kerst-bij-familie

Enjoyce My Life: beste Kerstdagen ooit & nieuwe website!

Gelukkig nieuwjaar!!! Voordat we lekker gaan focussen op het nieuwe jaar, kijk ik nog even terug op de feestdagen en de laatste twee weken van dit jaar!overwerken
De laatste dagen voor Kerst stonden geheel in het teken van de nieuwe website en overwerken. Mijn manager kent mij en bracht wijn en Tony’s mee voor in de late avonduurtjes. Zo lief!

mexicaanse-salade

In een poging om toch nog gezond te doen, at ik tijdens een van deze avonden een Mexicaanse maaltijdsalade. Jammie!

kerst-op-het-werk

Werken is altijd leuker met kerstlichtjes! Ik had als grapje kerstlichtjes meegenomen naar onze websitepartner om daar de boel wat op te fleuren. Missie geslaagd!

glazen-huis

Op de valreep ging ik nog naar het glazen huis. Ik was voor mijn werk al in Breda en ik bracht even een leuk bliksembezoekje gebracht aan het glazen huis.

winterland-breda

Smile!

pompoensoep-met-falafel

De woensdag voor kerst gin ik lekker bij een vriendinnetje eten, waar ik getrakteerd werd op pompoensoep, knoflookbrood en falafel.

hovaward-pup

En ik werd ook getrakteerd op deze pup! Wat een schatje is dit?! Mijn vriendinnetje heeft deze Hovaward pup en ik ben helemaal verliefd, wat een dotje!

travel-active

En hier is hij dan! Na een aantal weekjes hard werken en voorbereiding, staat de website van Travel Active eindelijk live! Ik ben zo trots op mijn team :). Die avond vierde we het ook meteen met het hele bedrijf tijdens een kerstdiner.

zoete-aardappel-gratin

En daarna was het nog 1 dagje werken en kreeg ik eindelijk vakantie! In een notendop: op de vrijdagavond had ik een geweldig gezellig kerstdiner bij een vriendinnetje van mij en de zaterdag bestond voor mij uit uitslapen, relaxen, bakken en series kijken. Ik heb cappuccinocake, nutella lava koekjes en dulce de leche taart gemaakt. Mijn eerste kerstdag bracht ik door bij mijn tante, oom, nichtjes en neef en het was fantastisch. Hier zie je de zoete aardappel gratin die ik als voorgerecht kreeg.

kerstdiner

En dit is het volledige diner. Een fantastische fruitsalada, een sappig stukje varkenshaas en pommes duches.

creme-brulee

En kijk dit toetje! Mijn nichtje maakte de perfecte crème brulee. Daar heb ik lekker van genoten :).

feestdagen

Feestpose inclusief hond :).

kerstcadeaus

Ik kreeg sterke instructies om geen cadeaus te kopen en uiteindelijk kreeg ik zelf een hele lading aan cadeaus. Ik voelde me zo bezwaard haha, maar oh zo lief!

frozen-plaid

Zo kreeg ik onder andere deze Frozen plaid. Ideaal voor bij mijn Let it Go mantra en hoi ik ben Joyce en ik houd van warme knuffels :).

bietensoep

Op tweede Kerstdag at ik bij een collega en werd ik getrakteerd op deze bietensoep. Ik had dit zelf nog nooit gegeten, en wat is dit lekker zeg! Een heerlijk voorgerechtje!

De rest van de kerstvakantie was ik heerlijk vrij om even al die overuren te compenseren. Ik heb die week zoveel leuke dingen gedaan, dat ik daar even een aparte Enjoyce My Life van ga maken :). Dus volgende week een brandnew one!

 

 

 SET YOUR HIGHLY CHARGED GOALS TRAINING

Never going back to square 1 or realising that you haven't many of your goals.
Feel motivated, confident and excited to set, plan & achieve all your health & happiness goals.

Enrol in my FREE 5 DAY training (JAN 11-15)
and make 2021 the year where you do follow through on your goals
!


* indicates required

Leave a Reply

Your email address will not be published.