concert-fifth-harmony

Enjoyce My Life: Fifth Harmony & Fantastische Burger

Een nieuwe Enjoyce My Life! De afgelopen twee weken waren erg verrassend. Zo stond ik op een doodnormale donderdag ineens bij het concert van Fifth Harmony en at ik misschien wel mijn meest fantastische burger ooit.

taart-met-zoete-aardappel

Hoe kan je nu het beste je maandagochtend op je werk beginnen dan met een stukje zelfgemaakte taart? Precies! En zo bracht ik voor mij en mijn collega’s een stukje gezonde taart mee. En voor een gezonde taart was deze chocolade zoete aardappeltaart heel lekker, aldus mijn collega’s haha.

pannenkoek-met-banaan

Ik verwende mijzelf met deze gezonde lunch. Een havermoutpannenkoek met een banaan, pecannoot en cottage cheese vulling.

concert-fifth-harmony

Vorige week donderdag verliep spontaan anders. Zo had ik die avond niets te doen en zo stond ik ineens in de HMH voor het concert van Fifth Harmony.

fifth-harmony

Onverwachts kon ik naar dit concert en stiekem wilde ik er ook al heel lang heen. Mijn droom kwam uit en ik heb waanzinnig genoten van het toffe concert van Fifth Harmony. Ook life zijn ze waanzinnig goed en het was erg leuk om ze off album te gaan.

meneer-smakers

De dag erna luidde ik het het weekend in samen met mijn vriendinnetje in Utrecht. Wij gingen naar het burgerrestaurant Meneer Smakers waar ze allebei de maandburger namen waar onder andere pompoencompote, rode biet, hazelnoot, ui en champignons op zaten. En dit was misschien wel de meest fantastische burger die ik ooit op heb. Hij smaakte me in elk geval heel goed.

broodpudding

In het weekend sta ik graag in de keuken om lekker te bakken. Zo maakte ik op zondagochtend deze broodpudding als verwenontbijt. Het recept komt gauw online!

mango-havermoutpap

Met dit koude weer is havermoutpap mijn to go ontbijt. Ik kan er elke ochtend weer naar uit kijken en ik zit er lekker lang vol van.

zelfgemaakte-nachos

Vrijdag ging ik uit eten met vriendinnen in een buffetrestaurant. Hier kon je onder andere ook je eigen nacho’s maken. En deze waren lekker!!! Wij zijn geboren nacho makers, that’s for sure!

ijskoffie

Na lekker veel gegeten te hebben, kwamen we ook nog op het idee om zelf een ijskoffie te maken. Eentje die nog beter smaakt dan bij Starbucks. Men nemen: een espresso, twee bolletjes vanille ijs, twee bolletjes chocolade ijs, karamel siroop, slagroom en chocoladesaus.SET YOUR HIGHLY CHARGED GOALS TRAINING

Never going back to square 1 or realising that you haven't many of your goals.
Feel motivated, confident and excited to set, plan & achieve all your health & happiness goals.

Enrol in my FREE 5 DAY training (JAN 11-15)
and make 2021 the year where you do follow through on your goals
!


* indicates required

Leave a Reply

Your email address will not be published.