in een deuk lgigen

Enjoyce My Life: Dagje Amsterdam Noord & The Lion King

Wat een leuke dingen heb ik allemaal gedaan de afgelopen twee weken! Vorige week had ik een heel druk weekend met dagjes weg en afgelopen weekend had ik vooral verjaardagsfeestjes. zwarte veterschoenen

Ik was al een tijdje op zoek naar mooie, zwarte veterschoenen en eindelijk ben ik geslaagd! Ik vond deze veterschoenen met een slangenprintje. Ik ben er elke keer nog zo blij mee en ze toveren elke keer als ik naar beneden kijk een glimlach op mijn gezicht.

internationale vrouwendag

Vorige week was het internationale vrouwendag. Nu werken bij mij voornamelijk vrouwen en dat moest natuurlijk gevierd worden met lekkere gebakjes. Jam!

borrelen op vrijdag

Kijk nu hoe gezellig?! Een perfecte plek om lekker te gaan borrelen op een vrijdagavond.

loetje aan het ijs

Vorige week zaterdag ging ik met een vriendin een dagje naar Amsterdam Noord. We begonnen met een heerlijke lunch bij Loetje aan het IJ. Kijk nu wat een mooi uitzicht!

foccacia met kip

We kozen allebei voor de focaccia met kip. Hij was zo lekker knapperig!

anne frank schilderij

Daarna hebben we heerlijk gewandeld door Amsterdam Noord. Kijk dit prachtige schilderij en die lichtjes!

hippie cafe amsterdam

Vervolgens kwamen we bij Café de Ceuvel, een heel leuk hippie-achtig café waar we ons meteen thuis voelden.

chocolade kokoscake

Daar namen we een Tony Chocolonely warme chocolademelk met een cacao kokoscakeje om te delen.

Kijk nou hoe leuk het hier is?! Het is echt geweldig. Het personeel was supervrolijk en lief, we zaten heerlijk te chillen op een bank en hebben daar uren gekletst.

in een boot

Voor het café had je van die zelfgemaakte bootbankjes en ik wilde heel graag ermee op de foto.

op de foto met hond

Ik wilde ook graag alleen op de foto en toen kwam deze hond langslopen. Dat resulteerde erin dat mijn vriendin geen aandacht meer had om een foto van mij te maken, maar van deze hond. Daar moesten wij allebei zo zo hard om lachen, dat ik vervolgens helemaal in een deuk in die boot lag. En dat zie je dan weer in mijn header afbeelding. Een heel mooi moment!

schommelen

Daarna gingen we weer een stuk wandelen en zag ik deze schommels. Daar moesten we natuurlijk even gebruik van maken :).

gebreide ringen

En check dit mooie kunstwerk met gebreide ringen!

tolhuistuin

Voor het avondeten gingen we eten bij de Tolhuistuin, waar je allerlei kleine gerechtjes kunt eten. Zo begonnen wij met kerrie plakrijst met boontjes, saté en kokosmacronen.

risottokoekjes

Ook genoten we van Surinaamse hotdogs en risottokoekjes. Zo zo zo lekker! Wat een feestje om te eten :).

cheesecake en bread en butter pudding

Zonder toetje kan ik niet leven en ik wilde letterlijk elk toetje van de kaart. Dat mocht niet dus hebben we uiteindelijk gekozen voor cheesecake met mangosaus en wentelteefjes met chocolade en macaronijs.

amsterdam bij nacht

En eenmaal buiten werden we getrakteerd op dit uitzicht. Hoe mooi!

avond amsterdam noord

Ik houd zo van donker en lichtjes. Sprankelend en fantasievol vind ik dat en een perfecte afsluiting van een heerlijk dagje Amsterdam Noord. Een echte aanrader!

amsterdam noord

Vooruit, nog eentje dan vanaf het pondje!

little black dress

Zondag ging ik op chique! Ik maakte me namelijk klaar voor de musical The Lion King waar ik met mijn schoonzusje heen ging. Toen ik haar deze foto liet zien, herkende ze me helemaal niet haha. Ik ben zo verliefd op deze jurk!

lion king musical

Zondag was ook een perfect dagje voor het strand. We begonnen onze dag met een lunch op de boulevard van Scheveningen. We hadden in de supermarkt onze lunch gekocht en we konden zo perfect in het zonnetje de lunch eten. En zelfs zonder jas! Even heerlijk ontspannen, van de zon genieten en mensen kijken. En daarna werd het nog beter, want toen kon ik nog meer genieten van The Lion King. Wow, wat een geweldige musical! Die muziek, die Afrikaanse vrouw, de humor van Zazu, Timon en Pumba, het ballet en alle dieren, wat perfect gewoon! Wij hebben allebei erg genoten. Helaas was het in de stad superdruk vanwege de halve marathon, maar dat hield ons niet tegen. Wij hebben lekker langs de marathon terug gelopen naar het station totdat we weer een tram tegenkwamen.

club sandwich

Dinsdag ging ik een soort van uit eten. Ik moest ‘s avonds werken voor een van onze infodagen en dan is het handig om wat in je maag te hebben voordat je daadwerkelijk start. Ik trakteerde mezelf op een club sandwich met frietjes.

appel met sticker

Vrijdag was een vriendin jarig en toevallig at ik deze appel die dag. Supertoevallig haha!

jamie oliver kerst kookboek

En ik werd getrakteerd op dit mooie kookboek. Hoewel het nog lang geen kerst is, is dit boek Jamie Oliver’s Kerst Kookboek echt te mooi. Ik heb vervolgens ruim een kwartier lang oeh en ah dingen geroepen met alles wat ik wilde maken en wat me lekker leek. Hoe kan je Joyce gelukkig maken? Nou zo!

floortje dessing 365 dagen op reis

Mijn nichtje vierde zaterdag (eindelijk) haar verjaardag. Net als ik vind zij een voorliefde voor reizen en daarom kocht ik dit boek 365 dagen onderweg van Floortje Dessing voor haar waar ze heel blij mee was :). Het feestje zelf was ook weer fantastisch, zoals altijd ;).

En vandaag gebeurt er ook iets heel tofs! Ik vertrek voor bijna twee weken naar Marokko om daar vrijwilligerswerk te doen, een woestijntocht te maken en Marrakech te ontdekken. Dat betekent dat het ook even wat stiller wordt op mijn blog, maar er zijn natuurlijk genoeg leuke artikelen om in de tussentijd te lezen :). Tot over 2 weken!

Bewaren

BewarenSET YOUR HIGHLY CHARGED GOALS TRAINING

Never going back to square 1 or realising that you haven't many of your goals.
Feel motivated, confident and excited to set, plan & achieve all your health & happiness goals.

Enrol in my FREE 5 DAY training (JAN 11-15)
and make 2021 the year where you do follow through on your goals
!


* indicates required

Leave a Reply

Your email address will not be published.