om lekker te zonnen aan het waalstrandje. Ik zonde voor het eerst bij de recreatieplas en wat een fijne plek is dat!

buiten picknicken

Mijn Spaanse vakantiecursus liep alweer ten einde. Een cursus die kort maar krachtig was en waar ik toch veel van heb geleerd. Muchas gracias!

pindakaas aardbei smoothie

Ik ben de laatste tijd helemaal weer into the smoothies. Heb jij deze peanut butter & jelly smoothie al gezien?

eerste klas reizen

Mijn familie in het hoge Noorden zie ik niet heel vaak en dus vond ik het tijd om ze eens op te zoeken en vooral mijn schattige 1-jarige achternichtje weer te zien. Via een toffe actie mocht ik eerste klas reizen en die rust is ideaal als je 2,5 uur moet reizen en even lekker wilt laptoppen!

buiten ontbijten

Lekker buiten ontbijten is het fijnste dat er is! Vooral als je verse aardbeien en koffie hebt!

bessen muffins

Bakken maakt alles een beetje beter, helemaal als je een stressvolle week achter de rug hebt. En daarom trakteerde ik mezelf op deze gezonde bosbessen muffins.

pinguin collectie

Bij Sostrene Grene hebben ze een nieuwe collectie. Met pinguïns. En nadat een vriendin me erop wees, rende ik er meteen heen om mijn kans te grijpen. Hoe cute zijn ze?

En dat was mijn lange maandverslag! Een maand die heel erg stressvol was, maar waar ik ook superveel leuke dingen heb mogen doen die mooie lichtpuntjes vormen richting een mooie toekomst!SET YOUR HIGHLY CHARGED GOALS TRAINING

Never going back to square 1 or realising that you haven't many of your goals.
Feel motivated, confident and excited to set, plan & achieve all your health & happiness goals.

Enrol in my FREE 5 DAY training (JAN 11-15)
and make 2021 the year where you do follow through on your goals
!


* indicates required

Leave a Reply

Your email address will not be published.