The Body Shop aloë vera dagcrème en nachtcrème

TBS_dag_nachtcreme9
Laatst vertelde ik je al van alles over de toner en cleanser uit de aloë vera lijn van The Body Shop. Naast de reinigingsproducten, heb ik ook de crèmepjes aangeschaft en daar vertel ik je vandaag alles over :).

TBS_dag_nachtcreme2
Dit is een gewone dagecrème zonder SPF die uitermate geschikt is voor vrouwen met een gevoelige huid. Het is heel zacht voor je huid, het irriteert niet en het kalmeert en hydrateert je huid. Wat wil je nog meer toch?

TBS_dag_nachtcreme
Hetzelfde geldt ook voor de nachtcrème, een lekkere zachte crème die je huid kalmeert en hydrateert, maar er ook voor zorgt dat je huidje na een lange dag weer goed verzorgt wordt. Deze crèmes zijn zo geschikt voor je huid omdat er geen slechte ingrediënten in zitten. Nope, deze producten bevatten geen alcohol, parfum, parabenen en al die andere ingrediënten die onze huid niet leuk vindt.

TBS_dag_nachtcreme3
Dit zijn de ingrediënten voor de dagcrème. Pretty clean, right? En ja er zit wel alcohol in, maar dit zijn de soorten die je huid niet irriteren, maar juist verzorgen, dus dat is alleen maar prima!

TBS_dag_nachtcreme5
Hetzelfde geldt ook voor de nachtcrème. De aloë vera zit lekker helemaal bovenin, wat betekent dat er hiervan het meeste in de crème zit. Alle glycolletjes helpen je huid te verzorgen en te hydrateren.

TBS_dag_nachtcreme8
Wanneer je het potje opent zit er een handig dekseltje in met een lipje die de crème goed afsluit. Zo wordt de zuurstof er beter buiten gehouden en blijft je crème langer goed. En bovendien vind ik het ook wel fijn! Het nadeel van een potje is wel dat het minder hygiënisch is. In een tube was het fijner geweest en zou de crème ook langer goed zijn gebleven. Maar ik mag niet klagen ;).

TBS_dag_nachtcreme6
En zo ziet de crème er dan uit. Dit is de nachtcrème, die overigens niet echt verschilt van de dagcrème. Hetzelfde kleurtje en bijna net zo dik als de nachtcrème. In principe kan je ook een van de twee kiezen. Maar de dagcrème is wel wat luchtiger en fijner voor onder je make-up, terwijl de nachtcrème toch iets rijker is, beter voedt en ook echt bedoeld is om je huid weer in balans te brengen gedurende de nacht.

TBS_dag_nachtcreme7
En wat vind ik er nu eigenlijk van? Helemaal te gek! Zodra ik het ben gebruiken in combinatie met de reinigingsproducten verbeterde mijn huid zichtbaar! Ik had huiduitslag, en beide crèmes hielpen mijn enorm droge huid te verzorgen en te herstellen. De crèmes zijn heel zacht en verzorgen echt meteen nadat je ze hebt opgesmeerd, een heel fijn gevoel en het prikt absoluut niet! En om even aan te geven hoe goed ze me helpen mijn huid te verzorgen: ik dacht dat ik nog wel even tussendoor mijn andere nachtcrèmes kon opmaken, maar daar kreeg ik meteen weer een onregelmatige huid van ook al leek het of ze mijn huid goed verzorgden. Toen ik echt alleen maar weer op The Body Shop overging, was mijn huid na een paar dagen hersteld. Ik wil echt niet meer terug haha!

Beide crèmes vind ik niet supergoedkoop, wat jammer is. Ik vind namelijk de potjes met klein (beide bevatten 48 gram crème), waardoor ik het idee had dat ik echt zo door de potjes heen zou zijn. Maar schijn bedriegt: omdat beide crèmes zo goed verzorgen, heb je niet zo heel veel nodig en zijn ze dus zuinig in gebruik. Ik had in het begin van die monstertjes meegekregen in van die plastic kuipjes (als je vaker bij TBS komt, dan begrijp je welke ik bedoel) en daar heb ik echt heel lang mee gedaan, dus dat geeft denk ik wel aan hoe zuinig ze zijn.

The Body Shop Aloë Vera Dagcrème kost €17,- en The Body Shop Aloë Vera Nachtcrème kost €19,-

Wat vind jij van The Body Shop Aloë Vera lijn?The secret to losing weight without a diet?

Download my FREE ebook and discover how you can work towards your ideal, natural and healthy body and mindset without overwhelm, frustration and a diet. But will all the fun, food and flexibility that fits your life!
* indicates required

3 comments

 1. fabienne delanghe

  Het product is onlangs veranderd. Vroeger was de samenstelling beter en werd het in Zwitserland gemaakt. Nu in de U.K.
  Wordt verkocht als hetzelfde maar is het NIET

  1. Miss Craftsy

   Oh dat is heel vervelend! Ik gebruik dit product nu niet meer maar ik kan me zo voorstellen dat het nu anders op je huid reageerd

 2. Melike

  Deze wil ik nog heel graag proberen, aloe vera is echt goed voor mijn huid! XO

Leave a Reply

Your email address will not be published.