Blogs in het Zonnetje #12

blogs-in-het-zonnetje-1

Daar is hij weer, de Blogs in het Zonnetje rubriek! Voor de trouwe volgers, I know hij is iets later dan gepland :(. Ik had al de hele tijd in mijn hoofd: Yay! Ik mag weer leuke blogs uitzoeken, maar het artikel kwam maar niet in mijn planning voor. Sja, dan schiet het niet echt op he! Ik heb ontzettend veel leuke blogs gehad om uit te kiezen en dat maakte het weer erg moeilijk. Maar hier zijn weer mijn drie favorieten!

blogs-in-het-zonnetje-4

mango Daisy – A Cup of Paper

Ik kende A Cup of Paper nog niet, maar wat een leuke blog is dit zeg! Het is eigenlijk de nog creatievere versie van mijn blog haha, en eigenlijk hoe ik ooit begonnen ben. Ik wilde lekker veel receptjes plaatsen met DIY’s en mijn vorderingen over breien. Dat is eigenlijk waar deze nu over schrijft en dat schept meteen een band ofzo haha! Haar guilty pleasures zijn bolletjes wol en chocolade en dat vind ik geweldig. Er hangt een erg positieve vibe op A Cup of Paper en ze schrijft leuke artikelen én ze doet mee met de Crochet Along, iets waar een vriendinnetje me al op attendeerde en ik ook echt een keertje moet gaan doen. Zo leuk om te zien dat iemand anders daar ook een passie voor heeft :).

blogs-in-het-zonnetje-2

mango Esther – Looks by Esther

Van een hele creatieve blog naar een echte beautyblog: Looks by Esther. Ik vind het altijd leuk wanneer er lekker veel variatie in een blog zit. Op Esther’s blog lees je natuurlijk veel over reviews, maar ook over shoplogs en leuke lifestyle dingen met een persoonlijke touch. En kijk eens naar die foto, vind je het ontwerp niet mooi? Ik vind het echt een design layout die chique is, vrouwelijk en lekker rust uitstraalt. Heel fijn! De reviews die Esther schrijft zijn fijn om te lezen, zijn niet meteen de meest standaard reviews en bovenal, het zijn reviews van producten die ik gewoon heel fijn vind.

blogs-in-het-zonnetje-3

mango Evelien – Live Life Lovely

Ja wie wilt dat nu niet, Live Life Lovely? Evelien lijkt me een ontzettende vrolijke meid (zo te zien aan de stralende foto) die een heerlijke persoonlijke blog heeft en lekker schrijft over alles wat ze meemaakt. Ik houd natuurlijk ontzettend van positiviteit, dus Evelien’s post over Five Reasons to Smile vond ik dan ook erg leuk om te delen. Daarnaast vind ik haar woordgrapje Fivorites, heel leuk verzonnen, waarin ze dus Five Favorites deelt. Live Life Lovely is een van die fijne blogs die je lekker op een druiligere zondag gaat zitten lezen met een kop thee en onder een dekentje onder de bank zodat je weer helemaal vrolijk wordt. Maar op elk ander moment mag natuurlijk ook!

Dit was alweer mijn top 3 favoriete blogs die ik geselecteerd heb uit Promoot je Blog.Ik hoop dat jullie ook net zo geïnspireerd worden door deze blogs als ik dat doe!

Welke blog lijkt jou het leukst om te gaan volgen? En vinden jullie het ook leuk om een artikel te zien waarin ik mijn favoriete blogs/blogposts van dit moment deel?The secret to losing weight without a diet?

Download my FREE ebook and discover how you can work towards your ideal, natural and healthy body and mindset without overwhelm, frustration and a diet. But will all the fun, food and flexibility that fits your life!
* indicates required

16 comments

 1. Daisy

  Wat een ontzettend lief berichtje heb je hier over mijn blog geplaatst. Heel erg bedankt :-).

  1. Miss Craftsy

   Natuurlijk! En graag gedaan, ik vind je blog echt heel leuk, dus ga zeker zo door!

 2. Evelien

  Ik vind het zo lief dat je me hebt genoemd. Ik zat in de auto en zag je tweet voorbij komen en straalde van oor tot oor, en nu nog. Vooral dat je “met een dekentje, onder de bank” mijn blog leest, vind ik heel speciaal en erg leuk, haha.

  1. Miss Craftsy

   Aaah dankjewel Evelien, en ik straal weer van jouw comment. Ik ben zo blij dat je dit zo leuk vind! Ik voel me er heel speciaal juist door dat mensen dit soort artikelen zo waarderen, omdat het zo puur vanuit mezelf komt, dankjewel!

 3. Esther

  Wat super lief dat je mij in het zonnetje zet! Wat een eer zeg dankjewel 🙂

  Heel veel liefs

  1. Miss Craftsy

   Graag gedaan Ester, ik vind je blog ook echt tof!

 4. Manon

  Looks By Esther kende ik al wel, maar de andere nog niet. Ik ga eens een kijkje nemen

  1. Miss Craftsy

   Ah zeker doen! Ik hoop dat je de andere blogs ook leuk vind!

 5. Maaike

  Leuke blogs lijkt me! Ik ga nu even een kijkje nemen 🙂

  1. Miss Craftsy

   Ze zijn zeker leuk! Wat vond je van de blogs?

   1. Maaike

    Vond vooral de tweede erg leuk!

 6. Kelly

  Wat een leuke blogs! 🙂

 7. Dagmar

  Aah wat een heerlijke inspiratie, super om te zien! Ik ken alleen de mooie blog van Evelien waar ik graag op kijk, zij is echt zo leuk en schrijft super. Bij de andere toppers ga ik gauw een kijkje nemen <3

  1. Evelien

   Wat lief van je Dagmar! <3

  2. Miss Craftsy

   Dankjewel! Ik hou zo van inspiratie en nieuwe blogs te ontdekken dat ik ze graag deel, en die mooie reacties daar dan weer op maakt me superblij! En wat een lieve dingen zeg je over Evelien!

Leave a Reply

Your email address will not be published.