citytrip pisa

Citytrip naar Pisa

Pisa. De stad van die welbekende scheve toren, maar ook nog zoveel meer. Wat? Dat zie je in deze video.

YouTube Preview Image

Naar Pisa ga je voornamelijk om die welbekende scheve toren te zien. En ik moet zeggen, toen ik eenmaal bij de toren van Pisa arriveerde was ik wel verbaasd hoe mooi ik de toren eigenlijk vond. Wij zijn er ook een tijdje gaan zitten om de toren te aanschouwen. Zo mooi!

Maar naast de toren van Pisa zijn er ook nog mooie gebouwen zoals de cathedraal en een paleis te vinden. Ze hebben er heerlijk eten en een superleuk, klein en gezellig stadscentrum waar je heerlijk doorheen kunt wandelen en kunt shoppen.

Doordat je Pisa in 1 dag wel kunt zien, maakt het een stad waar je heerlijk in kunt relaxen en even kunt bijkomen. En heb je even zin om te zonnen? Ga dan naar Marina di Pisa, de haven die bij Pisa hoort, maar waar je ook heerlijk kunt zonnen en zwemmen bij de rotsen en kiezelstrand. Ik ging er ook heerlijk uitwaaien en na al die steden is het heerlijk om even aan het water te zijn en echt het relaxte vakantiegevoel te ervaren. 

Natuurlijk kun je Pisa ook combineren met bijvoorbeeld Lucca of Cinque Terre. Beide zijn prachtige plekjes in Italië die je zeker niet wilt missen.

Ervaar het Pisa gevoel in deze video en geniet mee!SET YOUR HIGHLY CHARGED GOALS TRAINING

Never going back to square 1 or realising that you haven't many of your goals.
Feel motivated, confident and excited to set, plan & achieve all your health & happiness goals.

Enrol in my FREE 5 DAY training (JAN 11-15)
and make 2021 the year where you do follow through on your goals
!


* indicates required

Leave a Reply

Your email address will not be published.