broodje-brie

Eetdagboek: typische dag op het werk

Op mijn werk komen er regelmatig traktaties en hapjes voorbij die ik soms wel en soms niet neem. Dit is een eetdagboek van een typische en dus minder gezonde dag op het werk.mango-havermoutpap

10.30 – Ontbijt

Oeps een beetje slecht om nu nog te ontbijten. Om mijn overeten probleem op te lossen, eet ik nu alleen nog maar wanneer ik echt honger heb. Omdat ik de avond ervoor lekker (en veel) heb gegeten met vriendinnen, heb ik pas op dit tijdstip honger. Ik eet een schaaltje havermoutpap met mango en geraspte kokos.

broodje-brie

12.45 – Lunch

De helft van mijn collega’s heeft een training en met hun lunch blijven een aantal heerlijke broodjes over. Ik besluit dat ik er daar wel eentje van mag en trakteer mezelf op een bruin broodje met sla, brie en ananas.

17.30 – Sporten

Vandaag hoef ik maar tot half 5 te werken en wanneer ik thuis kom, ga ik eerst sporten. Normaal sport ik altijd voor mijn werk maar ik had de wekker niet goed gezet. Bummer. En eigenlijk was het wel fijn om nu te sporten en wat langer uit te slapen ;). Ik dans en spring 1 uur lang op heerlijke muziek en voel me geweldig.

cheeseburger-casserole

19.00 – Dinner

Ook typisch: restjes eten. Eerder die week had ik mijn fameuse cheeseburger casserole met quinoa gemaakt en daar was nog wat van tijd. Lekker even opwarmen en genieten dus!

spelt-kruidnoten

19.45 – Toetje

Ik ben en blijf een zoetekauw en soms geef ik eraan toe. Als heerlijke afsluiter van de dag geef ik mezelf over aan wat van deze heerlijke speld kruidnoten gepaard met een kop verse groene thee.

Vaak eet ik lekker gezond en soms geef ik mezelf over aan al die versnaperingen op het werk. Balance is key right? Hoe doe jij dat?

BewarenThe secret to losing weight without a diet?

Download my FREE ebook and discover how you can work towards your ideal, natural and healthy body and mindset without overwhelm, frustration and a diet. But will all the fun, food and flexibility that fits your life!
* indicates required

2 comments

  1. Lien Robberechts

    Zeer leuk en eerlijk eetdagboekje! Zoals ik ze zelf graag lees en schrijf! Thanks voor de inspiratie!

    1. Miss Craftsy

      Dankjewel Lien voor je lieve compliment!

Leave a Reply

Your email address will not be published.