doelen van april

Enjoyce My Goals: P.I.I.T. & Backpack

Hee april ben je er nu alweer? Awesome, want dat betekent dat de lente nu echt kan beginnen en daar heb ik reuzeveel zin in! Zo ga ik deze maand aan P.I.I.T. beginnen en een backpack kopen!

Laten we eerst teruggaan naar de doelen van vorige maand:

If It Fits Your Macros

Ik wilde uitzoeken wat mijn macro’s nu precies zijn en hoe ik het beste naar die maatstaven kan eten. Inmiddels heb ik dat uitgevonden en er een beetje mee zitten puzzelen. Het blijkt soms lastiger dan gedacht om je macro’s goed te halen. Aan de koolhydraten kom je zo, aan de eiwitten wat minder snel. Net een echte puzzel haha. Wil je zelf weten wat jouw macro’s zijn? Ik heb eerder deze maand uitgelegd hoe je je macro’s zelf kunt berekenen.

thailand maya bay blog

Sleeping Beauty

Ik wilde zorgen dat ik genoeg slaap zou pakken. Ik denk dat ik op een paar dagen na (wanneer ik ging socializen) die slaap goed heb gepakt en aan die 7.5 uur kwam. Superfijn! Wel was ik aan het einde van deze maand wel echt oververmoeid. Dat is wel vreemd. Slaap ik dan toch teveel of ligt het aan iets anders?

Reizen

Ik had het dus al verteld, maar ik ga deze zomer in mijn eentje interrailen! Bijna twee weken geleden schreef ik een artikel over mijn interrail avonturen en daar werd onwijs veel en enthousiast op gereageerd, zo onwerkelijk! Dankjewel voor jullie enthousiasme en support, nu heb ik er nog meer zin in gekregen! Nu nog 2.5 maand wachten haha.

p.i.i.t.

Voor april wil ik gaan werken aan deze doelen:

1. Feel Good Plan

Ik ben natuurlijk druk bezig met het Feel Good Plan en in april ga ik daar vrolijk mee verder. Me goed inlezen, meer dingen over mijzelf leren en zo beter met voeding, sport en ontspanning om te gaan. Ik ben zo benieuwd!

2. P.I.I.T.

Ofwel Pilates Intensity Interval Training. Cassey van Blogilates is een nieuwe workout gestart waarbij ze H.I.I.T combineert met Pilates. Ik las laatst een artikel over verschillende soorten lichaamsbouw en ik kwam erachter dat ik me meer op cardio moet focussen en dat intervaltraining voor mij het snelste zou zorgen dat ik vet zou verliezen. Op dit moment ben ik daar wel mee bezig, maar ik wil ook spieren opbouwen en dus krachttraining blijven doen. Daarom wil ik me deze maand meer op P.I.I.T. gaan focussen door iets meer van dit soort workouts aan mijn routine toe te voegen. En veranderen van workout is zolang nog slecht nog niet, want daar verras je alleen je lichaam maar mee.

backpack

3. Een backpack kopen

Spannend! Voor Thailand kon ik een backpack lenen, maar voor mijn interrail reis wordt het hoog tijd dat ik zelf een backpack ga kopen. Dat ga ik deze maand dus eens doen en natuurlijk ga ik alle tips over waar je aan moet denken wanneer je een backpack gaat kopen met jullie delen. Wat ik vooral het enge vind is of ik wel de juiste keuze ga maken. Maar dat komt vast goed!

Dat waren de doelen voor april! Join jij me ook met een van mijn doelen of heb je zelf een mooi doel? Laat het me weten!

Join the LTE Newsletter!

Do you want to live your best life yet and work on that every single day? Let me help you! Subscribe to my newsletter and receive actionable & inspiring steps to reach your highest potential.Leave a Reply

Your email address will not be published.