Detox Dinsdag: Amiset Berry Blaster

amiset_berry_blaster3
Detoxen houdt ook het reinigen van je lever in. Weg met al die chemische stoffen en hallo tegen een energierijk en schoon lichaam. De Berry Blaster van Amiset helpt je daar een handje bij: het ondersteunt de reinigende werking van de lever waardoor je je al bij dag 1 beter zou moeten voelen. Ik vertel je mijn ervaringen met dit detox drankje.

De Amiset Berry Blaster:
– steunt op dag 1 de reinigende werking van de lever
– dagelijks reinigen helpt vet en afvalstoffen te verwijderen
– de positieve effecten zijn zichtbaar en voelbaar binnen 3 tot 7 dagen

Klink als een mooi sprookje toch? Amiset geeft zelf nog meer informatie over dit product:

BERRY BLASTER drink je ‘s ochtends om de reinigende werking van de lever – en dus het lichaam! – te ondersteunen. Dit helpt afvalstoffen te verwijderen en verhoogt de dagelijkse verbranding van calorieën.
Je doet 2 dopjes in een groot glas, koud water erbij, en je hebt een lekkere ‘detox’. Wanneer je lever op volle toeren draait, is het lichaam minder geneigd om afvalstoffen en vetten op te slaan in de cellen onder de huid. Dat zie je in de spiegel: opgeruimd staat netjes!

Wil je je lichaamsgewicht slim beheersen?

BERRY BLASTER geeft je extra energie bij vermoeidheid en veel steun bij het afvallen. Zeker wanneer je er een dagelijkse routine van maakt. Zo’n dagelijkse reiniging is ook waar je moet beginnen, wil je de onderhuidse vetlaag zo laag mogelijk houden.

“Schone lever, lekker leven!”

Wanneer je lever op volle toeren draait, wordt je lichaam natuurlijk ook verschoond. Je lever is namelijk verantwoordelijk voor het opruimen van alle genotsmiddelen.
Houd je van lekker eten met een glas wijn erbij? Ben je een kroegtijger? Ga je liever een nachtje flink op stap? Of houd je enorm van lekker (en soms te vet) eten? Dan weet hoe je het voelt wanneer je lever alle zeilen bij moet zetten om je lichaam te reinigen!”

amiset_berry_blaster2
Mijn ervaring met de Amiset Berry Blaster
Ik had al gehoord dat het drankje niet vies zou smaken. Je doet lekker twee dopjes in een groot glas met koud water erbij en je krijgt een soort limonade. Natuurlijk moest ik het even onderwerpen aan een geurtest en die is eigenlijk niet te harden. Het ruikt ontzettend sterk! Misschien dat mensen het wel lekker vinden ruiken, maar ik vind de bessenlucht toch te overheersend. Eenmaal een slok genomen, smaakt het lekker naar limonade. Totdat je stopt met drinken: dan proef je echt die aparte bessensmaak als nasmaak. De eerste keer dacht ik: bah bah, niet lekker als ik dit elke dag moet gaan drinken. Nu ben ik aan de smaak gewend en vind ik het echt lekker.

Wat Amiset in eerste instantie claimt klopte wel: ik voelde me de eerste dag meteen goed, alsof je het voelde werken of zo. Ik kreeg er wel van die klysma gevoelens bij: als die lever echt gereinigd wordt, moeten die afvalstoffen ergens heen en zal mijn stofwisseling het vast ook beter doen. Dit was niet echt het geval, alhoewel ik het idee heb dat mijn stoelgang wel wat regelmatiger is.

Dagelijks reinigen helpt vet en afvalstoffen te verwijderen. Ja, dit is een beetje mijn eigen schuld. Door mijn hectische ochtendroutine of juist helemaal niet in het weekend, vergeet ik het eigenlijk heel vaak. Het is gewoon nog niet geïntegreerd in mijn ochtendroutine. Soms lukt het wel heel goed, maar ik heb ook heel vaak dat ik mijn ontbijt al op heb en dat ik dan denk: shit vergeten! En dan neem ik het ook maar niet meer, omdat ze aangeven dat je het voor je ontbijt met fruit moet opdrinken. Ik vind het wel jammer, want ik had graag mijn vorderingen willen zien als ik het elke dag zou drinken. Het is meestal dat ik het 1 keertje vergeet en het de volgende dag dan wel weer neem. Ik heb nog niet echt het gevoel dat ik nu veel vet ben kwijt geraakt of zo.

