Catrice eyeliner Black on Track

catrice_eyeliner7

Alleen al om de naam moest ik deze eyeliner al hebben :). Mijn favoriete soort eyeliner is een vloeibare met een kwastje, zoals deze. Maar ik wilde een nieuwe uitproberen, omdat ik van mijn vorige (die van de Hema) uitslag kreeg op mijn ogen. Ik had al gelezen dat deze Catrice eyeliner heel goed beviel, dus het is nu tijd om mijn mening over deze eyeliner los te laten!

catrice_eyeliner6

De verpakking van deze eyeliner ziet er prima uit en dat is ook eigenlijk precies wat je verwacht van een eyeliner. Gewoon een ronde verpakking met een draaidop met een kwastje eraan. Door de zilveren dop kan je ook meteen zien dat het een dop is, is wel zo handig draaien ;).

catrice_eyeliner8

Eenmaal aan de dop gedraaid komt het leuke kwastje eruit, die ook qua grootte precies is wat je verwacht voor een liquid eyeliner. Wel heb ik nog steeds moeite met de ‘dosering’. Als je het kwastje zo zou gebruiken, zit er veel te veel product op en moet je hem dus langs de rand halen. Dan kan je een mooi lijntje trekken, maar ik moet in elk geval het kwastje nog een keer in de eyeliner dopen om mijn winged eyeliner helemaal mooi af te maken. Volgens mij hoefde ik dat bij de Hema eyeliner niet, wat er toch voor zorgt dat het iets langzamer aanbrengt.

catrice_eyeliner1

Ik zit eigenlijk heel hard te denken wat ik nog meer kan reviewen over deze eyeliner. Volgens mij zit het hem toch vaak in de techniek van het aanbrengen. Als je daar al meer ervaring in hebt, werken de meeste eyeliners ook wel voor je. Ik vind de Catrice eyeliner in elk geval fijn werken. Je krijgt een mooie zwarte lijn die lang houdt, (redelijk) makkelijk is aan te brengen en vervolgens mij oog make-up remover weer gemakkelijk te verwijderen is. En mijn grootste pluspunt: ik ben er niet allergisch voor, wat waarschijnlijk inhoudt dat er bijna niemand anders is die überhaupt een bepaalde reactie zal krijgen op de eyeliner. Dat is natuurlijk heel fijn voor zo’n budget product!!

catrice_eyeliner4

catrice_eyeliner3

Ik kan me in elk geval volledig aansluiten bij de andere bloggers die dit zo’n fijn budget product vinden. Ik ga in elk geval niet zo snel meer overstappen op een andere eyeliner nu ik weet dat ik deze goed kan handelen.

catrice_eyeliner2

De Catrice eyeliner, de Ultra Fine Ink Eyeliner Black on Track is te koop bij de Kruidvat voor €2,99.

catrice_eyeliner5

Wat vind jij van deze eyeliner en wat is jouw favoriet?

Join the LTE Newsletter!

Do you want to live your best life yet and work on that every single day? Let me help you! Subscribe to my newsletter and receive actionable & inspiring steps to reach your highest potential.7 comments

 1. Svenja

  Mooi strak lijntje! Zelf gebruik ik al een tijdje de eyeliner van Essence (liqued ink). Die is ook erg fijn!

  1. Miss Craftsy

   Dankjewel, vond m zelf ook wel goed gelukt dit keer ;). Die van Essence heb ik nog nooit gebruikt, thanks voor de tip!

 2. Roxanne

  Lijkt me een fijne eyeliner!

 3. Laura - Essential Honesty

  Catrice heeft écht fijne producten hé! Ik gebruik helaas niet veel eyeliner, dus deze zou ik niet kopen. Alleen bruintinten vinden de weg naar mijn make-up tas!

  1. Miss Craftsy

   Hahahaha een mooie bruine eyeliner misstaat zeker ook niet! Maar ik ben echt fan van Catrice ja, zo’n leuk merk!

 4. Manon

  Ik vind hem er best goed uitzien.

Leave a Reply

Your email address will not be published.