youtube-filmpjes

Deze YouTube filmpjes zijn het kijken waard

YouTube filmpjes kijken is een van mijn meest favoriete bezigheden. Soms vind ik een YouTube filmpje zo leuk en goed dat ik ze graag met jullie wil delen.Als ik me niet fijn voel of me extra blij wil voelen of welke reden ik ook heb: voor mij is YouTube echt een uitlaatklep en relax momentje. Ik kan zo maar urenlang filmpje kijken, muziek luisteren, lachen en dingen leren. Deze 5 filmpjes hebben me de afgelopen week door gesleept en ik denk dat elke vrouw (en ook man) hier wat aan heeft.

YouTube Preview Image

Olly Murs – Grow Up

Ik kende en vond al heel veel liedjes van Olly leuk. Toen ik afgelopen week ‘s ochtends vroeg op stond om Blogilates te gaan doen, zag ik in mijn recommended list een nieuw liedje staan. Grow up! Een leuk, vlot en blij liedje, maar met een goede boodschap. In Olly’s geval dat zijn vriendin volwassen moet worden, in mijn geval dat een vriendin van mij dat moet doen omdat het anders onze relatie kapot maakt. Een tof liedjes op het juiste moment met een te grappige videoclip.

YouTube Preview Image

Blogilates – 4 snacks that gives you a boost when feeling tired

Ik heb 1 groot probleem: dat ik echt kan gaan snacken wanneer ik niet lekker in mijn vel zit, vooral als ik moe ben. Op dat moment kan gezond eten me niets schelen. In deze video laat Cassey 4 snacks zien die je eenvoudig kunt maken als je moe bent. Ideaal! En mijn favoriet? De banaan popcorn. Een echte guilty pleasure en de banaan helpt ideaal bij moeheid en stress.

YouTube Preview Image

Zoella – Mark does my make-up

Zoella is een superbekende YouTube ster, alleen ik ben dan weer iemand die haar video’s nog nooit heeft gezien haha. Pas las ik haar boek Girl Online en toen ik erachter kwam dat het een boek van Zoella was, ben ik wat van haar video’s gaan kijken. Ik vind vooral de video’s van haar en Mark ontzettend hilarisch zoals deze. Lekker om even bij te ontspannen.

YouTube Preview Image

Sanny zoekt Geluk – Hoe tackel je negatieve overtuigingen?

Ik vind Sanny in 1 woord geweldig. Zij maakt zulke leuke, nuttige en leerzame video’s over het vinden van geluk. Iets wat iedere vrouw wel wil vinden denk ik zo. Zo merkte ik door stress op het werk dat ik soms heel erg negatief over mezelf kan gaan denken. Kan ik het allemaal wel? Ben ik wel goed genoeg? Of juist echt hele kleine dingen. Ik had al eerder iets gehoord over de methodiek van Byron Katie en nu liep ik er weer tegenaan via de video van Sanny. Echt een aanrader!

YouTube Preview Image

Neonletters – Erik, zo kan ik niet werreken

Ik kijk zo af en toe Neonletters, maar dit keer kwam mijn nichtje aanzetten met deze video. Hij is in 1 woord hilarisch en ik kon niet stoppen met lachen. Nu, 2 weken later, zit deze video nog steeds in onze hoofd en gebruiken we Erik overal voor als het ergens te druk is of er iets mis gaat. Want, Erik, zo kan ik niet werrekuh!

Welke YouTube video raadt jij aan?SET YOUR HIGHLY CHARGED GOALS TRAINING

Never going back to square 1 or realising that you haven't many of your goals.
Feel motivated, confident and excited to set, plan & achieve all your health & happiness goals.

Enrol in my FREE 5 DAY training (JAN 11-15)
and make 2021 the year where you do follow through on your goals
!


* indicates required

Leave a Reply

Your email address will not be published.