Voor een optimaal effect raden ze je aan om zo gezond mogelijk te eten. Geen alcohol, suikers of ‘witte’ producten voor jou en daarmee zou je je ook beter gaan voelen. Eten uit het groene vlak zijn het beste voor je. En hoewel ik echt wel bezig ben met gezond eten, had ik ook nog mijn verjaardag, wat feestjes en had ik ook mijn leuke maandelijkse periode. Kortom, het kan weleens zo zijn geweest dat ik stiekem eten uit het rode vlak heb genomen. Niet erg handig als je de Berry Blaster echt wilt laten werken, maar ik had het nodig ;).

De positieve effecten zijn zichtbaar en voelbaar binnen 3 tot 7 dagen. Omdat ik dus niet elke dag het detoxdrankje heb genomen, heb ik ook niet echt het gevoel dat het nu echt heeft geholpen. Ook mijn eetpatroon was niet alles, maar het kwam voornamelijk omdat ik net als velen van jullie ben gegrepen door de griep. En dat die ene dat je gruwelijk verkouden bent met hoestbuien en je je echt waardeloos voelt, maar niet ziek genoeg om thuis te blijven en de hele dag in bed te liggen. Althans ik in ieder geval niet. Het heerst gewoon, en dat is jammer! Ik had dus wel een paar mindere dagen waarin ik echt heel moe was, en de Berry Blaster hielp dan echt niet. Maar ja dan zou het wel echt een wonderdrankje moeten zijn als die mijn griepje aan kon. Nu voel ik me stukken beter en ben ik ook wel weer energieker. Maar of ik me nu extra energiek voel door het drankje dan durf ik niet te zeggen.

amiset_berry_blaster
Ik denk dat het drankje best wel werkt en haar vruchten af werpt, maar dus niet als je gewoon slecht blijft eten, veel koffie drinkt en niet sport. Je kunt niet van dat drankje verwachten dat je lever schoon wordt, je je energieker gaat voelen en je af zult vallen, wanneer je gewoon door gaat met je (enigszins) slechte levensstijl. Ik vind wel dat de Berry Blaster een goed startpunt vormt om je levensstijl aan te passen en meer gezonde dingen gaat eten of wat dingen laat staan. We zijn natuurlijk gewoon mensen en het is onmenselijk om geen chocolade meer te eten of af en toe naar een zakje chips te grijpen als je daar zin in hebt. Ik vind dat dat gewoon moet kunnen :). Ik heb nog een paar detox drankjes te gaan en ik blijf er vrolijk mee doorgaan. Hopelijk iets secuurder dan eerst :). Daarna ga ik nog meer Amiset producten testen, dus stay tuned voor meer reviews!The secret to losing weight without a diet?

Download my FREE ebook and discover how you can work towards your ideal, natural and healthy body and mindset without overwhelm, frustration and a diet. But will all the fun, food and flexibility that fits your life!
* indicates required

6 comments

 1. sara

  hoe lang na de opening blijft Berry Blaster goed. weken?

  1. Miss Craftsy

   Ja hij blijft wel een tijdje goed. Natuurlijk is t wel beter om m zo snel mogelijk op te maken

 2. E. Borremans

  Nu ik gebruik het al een aantal maanden. Maar nu in de laatste zit er er allemaal harde besjes in???? Nooit gehad het is dan echt vies, eerst dacht ik het lijkt wel plastic

  1. Miss Craftsy

   Oh wat raar dat heb ik ook nog nooit gehad. Misschien raadzaam om dan even contact op te nemen met Amiset zelf? Misschien hebben zij wel een verklaring.

 3. Arletta

  Ben benieuwd, zit zelf telkens te twijfelen om t te kopen.x

Leave a Reply

Your email address will not be published.