Enjoyce My Life: Het Zusje & De Efteling

Deze week was echt een superweek! Lekker eten met vrienden en familie en dan ook nog eens 12,5 uur doorbrengen in de Efteling. Couldn’t ask for more!keuzestress tapas
Dinsdag had ik weer een eetdate met Majo en Anniek. En bij ons gaat het niet alleen om het eten maar ook om de voorpret. Dat betekent dat wij al uren (okee en soms dagen) van tevoren het kunnen hebben over de menukaart en alles wat daarop staat. Tot een keuzelijst aan toe. Het is gewoon heerlijk om al jezelf helemaal lekker te maken met alles wat je straks op je bordje krijgt. Zo fijn om van die foodies als vriendinnen te hebben haha!

het zusje nijmegen

Wij gingen namelijk bij tapasrestaurant het Zusje eten. Sinds kort is er ook een vestiging geopend in Nijmegen en wij probeerden hem uit. Je krijgt van tevoren broodje opgediend en hoewel je gaat denken deze te skippen omdat je nog veel wilt eten, doe het niet, dit brood is delicious! Ook een aanrader: de mozzarella fingers!

tapas

Na een half halfje van hoofdgerechten en toetjes…

het zusje

…storten we ons helemaal op de toetjes. Wow, wat zijn de toetjes lekker hier! Mijn favorieten waren de warme brownie, mars mousse, kokosijs met ananas en de bastogne parfait. Bijna alles dus haha!

hartige pompoentaart

Tot voor een gezondere hap! Ik maakte van de week een hartige pompoentaart waar iedereen heel enthousiast op reageerde. Ik ook, want het was een heerlijk diner!

gado gado sandwich

Ook trakteerde ik mijzelf op een heerlijke lunch die ik random wilde uitproberen, namelijk de gado gado sandwich! Een aanrader!

bossche bollen jan de groot

Zaterdag was het feest, want ik ging met vrienden naar de Efteling! We moesten nog iemand oppikken vanaf Den Bosch Centraal en diegene mocht alleen mee als hij de bossche bollen van Jan de Groot mee zou nemen. Gelukkig deed hij dat en dat betekende voor ons bossche bollen als ontbijt in de Efteling! Het beste wat Brabant te bieden heeft :).

de efteling

De Efteling was weer epic! We hadden supergeluk met het weer en dat vonden ze bij de Efteling ook, want in Joris en de Draak werden we volledig natgespoten. Dat kwam zo onverwacht (en ging echt in slow motion voor ons gevoel) dat het eigenlijk heel tof was. Ook wat het park open tot 12 uur vanwege het 9 pleinenfestijn! Het was wel erg druk, dus de langere openingstijden waren niet heel vervelend!

pokemon en pinguins

Majo ving een Eevie in de Carnaval Festival (#bucketlist!) en ik vond het geniaal want: pokemon & pinguins!

9 pleinen festijn

Efteling by night!

aquanura efteling

Om 10:30 kwamen we het park binnen en om 22:45 sloten we de avond af met de aquanura show. Dit is een magische fontein show met Efteling liedjes en dit keer in een mix van DJ Tiësto, 2 jeugdsentimenten in 1! Ik heb ook een stukje gefilmd en dat vind je op mijn Instagram @misscraftsynl. En na 12,5 uur Efteling was mijn blije kinderhartje weer gevuld en kon ik heerlijk slapen :).

toetjesheaven

Zondag sliep ik heerlijk uit om vervolgens met de familie een verjaardag te vieren met een brunch. Hier was de toetjesafdeling nog onaangetast en leek het op dessert heaven! Wat een epic aanzicht!

abc restaurant

Hier een van mijn toetjescreaties haha! Deze week was echt gezellig en komende week ga ik nog 1x weer met vrienden uit eten, dus dat word lekker veel sporten en gezond eten tussendoor om die foodbaby teniet te doen. Een goed doel voor deze week dus! Wat ga jij deze week doen?

BewarenThe secret to losing weight without a diet?

Download my FREE ebook and discover how you can work towards your ideal, natural and healthy body and mindset without overwhelm, frustration and a diet. But will all the fun, food and flexibility that fits your life!
* indicates required

Leave a Reply

Your email address will not be published.