De Girlscamp & Ik eet suikervrij challenges

challenges

Challenges, ik hou ervan. Ik merk het bij mijn werk en ook op persoonlijk en sport-gebied. Als ik geen uitdagende dingen doe, dan ga ik me vervelen en heb ik er geen zin meer in. Daarom ben ik altijd op zoek naar nieuwe receptjes en daag ik mezelf uit om nieuwe sportroutines uit te proberen. Ik heb eigenlijk nooit van sport gehouden en nu betrap ik mezelf erop dat ik het steeds leuker ga vinden omdat ik mezelf uitdaag. Nu zijn er weer 2 nieuwe (gratis) challenges die gaan starten en ik ga er lekker aan mee doen! Care to join me?

If it doesn’t challenge you, it doesn’t change you, ik vind dit zo’n mooie quote en zo waar! Al is het alleen maar op sportgebied: als je jezelf uitdaagt en oefeningen doet die je zwaar vind etc., dan daag je jezelf uit en train je je lichaam ook goed, waardoor we in elk geval goed op weg gaan naar dat strakke buikje. Het verandert je dus. Ik hou deze er in elk geval in 😉

challenges2
Girlscamp challenge
De Girlscamp challenge is een challenge vanuit Girlscene, Annemerel.com en Workthates.nl en misschien wel bekend onder jullie. Door mee te doen aan de Girlscamp stoom jij je winterbody helemaal bikiniklaar. Je kan je inschrijven en meedoen met de trainingen die door de Girlscene girls wordt gegeven. Dit kost wel geld, maar je kunt natuurlijk ook gewoon thuis meedoen. Vanaf 27 april (kan je nog mooi lekker uit je dak gaan tijdens Koningsdag zoals ik) gaat de challenge van start en zal er tot half juni elke week een nieuwe challenge online komen op alle drie de kanalen. Dus zolang je een van deze websites volgt kun je helemaal zelf die bikinibody tevoorschijn toveren. Ik heb er in elk geval al zin in en ben benieuwd wat de challenges zullen zijn!

challenges3

Ik eet suikervrij challenge
En natuurlijk wil je ook op je voeding gaan letten, want met goede voeding stoom je je lichaam natuurlijk nog beter klaar voor de zomer. Mijn vriendinnetje wees me op deze challenge en ik vind het altijd leuk om meer te leren over gezonde voeding en nieuwe receptjes te ontdekken. Ik heb me dus ook meteen ingeschrijven. Deze challenge start op 1 mei en je kan je hier gratis inschrijven. De bedoeling is om 12 dagen lang geen geraffineerde suikers te eten. Je zal je er energieker en healthier door voelen en ook je huid en haar zullen verbeteren. Omdat iedereen wel een andere definitie geeft aan geraffineerde suikers en welke suikers je wel mag eten (sommigen zeggen dat je zelfs geen honing mag eten) ben ik benieuwd wat ik allemaal zal leren in deze challenge en natuurlijk is het kicken als je het ook echt 12 dagen vol houdt :).

Hou jij net als ik van challenges en wil je ook graag zomer- en bikiniproof worden (tuurlijk, wie wil dat nu niet?) Doe dan gewoon gezellig met mij mee! Ik zal jullie in elk geval van mijn voortgang op de hoogte houden :).

Doe jij met mij mee aan de Girlscamp challenge en/of de ik eet suikervrij challenge?The secret to losing weight without a diet?

Download my FREE ebook and discover how you can work towards your ideal, natural and healthy body and mindset without overwhelm, frustration and a diet. But will all the fun, food and flexibility that fits your life!
* indicates required

8 comments

 1. Wanda

  Die challenge van suikervrij lijkt me wel wat, zal eens even spieken op die site en wie weet doe ik wel gewoon lekker met je mee!

  1. Miss Craftsy

   Je kan je altijd gewoon lekker inschrijven toch? Als het je uiteindelijk niets lijkt, hoef je het ook niet te doen :). Ben benieuwd of je mee gaat doen!

 2. Sharrel

  Ik doe mee met de suikervrij challenge!

  x

  1. Miss Craftsy

   Tof! Ben benieuwd wat je ervan gaat vinden en ik zou het leuk vinden om elkaar op de hoogte te houden! Toch een beetje partners in crime idee :p

 3. Teni

  Ah wat gaaf Joyce! Heel veel succes toegewenst! 🙂

  Liefs,

  1. Miss Craftsy

   Hahaha thanks! En jij met je paleo challenge 🙂

 4. Manon

  Leuk dat je aan de challenge mee gaat doen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.