Copywriter

Naast blogger en hoofdredactrice op Miss Craftsy, ben ik ook succesvol afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam met de master Corporate Communication. Dit is de beste communicatie masteropleiding van Europa (en de zesde van de wereld), tof he?! Tijdens en na mijn opleiding heb ik gewerkt als communicatieadviseur en nu ben ik een nieuwe weg in geslagen als freelance copywriter en pr-adviseur. Om een goed beeld te scheppen van mijn werkzaamheden, volgt hieronder een lijst van verschillende projecten die ik heb mogen doen:

mango Artikelen geschreven en interviews afgenomen voor Nutricia en Standvast Wonen.
mango Een strategisch plan geschreven en uitgevoerd voor Assupport.nl en Websiteanalyse.nl.
mango Het project voor een nieuwe website voor Huidtherapie Salina geleid, opgezet en de content ervoor geschreven.
mango Een quick scan ontwikkeld om bedrijven snel een duidelijk inzicht te geven over het
functioneren van hun website en social media gericht op het verbeteren van de positie in de
zoekmachines als het communiceren met de doelgroep.
mango Een SEO strategie geschreven en uitgevoerd voor Brunet Advocaten en Laser Skin Clinics.
mango En daarnaast hield ik me ook bezig met social media strategieën, social media planning, het
schrijven en redigeren van allerlei teksten zodat ze beter aansluiten op de doelgroep.

Waarom ik copywriter en pr-adviseur ben

Ik hou van de veelzijdigheid van mijn werk en van de uitdaging om de doelen van bedrijven te verwezenlijken terwijl ik tegelijkertijd rekening houd met de wensen van de doelgroep. Dit doe ik door storytelling toe te passen en teksten te creëren die mensen raakt zodat een bedrijf een band met de doelgroep opbouwt dat uiteindelijk leidt tot een hogere omzet. Met mijn ervaring in online marketing, weet ik ook voldoende van SEO om teksten tegelijkertijd te optimaliseren voor de zoekmachines, zodat ze niet alleen de doelgroep aanspreken, maar ook door de doelgroep gevonden worden. Naast het schrijven en redigeren van teksten, geef ik ook pr-advies op maat om lange termijn doelen uit te stippelen, uit te werken en deze te behalen.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Wil je een andere kant inslaan met je bedrijf, project of iets anders maar weet je niet hoe, wil je je doelgroep beter bereiken, beter vindbaar zijn online of je naamsbekendheid vergroten? Dan ben ik de pr-adviseur die je zoekt! Samen met jou ga ik om de tafel zitten, leggen we alle plannen, doelen, twijfels en ideeën op tafel en gaan we aan de slag. Doordat ik jouw frisse wind ben, zie ik snel en duidelijk waar de zwakke kanten van jouw bedrijf zitten en waaraan we kunnen werken. Dit resulteert in een helder rapport met planning en oplossingen die we meteen gaan uitvoeren.

Ook kan je me inschakelen voor het schrijven en redigeren van allerlei teksten. Of het nu een spoedklus is of op projectbasis, voor een tijdschrift of online, voor alles sta ik open. Mijn specialiteit als copywriter ligt voornamelijk op B2C en met name lifestyle, beauty, zorg en FMCG, maar dankzij mijn veelzijdigheid en enthousiasme ben ik breed inzetbaar. Tenslotte ben ik ook te boeken voor presentaties en lezingen over bloggen, communicatie en social media.

Enthousiast geworden?

Aarzel dan niet om mij te mailen via info@lifetoenjoyce.nl voor alle mogelijkheden en tarieven. Ik hoor graag van je!

Leave a Reply

Your email address will not be published.