kwark-met-kokos-en-ananas

Eetdagboek: dit is wat ik eet als ik het druk heb

Deze laatste weken zijn heel erg druk voor mij. Deadlines en overwerken zijn op dit moment mijn second name. Maar wat eet je nu als je druk bent en een tikje gestrest? Het nadeel met ik die gestrest is, is dat ik vaak zin heb in wat ongezondere dingen en er ook sneller naar grijp. Soms geef ik er niet aan toe en soms ook wel want leven is balans houden en ik weet dat het later weer goed komt wanneer ik het weer wat rustiger heb. Kijk je mee wat ik heb gegeten?

Ontbijt: zoals gewoonlijk ontbijt ik op mijn werk zodra ik daar ben aangekomen. Deze ochtend ontbijt ik met kwark, ananas en kokosrasp.

Lunch: mijn lunch is eigenlijk een grote eiwittenbom. Ik heb die ochtend 3 eieren geklutst en gebakken met wat zout en er nu 3 plakjes kipfilet op gedaan. Super makkelijk en ik zit er lekker vol van.

Tussendoor: het is superdruk op mijn werk en soms heb je zo’n dag. Terwijl ik de kantine binnenliep voor een kop koffie, zag ik daar zomaar mini milky way en bounty staan. Sommige dingen komen echt op het goede moment!

Diner: vanavond was het een beetje restjesdag. Ik bak wat tomaatjes met ui, mais, gehakt en kruiden en doe hierover wat mozzarella. Een net iets andere versie dan mijn eerder gemaakte gevulde paprika’s.

vulling-voor-gevulde-paprikas

Ik was dus zelfs zo druk dat ik nauwelijks foto’s heb gemaakt van deze dag haha. En toch wilde ik dit eetdagboek graag even met jullie delen. Want ook ik eet niet elke dag gezond en clean. En ik kan op mijn blog wel advies en inspiratie geven over hoe gezond en goed ik wel niet eet, maar dat is natuurlijk ook niet eerlijk. Mijn leven gaat met vallen en opstaan en wanneer ik het heel druk heb eerder met vallen dan opstaan haha. Gelukkig heb ik op dit moment een harde deadline en daarna kan ik weer lekker opstaan. En tot die tijd volstaat een chocolaatje zo nu en dan ;).

Hoe ga jij om met jouw eetpatroon wanneer je het druk hebt?



SET YOUR HIGHLY CHARGED GOALS TRAINING

Never going back to square 1 or realising that you haven't many of your goals.
Feel motivated, confident and excited to set, plan & achieve all your health & happiness goals.

Enrol in my FREE 5 DAY training (JAN 11-15)
and make 2021 the year where you do follow through on your goals
!


* indicates required

Leave a Reply

Your email address will not be published.