Enjoyce My Life: Back in Holland

En zo ben je ineens weer in Holland! Wat heb ik weer een geweldige tijd gehad in Amerika, maar aan alles komt een einde en zo begon ik halverwege de week weer met mijn werk.travel-active

Drie weken geleden begon mijn avontuur! Ik ging voor Travel Active naar New York voor de oriëntatie van de High School studenten. Ik had van de 73 studenten uiteindelijk een groepje van 9 studenten die met mij meegingen. En wat waren ze geweldig! In 4 dagen heb ik ze al heel goed leren kennen, heb ik 2 topdagen met ze in New York City gehad en was het misschien wel mijn beste ervaring ooit!

new-york

Natuurlijk had ik wel verwacht dat ik het heel erg leuk zou vinden, maar van tevoren vond ik mijn rol als chaperonne ook wel eng. Maar ik had niet verwacht dat ik het zo ontzettend leuk zou vinden! Lekker op reis zijn, voor 9 studenten zorgen en dingen regelen zijn een combinatie die voor mij in de wieg gelegd zijn. Ik ben dan ook heel erg dankbaar dat ik dit als mijn werk mag beschouwen! En mijn studenten waren zo lief dat ze zelfs een reünie willen organiseren als ze weer terug zijn!

baltimore

Nadat ik de studenten op hun vlucht naar hun host families had gezet, begon voor mij mijn vakantie. Ik zou namelijk nog anderhalve week rondreizen door New York, Philadelphia, Baltimore en Washington D.C. Ik was op New York na nog in geen van alle steden geweest en wat waren ze gaaf! Uiteraard kunnen jullie de Travel Diaries verwachten, maar ik kan nu alvast verklappen: Philadelphia was zeker mijn favoriet!

celia

En ook vond er een kleine reünie plaats, want na vier jaar zag ik eindelijk Celia weer! Zij en ik zaten samen in een klas toen ik studeerde aan de universiteit van Charlotte, North Carolina en zij woonde ook boven mij. Zij is waarschijnlijk de liefste persoon die ik ooit heb ontmoet en ik vond het waanzinnig leuk om haar weer te zien en lekker bij te kletsen!

nike-free-flyknit

Aan alles komt een einde en zo ook aan dit avontuur. Sinds dinsdag ben ik weer terug in Nederland en sinds woensdag weer volop aan het werk. Gelukkig had ik zondag een dagje vrij en kon ik eindelijk mijn nieuwe ‘patties’ uitproberen die ik in Amerika heb gekocht en daar non stop heb gedragen. Ik had er namelijk nog niet in hardgelopen en dat wilde ik natuurlijk graag proberen met deze Nike Free Flyknits. Ze lopen als wolkjes en ze zijn ook als erg complimenteus te benoemen in the US. Ik geloof dat ik minstens elke dag er wel een complimentje over heb gekregen hihi.

skipbo

Het was een erg drukke werkweek omdat er weer lekker veel op me lag te wachten, dus mijn avonden heb ik heerlijk rustig gehouden. Op zaterdagavond genoot ik in elk geval heerlijk van het weer en een spelletje met mijn huisgenoot. Ik speelde voor het eerst Skipbo en dat is echt een heel leuk spel!

brodericks

Ook had ik al even niet meer geblogd, dus zondag schreef ik een paar artikelen onder het genot van deze Broderick’s. Deze chocolade candy bars zijn echt te heerlijk en vanaf nu te koop bij de Albert Heijn. Als je jezelf eens wil trakteren, dan zijn deze echt de moeite waard!

Dat was alweer mijn korte, maar krachtige week! Hopelijk heb ik volgende week wat meer foto’s voor jullie in petto! Ik wens jullie een hele fijne week!SET YOUR HIGHLY CHARGED GOALS TRAINING

Never going back to square 1 or realising that you haven't many of your goals.
Feel motivated, confident and excited to set, plan & achieve all your health & happiness goals.

Enrol in my FREE 5 DAY training (JAN 11-15)
and make 2021 the year where you do follow through on your goals
!


* indicates required

Leave a Reply

Your email address will not be published.