bambi

Enjoyce My Life: Cute Dieren, Sinterklaas & Ikea

Wat heb ik veel leuks gedaan met mijn vrienden de afgelopen twee weken, dat heeft me veel goeds gedaan en ik ben echt dankbaar voor de vrienden die ik heb! En verder: cute dieren, Sinterklaas en naar de Ikea!

runderstoof

Vorige week maandag ging ik uit eten en ik had een heerlijke runderstoof! Hij was perfect! Malse runderstoof met heerlijke kruiden en groenten en met pastinaak chipjes. Een aanrader.

kaneelparfait-met-butterscotchijs-en-stoofperen

Na al dat eten, had mijn toetjesmaag nog ruimte voor… een toetje! En wat voor eentje! Ik had een kaneelparfait met butterscotch ijs en stoofpeertjes. Amazing!

hond-in-de-kast

Mijn hondje is het type hond waarmee je praktisch alles kunt doen. Zo had mijn broertje haar opgesloten in de kast (eventjes hoor) en ze vindt het allemaal prima. Dit keer was ze echt heel nieuwsgierig zo met haar kopje naar buiten haha.

cheeseburger-casserole

Dinsdag kwam een collega bij me eten en ik maakte mijn beroemde ‘cheeseburger casserole’. Een superleuke en gezellige avond. Lekker veel gelachen en dat is altijd fijn!

puppys

Ik ben voor mijn werk nu heel vaak in Breda en een vriendinnetje woont daar nu in de buurt (saaaad, want dat is zo ver weg!). Maar nu kwam het heel goed uit omdat ik lekker bij haar kon eten. En ik at niet alleen bij mijn vriendinnetje en haar vriend, maar ook bij deze cuties. Meet Kiwi en Oscar! Dit zijn Boston terriërs en ze zijn echt te cute!

haarband

Vorig jaar had ik al een haarband voor mijzelf gemaakt, en nu heb ik er ook eentje voor mijn nichtje gemaakt. En hij staat haar zo ontzettend leuk! Heel fijn dat ik iemand met mijn breikunsten zo blij kan maken :).

appelflap-met-warme-chocomelk

Alsof ik nog niet genoeg had afgesproken had met lieve mensen, at ik donderdag samen met twee vriendinnetjes. Na een Mexicaanse ovenschotel verorberd te hebben, sloten we de avond af met appelflappen en warme chocomelk met slagroom!

buitenlandbeurs

Zaterdag mocht ik weer lekker werken. Dit keer stond ik op de Buitenlandbeurs in Utrecht. Ik stond daar met Travel Active in een stand enthousiast te vertellen over mijn eigen buitenlandervaring en alle mooie reizen en uitwisselingen die wijzelf aanbieden. Het was zo druk dat mensen zelfs voor ons in de rij stonden, wow! En toen ik tijdens mijn pauze zelf over de beurs heen liep, was ik zo verbaasd over alles wat je in het buitenland kon doen. Ik heb natuurlijk zelf gestudeerd in Amerika, maar wow ik wilde dat ik dit geweten had toen ik nog studeerde!

matcha-thee

Die ochtend vertrok ik trouwens met een heerlijke Starbucks drankje. Ik probeerde namelijk de matcha thee met kokosmelk. Ik had het nog nooit geproefd en hoewel er een soort van vreemd nasmaakje aan zit, vond ik het wel erg lekker.

kofte-hotdog

Maandag ging ik met een aantal collega’s uit eten bij Freddy’s in Nijmegen, waar ik de köfte hotdog nam met de heerlijkste frietjes.

blauwe-wijn-chardonnay

En… blauwe wijn! Dit was een chardonnay gefruit in blauwe bessen (als ik het goed heb). Daar komt dus de blauwe kleur van en het is dus een natuurlijke kleur. Het smaakte trouwens niet naar een chardonnay, eerder naar een fruitige zoete wijn. Erg lekker!

smoothie-almond-dream

Ik ben weer even into de smoothies! Dit keer maakte ik er eentje met veldsla, banaan, ananas, amandelpasta en amandelmelk van Rice Dream. Erg lekker!

bambi

Deze week had ik een best rotte week en ik had echt even wat positiviteit nodig. Toen ik tijdens mijn lunch break aan het wandelen was, kwam ik langs onze bambi ren op. Deze keer waren er ook twee kleine, cute bambi’s te vinden. En deze was echt te schattig! Mijn hart smelt elke keer wanneer ik naar deze foto kijk en ze maakte mijn hele dag goed. Thank you Bambi!

ananas-met-cashewnoten

Deze week probeerde ik meer paleo te eten en als snack at ik ananas stukjes met cashewnoten. Superlekker en vullend dankzij de vetjes.

salade-met-brood

Ook wil ik deze easy lunch met jullie delen. Je neemt wat veldsla, oude kaas, rosbief en komkommer en voor de carbs neem je een halve boterham met pindakaas. Heer-lijk!

sinterklaas

Vrijdag vierde ik met een groep vrienden Sinterklaas. Dat betekende heerlijk gezellig met elkaar eten, een zelfbedacht spel doen, bestaande uit top 10 vragen en 30 seconds om zoveel mogelijk cadeaus te winnen en uiteindelijk met twee toffe cadeaus weggaan. Maar natuurlijk niet zonder eerst met warme chocolademelk en amaretto te kletsen bij het kampvuur.

pinguin-plaid

Want ik had het tofste Sinterklaas cadeau ever! Namelijk dit pinguïn plaid. Hij is zacht en fluffy en hij heeft pinguïns, I couldn’t wish for more! Ook heb ik nog een mooie kerstster met lichtjes gekregen!

magneetbord

Zondag ging ik spontaan een dagje naar de Ikea met mijn vader en daar kwam ik dit toffe magneetbord tegen. Hier hadden ze namelijk magneetbakjes aan opgehangen met verse kruiden erin. Wat een geniaal idee! Als ik ooit een grotere keuken krijg, wil ik dit. Zeker weten!

nieuw-beddengoed-ikea

Ik kocht onder andere dit nieuwe beddengoed! Ik had mijn andere al een hele tijd en ik was wel toe aan iets nieuws. Hij is van zulk lekker materiaal, ik ben er helemaal blij mee!

gezonde-frikandellen

Mijn zondagavond sloot ik af met deze gezonde frikandellen! Een probeersel, maar een supergeslaagde versie! Het recept komt binnenkort online!

Dit waren mijn twee volle weken! Heerlijk leuk! Heb jij ook Sinterklaas gevierd en wat heb jij voor leuks gekregen?SET YOUR HIGHLY CHARGED GOALS TRAINING

Never going back to square 1 or realising that you haven't many of your goals.
Feel motivated, confident and excited to set, plan & achieve all your health & happiness goals.

Enrol in my FREE 5 DAY training (JAN 11-15)
and make 2021 the year where you do follow through on your goals
!


* indicates required

Leave a Reply

Your email address will not be published.