citytrip pisa

Citytrip naar Pisa

Pisa. De stad van die welbekende scheve toren, maar ook nog zoveel meer. Wat? Dat zie je in deze video.

YouTube Preview Image

Naar Pisa ga je voornamelijk om die welbekende scheve toren te zien. En ik moet zeggen, toen ik eenmaal bij de toren van Pisa arriveerde was ik wel verbaasd hoe mooi ik de toren eigenlijk vond. Wij zijn er ook een tijdje gaan zitten om de toren te aanschouwen. Zo mooi!

Maar naast de toren van Pisa zijn er ook nog mooie gebouwen zoals de cathedraal en een paleis te vinden. Ze hebben er heerlijk eten en een superleuk, klein en gezellig stadscentrum waar je heerlijk doorheen kunt wandelen en kunt shoppen.

Doordat je Pisa in 1 dag wel kunt zien, maakt het een stad waar je heerlijk in kunt relaxen en even kunt bijkomen. En heb je even zin om te zonnen? Ga dan naar Marina di Pisa, de haven die bij Pisa hoort, maar waar je ook heerlijk kunt zonnen en zwemmen bij de rotsen en kiezelstrand. Ik ging er ook heerlijk uitwaaien en na al die steden is het heerlijk om even aan het water te zijn en echt het relaxte vakantiegevoel te ervaren. 

Natuurlijk kun je Pisa ook combineren met bijvoorbeeld Lucca of Cinque Terre. Beide zijn prachtige plekjes in Italië die je zeker niet wilt missen.

Ervaar het Pisa gevoel in deze video en geniet mee!

Join the LTE Newsletter!

Do you want to live your best life yet and work on that every single day? Let me help you! Subscribe to my newsletter and receive actionable & inspiring steps to reach your highest potential.Leave a Reply

Your email address will not be published.