Catrice Million Brilliance Brightsmaid

catrice-million-brilliance4

Weer een leuke nagellak swatch! Deze is ook afkomstig van de Luxury Lacquers en draagt de leuke naam Brightsmaid. Dit lakje moet dus ultiem zijn voor op een bruiloft :). Dat kan natuurlijk ook niet missen met zo’n sparkly lakje als die van Catrice Million Brilliance Brightsmaid!

catrice-million-brilliance1

Een zilver lakje is sowieso al extra feestelijk, dus het potje ziet er ook echt uit als een feestje vind ik. Zoals je misschien al van de Million Brilliance gewend bent, bestaat deze lak uit een basis van hele kleine glitters zodat de hele nagel bedekt wordt, gemengd met lekker grote glitters voor een briljant effectje haha.

catrice-million-brilliance2

Ik moet zeggen dat ik deze minder goed vind dekken dat de groene Glitterama die ik al geswatched heb. Om het effect goed te laten zien, heb ik gewoon twee laagjes gelakt, maar je ziet mijn eigen nagels er gewoon doorheen. Wel jammer, want ik heb het liefst dat het in 1 laagje al dekken, want dan ben ik sneller klaar haha!

catrice-million-brilliance3

Hoewel de kleur niet echt lelijk is ofzo, kreeg ik er wel een aliën effect van, of in elk geval iets waardoor ik ze niet wow vind. Natuurlijk kan niet elk lakje supermooi zijn, maar om de een of andere reden springt deze er behalve de glitters er niet uit. Ik denk dat ik deze lak leuker zou vinden om te gebruiken als topcoat of om bijvoorbeeld alleen de ringvinger mee te lakken. Omdat hij toch niet zo goed dekt is hij prima daarvoor :).

catrice-million-brilliance5

Een leuk lakje? Zeker! Maar om hem nu echt te gebruiken voor een bruiloft en dat ie zijn naam na komt? Mwah, niet echt. Nee dit vind ik typisch een lakje voor erbij.

De Catrice Million Brilliance Brightsmaid is te koop bij de Kruidvat voor €3,59.

Wat vind jij van dit lakje?The secret to losing weight without a diet?

Download my FREE ebook and discover how you can work towards your ideal, natural and healthy body and mindset without overwhelm, frustration and a diet. But will all the fun, food and flexibility that fits your life!
* indicates required

10 comments

 1. Samantha

  Wauw mooi lakje! Leuk voor een feestje of om een leuke nailart mee te maken 🙂

  1. Miss Craftsy

   Thanks! Ja idd, het is echt een feestlakje. Doet me om de een of andere reden aan oud en nieuw denken.

 2. Hannelore

  Prachtige kleur! Ziet er veel duurder uit dan ze is 😉

  ~ Hannelore

  1. Miss Craftsy

   Oeeh dat is een fijne opmerking! Is altijd leuk om te horen van een low budget product toch?

 3. Tessa

  wat een gaaf kleurtje! Hij geeft echt veel glitters!

 4. Daniëlle

  Ik als glitter gek kan hier helemaak enthousiast van worden. Subtiel, maar er straalt een glittertje van af!

 5. Romy

  Mooi lakje maar inderdaad mooier voor alleen je ringvinger!

  1. Miss Craftsy

   Ja he! Ik denk dat ik m nu ook daar voor ga gebruiken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.