Een nieuw jaar, een nieuwe layout

Ha allemaal! Hadden jullie mijn nieuwe layout al gezien? Ik dacht, een nieuw jaar, een nieuwe start en een nieuwe layout! En daarom start Miss Craftsy in een mooi, fijn nieuw, zelfgemaakt jasje!De vorige layout had ik alweer anderhalf jaar en ik raakte er een beetje op uitgekeken. Ik wilde een design dat professioneler, moderner en vlotter eruit zou zien, maar tegelijkertijd clean en duidelijk. Ik heb echt maandenlang gespendeerd om de layout te krijgen zoals ik hem wilde en soms werd ik de html zelfs eventjes zat als het niet lukte zoals ik het in mijn hoofd had hihi.

Het is in elk geval helemaal gelukt en ik ben er helemaal blij mee en trots op dat ik ook weer dit design helemaal zelf heb kunnen maken en ontwerpen. Ik ga er heel veel plezier van hebben en ik hoop dat jullie hem ook leuk vinden.

Laat vooral even in de comments weten wat jij ervan vindt!

Join the LTE Newsletter!

Do you want to live your best life yet and work on that every single day? Let me help you! Subscribe to my newsletter and receive actionable & inspiring steps to reach your highest potential.6 comments

 1. Amy

  Ahh Joyce ik zie je nieuwe layout nu pas! Wauw, wat mooi! Super strak, maar toch vrolijk door het oranje! Mooi! 🙂

 2. Rotan

  De nieuwe layout ziet er goed uit. Je blog is lekker overzichtelijk. Zo hoort het.

  1. Miss Craftsy

   Ah dankje wat een mooi compliment!!! Ik hoop dat je er nog veel leesplezier gaat beleven 🙂

 3. Anneleen

  Ziet er mooi uit! Ik ben over gegaan naar een nieuwe site, ben benieuwd wat je van mijn nieuwe lay out vindt 🙂

  1. Miss Craftsy

   Thanks Anneleen. Ja ik zag het, ziet er ook heel goed uit. Succes en heel veel plezier ermee!

Leave a Reply

Your email address will not be published.