yoghurt barn

Enjoyce My Life: Amersfoort, Carnaval & Yoghurt Barn

De afgelopen twee weken zaten weer bomvol met leuke uitjes. Zo vierde ik carnaval, ging ik lekker high tea’en bij de Yoghurt Barn en bezocht ik Amersfoort.

lasagne

Twee weken geleden waren het de lasagnedagen. Ik had toevallig zelf al een bloemkool lasagne op het menu staan en toen ik twee keer bij familie ging eten, kreeg ik ook lasagne. Bij hoor je niet klagen, want dit is mijn favoriete maaltje!

Voor mijn werk was ik bezig om een pagina over Zuid-Afrika te maken en toen kwam ik ineens een geheime map tegen met allerlei pinguïn foto’s. Uiteraard was ik toen een gelukkig mens.

En toen ik later die week het Zuid-Afrika fotoboek van mijn tante aan het bekijken was en deze schattige dikdik zag, was ik verkocht. Ik moet naar Zuid-Afrika!

En hoe schattig is deze tekening trouwens?

Vorige week bracht ik ook weer een bezoekje aan Bailey. Mijn lieve schoothondje!

Die dag erna was een druk dagje! Na het huishouden en een rondje rennen van 7 km, racete ik door naar de verjaardag van mijn oma.

Daar zag ik mijn hele familie weer en dat is zoals altijd heel erg gezellig. En ik kon ook weer sinds tijden mijn achternichtje zien. Wat een prachtig dotje is dat toch!

Bij oma krijgen we ook altijd heerlijk te eten en natuurlijk kan een toetje daarbij niet ontbreken. Kijk nu hoe Insta waardig deze foto is ;)?

Uiteraard was het vorig weekend carnaval en dit jaar kon ik dat niet aan me voorbij laten gaan en heb ik zaterdagavond een mooi feestje gevierd. Ik werd de hele avond al getrokken naar deze hoed met lichtjes, want lichtjes, dus ik besloot heel carnavalesk ermee op de foto te gaan :).

De volgende dag ging ik een dagje naar Amersfoort om een vriendinnetje op te zoeken.

Daar gingen we heerlijk uit lunchen bij de Bagels & Beans, waar de mango chutney echt mn favoriet is!

Helaas was het niet zo’n superweer, maar toch vind ik Amersfoort een hele leuke en mooie stad. Niet te groot en net als Nijmegen eigenlijk een groot dorp.

Na de lunch hebben we heerlijk gewandeld door de stad die bekend staat op haar keien.

Ik wil hier zeker nog eens naar terug, helemaal wanneer het terassenweer is!

En toen begon de nieuwe week weer, tijd voor een gezond maaltje. Ik maakte mijn crunchy kip met mangosaus en salade. Een echte aanrader!

Een leuk grapje die ik tegen kwam. Een vacature van de Burger King. Hilarisch!

En voor iedereen die van lichtjes houdt: dit is toch het einde?!

Ik had schoenen besteld maar in plaats van 2 paar nette schoenen, kreeg ik ineens dit niet zo nette en mijn smaak schoenen. Oh oh! Gelukkig krijg ik nog de goede toegestuurd!

say yes to new adventures

Binnenkort ga ik op vakantie en wilde ik een lichte en opvouwbare tas mee die ik overdag zou kunnen gebruiken. Met mijn passie voor reizen kon ik op geen beter modelletje uitkomen dan dit exemplaar. Say yes to new adventures!

lady steak

Zaterdag probeerde ik iets wat ik nog nooit had gedaan: schaatsen! Als een bambi begaf ik me op glad ijs. Met trillende beentjes ging ik stapvoets vooruit, maar met mijn fijne hulpje kreeg ik langzaamaan meer zelfvertrouwen en kon ik ook echte slagen maken. Een trotse overwinnaar! Waar kan ik me inschrijven voor de Elfstedentocht? Die avond gingen we het vieren door lekker uit eten te gaan. 

high tea yoghurt barn

Gisteren sprak ik met een vriendin af en deden we iets wat ik al heel lang wilde doen: naar de Yoghurt Barn! Daar namen we de high tea en werden we getrakteerd op heerlijke yoghurtjes, broodjes en taartjes. Wat een heerlijkheden! 

yoghurt high tea

Zo hadden we een frambozen granaatappel yoghurt, een stoofpeer met cranberry en pecannoot, eentje met kiwi, kaneelsuiker en bastognekoekjes en mangoyoghurt met walnoot en een brownie.

yoghurt barn high tea

En uiteraard ook heerlijke gebakjes. Een waanzinnig lekkere brownie en een smeuïge carrot cake. Jam, een echte aanrader dus high tea’en bij de Yoghurt Barn!

BewarenSET YOUR HIGHLY CHARGED GOALS TRAINING

Never going back to square 1 or realising that you haven't many of your goals.
Feel motivated, confident and excited to set, plan & achieve all your health & happiness goals.

Enrol in my FREE 5 DAY training (JAN 11-15)
and make 2021 the year where you do follow through on your goals
!


* indicates required

Leave a Reply

Your email address will not be published.