gezonde-ontbijt-wrap

Cakebeslag ontbijt wrap

Koekjesdeeg en cakebeslag zijn om je vingers bij af te likken! Helaas zitten ze boordevol suiker, maar in deze ontbijt wrap kan je heerlijk genieten van de smaak van cakebeslag.

Wat heb je nodig? (voor 1 wrap)

1 meergranen wrap
1 scoop vanille eiwitpoeder
20 gram notenpasta
Cacao nibs

cakebeslag-ontbijt-wrap

Hoe maak je de cakebeslag ontbijt wrap?

Een eenvoudige ontbijtwrap met de smaak van cakebeslag. Wie wil daar nu niet mee ontbijten? Ik in elk geval wel (okee misschien niet als ik heel vroeg op moet staan, maar in het weekend is het een topper!)

Deze wrap is een lekker en gezond alternatief en bevat alle macro’s om je dag een goede kickstartte geven. De proteïnen haal je uit het eiwitpoeder, de vetten uit de notenpasta en de koolhydraten uit de wrap. Een mooie mix!

De wrap is heel eenvoudig te maken. Pak een bakje waar je het eiwitpoeder in doet samen met de notenpasta en wat water. Roer door totdat je een dikke substantie krijgt net zoals cakebeslag. Of zelfs nog iets dikker als je dat wilt.

ontbijt-wrap

Schep het ‘cakebeslag’ op de wrap, in het midden. Sprinkel de cacao nibs eroverheen en rol de wrap op. Je kan er ook voor kiezen om de wrap een halve minuut in de magnetron op te warmen zodat hij iets zachter wordt.

Dit is misschien wel het meest bijzondere ontbijt wat ik ooit gemaakt heb, maat ik vind het serieus heel erg lekker!

[yumprint-recipe id=’72’]The secret to losing weight without a diet?

Download my FREE ebook and discover how you can work towards your ideal, natural and healthy body and mindset without overwhelm, frustration and a diet. But will all the fun, food and flexibility that fits your life!
* indicates required

2 comments

  1. Mariska

    Ik ben echt super benieuwd hoe dit smaakt eigenlijk. Ben een echte cake en taart liefhebber maar kan er me weinig bij voorstellen :O

    1. Miss Craftsy

      Echt naar vloeibaar cakebeslag haha. Ik vond het een lekkere en bijzondere combo

Leave a Reply

Your email address will not be published.