groente muffins

Eetdagboek met Paleo maaltijden

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik een eetdagboek voor jullie bij hield en nu ik even lekker gezond bezig ben zo voor de vakantie dacht ik, laat ik weer eens een kijkje geven in wat ik eet.
Ik start mijn dag met een workout van een half uur waarin ik cardio-oefeningen afwissel met kracht en abs oefeningen. Lekker effectief en door alle verschillende oefeningen voelt het helemaal niet alsof je heel lang bezig bent en is het makkelijker uit te houden. Laten we beginnen met mijn eetdagboek.

frambozen chiapudding

Ontbijt

Na het sporten douche ik snel en staat er al een ontbijtje voor me klaar. Ik maakte de vorige avond namelijk deze frambozen chiapudding. Dit deed ik heel eenvoudig met kokosmelk, frambozen en ahornsiroop en nadat het gemixt is, roer ik er nog wat chiazaadjes doorheen. Een nachtje in de koelkast en mijn ontbijt is ready to go. Het is een heerlijk fris en zoetig ontbijt om lekker te lepelen of rustig door een rietje te drinken.

smart bar crunchy

Tussendoor

Tussen het werken door neem ik snel een eiwitreep. Ik houd zo van eiwitrepen omdat ze een makkelijke manier zijn om snel meer eiwitten binnen te krijgen en dat kan ik wel gebruiken na zo’n workout. Ook neem je het zo mee in je tas en dat was erg handig tijdens deze drukke ochtend. Ik nam de chocolade caramel crunchy smart reep van de Body & Fit shop.

groente muffins

Lunch

De lunch had ik ook al voorbereid. Ik had even zin om in de keuken te staan hahaha. Ik maakte namelijk deze groente muffins. Ze zijn volledig paleo en zitten boordevol groenten, zaden, ei en amandelmeel. Door eenvoudig de ingrediënten met elkaar te mixen, en af te toppen met wat pompoenpitjes, heb je in een half uurtje heerlijke muffins op tafel staan. ik nam ze als lunch, vier stuks, maar je kunt ze natuurlijk ook als tussendoortjes nemen.

gemengde noten en 85 pure chocolade

Tussendoor

In de namiddag werd ik een beetje moe en om mezelf weer op te peppen, mocht ik mezelf trakteren op wat gemengde noten en een heerlijk stukje 85% pure chocolade. Vooral dat laatste is mijn favoriete tussendoortje. Want elke dag chocolade is natuurlijk een feestje :).

kipburgers met avocadogemengde noten en 85 pure chocolade

Avondeten

Ik denk dat dit avondeten een perfect voorbeeld is van hoe je een supervullende maaltijd kunt maken dat echt superlekker is! Ik maakte namelijk deze kipburgers met kruiden en courgette op een bedje van sla, komkommer en avocado.

Haal jij lekkere dingen uit dit eetdagboek?SET YOUR HIGHLY CHARGED GOALS TRAINING

Never going back to square 1 or realising that you haven't many of your goals.
Feel motivated, confident and excited to set, plan & achieve all your health & happiness goals.

Enrol in my FREE 5 DAY training (JAN 11-15)
and make 2021 the year where you do follow through on your goals
!


* indicates required

Leave a Reply

Your email address will not be published.